Zein Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Ολα εχουν κατι κοινο: μια τεχνητη νοημοσυνη που μπορει να "σκεφτεται" με τον ιδιο τροπο που σκεφτεται -ή εστω που πιστευουμε οτι σκεφτεται- οτι σκεφτεται ενας ανθρωπος. Το προβλημα ειναι οτι θα πρεπει να εκπαιδευσεις αυτο το προγραμμα με patterns. https://www.tensorflow.org/ Ασχολειται κανενας με το αθλημα?
Sheogorath Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Εγώ αρκετά, αλλά πάντα υπάρχει διάθεση να μάθω κάτι παραπάνω, οπότε enlight us 1
Demon Lord Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Και εμένα με ενδιαφέρει και μάλιστα σκέφτομαι να κυνηγήσω και το αντίστοιχο ΠΜΣ του ΠΑ.ΠΕΙ. Βέβαια προς το παρών έχω ασχοληθεί σε μικρό βαθμό οπότε θα μου ήταν χρήσιμο να διαβάσω τις απόψεις σας.
Sheogorath Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Εγώ τα τρέχω σε Matlab (και σε C αν κάτσει προφανώς) με C-means/fuzzy C-means, RBF, polynomial, βελτιστοποίηση με PSO, Artificial Bee Colony κτλ. Datasets τραβάω απο το machine learning repository.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα