panos0100 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά το συγκεκριμένο παιχνίδι το έχει παίξει κάνεις; αξίζει να το πάρω; Λίγο που είδα η ζημιά ξεπερνάει κάθε όριο καθώς δεν νομίζω σε άλλο παιχνίδι simulator racing να έχει τέτοια ζημιά ρεαλιστική το αυτοκίνητο, επίσης τα γραφικά είναι πολύ όμορφα και γενικά σαν παιχνίδι αξίζει θα έλεγα το έχει παίξει κάνεις; Να μας πει εντυπώσεις; Site: http://www.beamng.com/
Sheogorath Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Έχω δει στο YT, έχει αρκετά μεγάλο comunity, αν είσαι "αμαξάκιας" έχει πλάκα. Δεν είναι πολύ βαθύ game όμως.
panos0100 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 22E καλή είναι η τιμή; από τους πιο παλιούς ξέρει κανείς αν έχει υπάρξει τέτοιο παιχνίδι; θυμάμαι από τα παιδικά μου χρόνια που όταν πήγαινα να πάρω κάτι με αυτοκίνητα cd από το δισκοπωλείο πάντα το πρώτο πράγμα που ρωτούσα ήταν αν έχει ζημιά το αυτοκίνητο και πόσο χαλάει και τις περισσότερες φορές η ζημιά δεν με ικανοποιούσε και απ ότι βλέπω έχουμε και συμμετοχή ελληνων στο παιχνίδι
Sheogorath Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Είναι σαν open beta φάση, συνέχεια βάζουν πράγματα. Εγώ θα το αγόραζα αν είχα χρόνο.
panos0100 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Θα το παρω τοτε γιατι δεν θα ξανα βγει τετοιο παιχνιδι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα