Fulgore Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Η αληθεια ειναι οτι οταν πρωτο ακουσα/διαβασα για νεα οθονη που ο αλλος μολις τωρα εκανε unboxing το ''τρεχατε παρτε την'' και με link απο κατω στο Πλαισιο ,με επιασε ενα νευρικο γελιο 2
sam75 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Η αληθεια ειναι οτι οταν πρωτο ακουσα/διαβασα για νεα οθονη που ο αλλος μολις τωρα εκανε unboxing το ''τρεχατε παρτε την'' και με link απο κατω στο Πλαισιο ,με επιασε ενα νευρικο γελιο και εμενα ! χαχα πεταει κατι μ@λ@κιες ωρες ωρες....αλλα ειναι αδερφος τι να τον κανω!! ακου εκει ΤΡΕΧΑΤΕ !!! χαχα ! 1
firepc Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 κανε ρε συ kinglucas ενα αληθινο βιντεο για την οθονη ωστε να μην εχουν παραπονο τα παιδια 3
KINGLUCAS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 θα αγοράσω φώτα παιδιά πρώτα αλλα μου φαίνεται θα τα κάνω όλα αγγλικά επίσης βρήκα κάτι για την 34 LG ultra ως 29 ultra θα κάνω video σύντομος για αυτό δεν βάζω links μην ανησυχείτε. 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 θα αγοράσω φώτα παιδιά πρώτα αλλα μου φαίνεται θα τα κάνω όλα αγγλικά επίσης βρήκα κάτι για την 34 LG ultra ως 29 ultra θα κάνω video σύντομος για αυτό δεν βάζω links μην ανησυχείτε. Αγγλικα εχει γεμισει ο τοπος κανε ελλινικα βιντεο και μετα με επεξεργασια κανε αγγλικο με voice over ειτε ενσοματωσε υποτοιτλους
KINGLUCAS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Σωστά απλα τα ελληνικά μου είναι μέτρια.
firepc Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Υπαρχει. Ο kinglucas αναιβασε μολις στο καναλι του ενα 2o review 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα