stelios18120 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Αν κριναμε απο τις mah ζητω που καηκαμε φιλε μου.. δηλαδη τωρα τα 1080p ειναι η ιδια με τα 2κ; Εχει κιαλες διαφορες μην μετρας τις mah αμα ειναι ετσι το iphone 7 που εχει 1920 ειναι για πεταμα;Φίλε μου επειδή τυχαίνει να έχω δοκιμάσει και τα δύο κινητά σ λέω ότι οι διαφορές στην μπαταρια είναι ελάχιστες. Σχεδόν ίδια αυτονομία είχαν με παρόμοια χρήση μόνο λίγο καλύτερη μπαταρία είχε το 1+3 + αυτό που σου είπε ο ziaba 1
Ntelosxxx Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Lg g5 κι απο μενα το εχει ο κολλητός μου κανα τρίμηνο και το ζηλεύω. Το 1+3 δεν το ξέρω να σου πω τη γνωμη μου σαν κινητο, αλλα θα σου πω την αποψη μου οτι αν θες σε ενα δυο χρόνια να το πουλήσεις να παρεις αλλο, το g5 θα το δώσεις πιο εύκολα απο το 1+3
taslikos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Lg g5 κι απο μενα το εχει ο κολλητός μου κανα τρίμηνο και το ζηλεύω. Το 1+3 δεν το ξέρω να σου πω τη γνωμη μου σαν κινητο, αλλα θα σου πω την αποψη μου οτι αν θες σε ενα δυο χρόνια να το πουλήσεις να παρεις αλλο, το g5 θα το δώσεις πιο εύκολα απο το 1+3 Είναι εντελώς υποκειμενικό το ότι θα το δώσει πιο εύκολα. Είναι πολύ δύσκολο να πουλήσεις lg G4/G3 μετά τα προβλήματα που έβγαλαν. Ποτέ δεν ξέρεις τι προκειτε να βγάλει το G5. Όσον αφορά την αξία των one plus είναι πιο δύσκολο να πουληθούν διότι είναι μια νέα εταιρία στον χώρο με μόλις 4 κινητα(τα οποία όλα βγήκαν άψογα). Επίσης δεν πουλάει κανείς στην Ελλάδα one plus μόνο το public έκανε προσπάθεια αλλά λόγω ότι το κινητό έκανε 200€ και το έφερε 270€ δεν το πήρε κανείς αφού μπορούσαμε να το πάρουμε από Ίντερνετ και σε 3 μέρες να το έχουμε.
Ntelosxxx Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Είναι εντελώς υποκειμενικό το ότι θα το δώσει πιο εύκολα. Είναι πολύ δύσκολο να πουλήσεις lg G4/G3 μετά τα προβλήματα που έβγαλαν. Ποτέ δεν ξέρεις τι προκειτε να βγάλει το G5. Όσον αφορά την αξία των one plus είναι πιο δύσκολο να πουληθούν διότι είναι μια νέα εταιρία στον χώρο με μόλις 4 κινητα(τα οποία όλα βγήκαν άψογα). Επίσης δεν πουλάει κανείς στην Ελλάδα one plus μόνο το public έκανε προσπάθεια αλλά λόγω ότι το κινητό έκανε 200€ και το έφερε 270€ δεν το πήρε κανείς αφού μπορούσαμε να το πάρουμε από Ίντερνετ και σε 3 μέρες να το έχουμε.Βαση της δικιας μου λογικής μιλάω. Το φιλαράκι ειχε g3-g4 και g5 τωρα. Κανενα δεν του έβγαλε το παραμικρό. Τα αγόραζε ελαφρος μεταχειρισμενα τα πουλουσε μετα απο 1-2 χρονια για να πάρει το πιο καινούριο και τα πουλουσε σε 1-2 μερες. Οπως κι εγω εχω δει οτι τα sammy lg που ειχα τα πούλησα πιο εύκολα απο κατι xiaomi που ηταν τοπ κινητα. Φιλικα και παντα μιλαμε με τις δικες μας απόψεις
Belisarius Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 s6 ουτε καν ε? Δεν αξίζει τη δεδομένη χρονική στιγμή. Από εκεί πέρα αν σε βολεύει από άποψη μεγέθους και δεν χρειάζεσαι sd, μια χαρά είναι παρα την μέτρια αυτονομία του.
ziaba Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 s6 ουτε καν ε? αν το έλεγες πριν κάνα 6-7 μηνό ίσως θα άξιζε πλέον όχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα