Προς το περιεχόμενο

LG 29UM58 UltraWide

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οποιος γουστάρει να πάρει ultra WIDE LG 29um58

εδώ είσαι μην κοιτάς αλλου

μπες να δεις

PANEL SPECIFICATIONS Screen Size Class (diagonal) 29" Class (29" diagonal) Panel Type IPS Color Gamut (CIE1931) sRGB over 99% Color Depth (Number of Colors) 8bits (6bit+FRC), 16.7M Pixel Pitch (mm) 0.2628 mm x 0.2628 mm Response Time (GTG) 5ms Refresh Rate 75Hz Aspect Ratio 21:9 Resolution 2560 x 1080 Brightness (cd/m2) 250 cd/m2 Contrast Ratio Mega Viewing Angle

178 / 178

• Like 1
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Με γεια και καλοριζικη

Καλωσορισες στην Ultrawide Master Race

Στο cs go πηγαινε το sud scale τερμα αριστερα, στο 0.5 δλδ για να μπουν τα στατς στην ακρη.

Και απ οτι ειδα στο youtube, πρεπει να υποστηριζει 21:9 αλλα δεν το ξερω σιγουρα γτ δεν εχω το game.

• Like 2
Δημοσ.

Με γεια και καλοριζικη

Καλωσορισες στην Ultrawide Master Race

Στο cs go πηγαινε το sud scale τερμα αριστερα, στο 0.5 δλδ για να μπουν τα στατς στην ακρη.

Και απ οτι ειδα στο youtube, πρεπει να υποστηριζει 21:9 αλλα δεν το ξερω σιγουρα γτ δεν εχω το game.

ευχάριστο πολύ φιλε μου

θα την κρατήσω μέχρι να βρω χρήμα για κάρτα + 4k 

θα το δοκιμάσω αυτό που μόλις είπες

ευχαριστώ
Δημοσ.

https://youtu.be/z4fCbWQCbcw

μπες να δεις

PANEL SPECIFICATIONS Screen Size Class (diagonal) 29" Class (29" diagonal) Panel Type IPS Color Gamut (CIE1931) sRGB over 99% Color Depth (Number of Colors) 8bits (6bit+FRC), 16.7M Pixel Pitch (mm) 0.2628 mm x 0.2628 mm Response Time (GTG) 5ms Refresh Rate 75Hz Aspect Ratio 21:9 Resolution 2560 x 1080 Brightness (cd/m2) 250 cd/m2 Contrast Ratio Mega Viewing Angle

178 / 178

Στείλε δανεικά...

Δημοσ.

Ρε συ Kinglucas παλι θεμα για οθονη ανοιξες?Απο τον Μαρτιο-Απριλιο,αλλαζεις τις οθονες σαν τα πουκαμισα...Τοτε μας ελεγες για 32αρα full hd,μετα για 23αρα και τωρα 29αρα....Εκτως αν το κανεις για να διαφημισεις το καναλι σου στο youtube.

Α και το κορυφαιο ''Αν ψαξετε να την βρειτε στην Αθηνα δυσκολα θα την βρειτε''.Ναι τι ωρα....

https://www.skroutz.gr/s/8287603/LG-29UM58-P.html

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Ρε συ Kinglucas παλι θεμα για οθονη ανοιξες?Απο τον Μαρτιο-Απριλιο,αλλαζεις τις οθονες σαν τα πουκαμισα...Τοτε μας ελεγες για 32αρα full hd,μετα για 23αρα και τωρα 29αρα....Εκτως αν το κανεις για να διαφημισεις το καναλι σου στο youtube.

Α και το κορυφαιο ''Αν ψαξετε να την βρειτε στην Αθηνα δυσκολα θα την βρειτε''.Ναι τι ωρα....

Μα για διαφημιση το κανει σε αλλο θεμα ελεγε οτι θα παει να κοιταξει μια 40αρα 4κ αν θυμαμαι καλα της sony , σε μια βδομαδα την βλεπω και αυτη την οθονη στις αγγελιες

• Like 3
Δημοσ.
40άρα με το current setup σύστημα υπογραφής είναι εκτος πραγματικότητας

30hz παίζει η κάρτα μου hdmi παλιό έχει

onboard κάρτα 

άρα το budget ανέβαινε 650euro μια καλή UHD 4k 

+| 300-400 μια καλή κάρτα

1000 euro για να βλέπω εικόνες lightroom youtube και css go δεν αξίζει για προς το παρόν.

η οθόνη που πήρα είναι σαφώς καλύτερη από τι έχω πάρει έως τώρα , την συνιστώ χωρίς δεύτερη σκέψη για productivity και games 

θα βγάλω νέο video όταν την δούλεψα λίγο

• Like 1
Δημοσ.

ΦΟΒΕΡΗ ΟΘΟΝΗ !!!!!!!

τι σε πειραζει εσενα ; Εχει χρημα και ξοδευει...

• Like 1
Δημοσ.

ΦΟΒΕΡΗ ΟΘΟΝΗ !!!!!!!

Με πειραζει οτι καθε 3 και λιγο ανοιγει νεο θεμα με την οθονη που παιρνει(αρα δεν επιτρεπεται με βαση και τους κανονισμους του θεματος να ανοιγονται παρομοια θεματα σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα)και καθε φορα λεει οτι την προτεινει την οθονη που πηρε μονο και μονο για να την αλλαξει ο ιδιος μετα απο λιγο.

Ε τι νοημα εχει να προτεινω και εγω κατι το οποιο το αλλαζω για να παρω κατι καλυτερο?

Οι Ultrawide δεν ειναι καινουργιες,υπαρχουν εδω και καιρο στην αγορα.

40άρα με το current setup σύστημα υπογραφής είναι εκτος πραγματικότητας

30hz παίζει η κάρτα μου hdmi παλιό έχει

onboard κάρτα 

άρα το budget ανέβαινε 650euro μια καλή UHD 4k 
+| 300-400 μια καλή κάρτα

1000 euro για να βλέπω εικόνες lightroom youtube και css go δεν αξίζει για προς το παρόν.

η οθόνη που πήρα είναι σαφώς καλύτερη από τι έχω πάρει έως τώρα , την συνιστώ χωρίς δεύτερη σκέψη για productivity και games 

θα βγάλω νέο video όταν την δούλεψα λίγο

Ποιος ειπε οτι θες 400ευρω για καρτα γραφικων για την χρηση που κανεις για UHD?Μια 970 στα 180-200ευρω ειναι παραπανω απο αρκετη(μην πω και φτηνοτερες καρτες)για την χρηση που θες.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

ΦΟΒΕΡΗ ΟΘΟΝΗ !!!!!!!

Όταν κάνει διαφήμιση το κανάλι του παντού είναι σπαστικό

Μετά κάνει hijack σε όλα τα θέματα είτε απλά βάζοντας ένα βίντεο από το κανάλι του είτε ρωτώντας άραγε αξίζει να την αγοράσω για εμένα? Θα πάω να την δω και θα την πάρω

Μου θυμίζει θέματα τρολλ θέλω να αγοράσω υπολογιστή με 10κ ευρώ τι προτείνετε εγώ σκέφτομαι να βάλω pemtium θα παίζει καλά?

• Like 2
Δημοσ.

Μετά κάνει hijack σε όλα τα θέματα είτε απλά βάζοντας ένα βίντεο από το κανάλι του είτε ρωτώντας άραγε αξίζει να την αγοράσω για εμένα? Θα πάω να την δω και θα την πάρω

Μου θυμίζει θέματα τρολλ θέλω να αγοράσω υπολογιστή με 10κ ευρώ τι προτείνετε εγώ σκέφτομαι να βάλω pemtium θα παίζει καλά?

κολλατε σε λεπτομεριες , εφοσον οι admins το επιτρεπουν εσεις ποιοι ειστε ;

ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ  ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ!!

• Like 1
Δημοσ.

Ας εκανε τουλαχιστον σωστη δουλεια στα(ο Θεος να τα κανει review)να πεις ναι ας προωθησει το καναλι(αφου αναφερει και την προσωπικη του γνωμη). Το σιγουρο ειναι οτι με τοσα Unboxing τσαμπα διαφημιση στο μαγαζι που τις παιρνει κανει(αφου εχει και link απο το καταστημα αγορας).

Επισης δεν μπορω να καταλαβω και το αλλο εγω(ο κακος του forum).Λεει ο ιδιος παραπανω οτι η 29αρα προτεινεται για productivity,συμφωνω απολυτα με την 29αρα. Την μεταβαση απο 32αρα σε 22αρα(που του εβγαλε ενα θεματακι)με ποια λογικη την εκανε αν τον ενδιεφερε αυτο το πραγμα? Να το πω πιο απλα. Αν καποιος χρειαζεται την μεγαλη οθονη για την δουλεια του,για ποιο λογο να φυγει απο μια 32αρα που εχει για να παει σε 22αρα(η οποια γινεται μετα 23αρα)και να καταλληξει σε 29αρα?

https://www.youtube.com/watch?v=2J1wLlyKQOQ

ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ  ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ!!

Εχεις δει καποιος admin να το εχει γραψει αυτο? Επισης ποια ειναι η ενημερωση που προσφερει ακριβως?Να διαβαζει τα specs της οθονης και να το βαφτιζει το video του review?Η να πεταει ετσι χωρις λογο το ''προτεινεται για παιχνιδια''?

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ!!

μην γράφεις με κεφαλαία

Θέλει να βλέπουμε τι παρουσιάσεις που κάνει? Να ανοίξει ένα θέμα και εκεί να της βάλει όλες χωρίς κάθε τρεις και λίγο που άλλαξε οθονη(που με την χασουρα που έχει από το πουλά την προηγούμενη πάρε άλλη ια επερνε μια 4κ και ας άλλαζε μετά κάρτα γραφικών

• Like 2
Δημοσ.

μπες να δεις

178 / 178

Αυτη ειναι η ενημερωση που προσφερει που βοηθαει τον κοσμο?Η θιχτηκες που καναμε παρατηρηση στον φιλο σου γιατι τετοια δικαιωματα εχει δωσει στο forum(και στο θεμα των υπολογιστων οπως ξερει ο ιδιος...).

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...