Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενα δημοσιο ιεκ μπορει να σου προσφερει οσα πρεπει να ξερει ενας καλος προγραμματιστης;

επίσης μετραει στην αγορα εργασιας; δεν αναφερομαι για εδω αποκλειστικα αλλα και για το εξωτερικο_προηγμενες χωρες οχι δευτερης διαλογης_

δεν θα εμπαινα στην διαδικασια να ανοιξω καν θεμα αλλα θεωρω ντροπη να πληρωνω για εκπαιδευση εξ ου και ψαχνω τα ιεκ, το θεμα ειναι αξιζει;

• Moderators
Δημοσ.

Ενα δημοσιο ιεκ μπορει να σου προσφερει οσα πρεπει να ξερει ενας καλος προγραμματιστης;

Όχι.

επίσης μετραει στην αγορα εργασιας;

Θα έλεγα όχι αλλά ούτε έχω χαρτί από ΙΕΚ για να ξέρω από πρώτο χέρι ούτε ήμουν ποτέ υπεύθυνος για προσλήψεις, οπότε θα αρκεστώ στο "δε νομίζω".

προηγμενες χωρες οχι δευτερης διαλογης

αλλα θεωρω ντροπη να πληρωνω για εκπαιδευση

...

Δημοσ.

Όχι.

Θα έλεγα όχι αλλά ούτε έχω χαρτί από ΙΕΚ για να ξέρω από πρώτο χέρι ούτε ήμουν ποτέ υπεύθυνος για προσλήψεις, οπότε θα αρκεστώ στο "δε νομίζω".

...

προγραμματιστής;

Δημοσ.

Αν θες να δεις πως είναι οι πραγματικοί προγραμματιστές άσε τον νουμπά Kercyn και ψάξε να βρεις τον Δελαπόρτα να καταλάβεις τι εστί world class programmer.

• Like 2
Δημοσ.

επίσης μετραει στην αγορα εργασιας; δεν αναφερομαι για εδω αποκλειστικα αλλα και για το εξωτερικο_προηγμενες χωρες οχι δευτερης διαλογης_

δεν θα εμπαινα στην διαδικασια να ανοιξω καν θεμα αλλα θεωρω ντροπη να πληρωνω για εκπαιδευση εξ ου και ψαχνω τα ιεκ, το θεμα ειναι αξιζει;

Τι ακριβώς θεωρείς ντροπιαστικο στο να πληρώνεις για μια ενδεχομένως αξιολόγηση εκπαίδευση;

• Like 4
Δημοσ.

Τι ακριβώς θεωρείς ντροπιαστικο στο να πληρώνεις για μια ενδεχομένως αξιολόγηση εκπαίδευση;

Του τα χρωστάγανε - εξάλλου κι αυτός, τζάμπα θα δουλεύει, σιγά μην χρεώνει (βρώμικα, ντροπιαστικά) λεφτά.  :-D

Όσο το να βλέπεις μπάλα στην τηλεόραση σε κάνει παιχταρά.

Δημοσ.

Το να πας δεν θα σε βλάψει πιστεύω. Από εκεί και πέρα όλα εξαρτώνται από εσένα με το πόσο ασχολείσαι μόνος σου.

Σχολή Πληροφορικής > ΙΕΚ, αλλά προγραμματιστή δεν σε κάνει ούτε το ΙΕΚ ούτε η Σχολή.

• Like 1
Δημοσ.

1)Ενα δημοσιο ιεκ μπορει να σου προσφερει οσα πρεπει να ξερει ενας καλος προγραμματιστης;

2)επίσης μετραει στην αγορα εργασιας; δεν αναφερομαι για εδω αποκλειστικα αλλα και για το εξωτερικο_προηγμενες χωρες οχι δευτερης διαλογης_

1) Σε καμία των περιπτώσεων.

Ούτε τα καλύτερα πανεπιστήμια δεν το προσφέρουν αυτό.

Οι σχολές απλά θα σου μάθουν τα πάρα πολύ βασικά και θα σε βάλουν στο κλίμα του προγραμματισμού.

Από εκεί και πέρα μην περιμένεις τίποτα άλλο. Πρέπει να λιώσεις (πραγματικά να λιώσεις) εσύ μόνος σου και ίσως πρέπει να έχεις και κλίση πάνω στο επάγγελμα.

2) Στο μόνο πράγμα που μπορεί να σου χρησιμεύσει ένα χαρτί ΙΕΚ στην Ελλάδα είναι για κάποια μοριοδότηση για θεση στο Δημόσιο.

Στο εξωτερικό απλά γελάνε. Είναι σαν να τους πας με ένα χαρτί τουαλέτας. Απλά δεν το αναγνωρίζουν.

• Like 1
Δημοσ.

οτι ειπαν τα παιδια παραπανω, αλλα επιπλεον, βρες ενα ιεκ που σε ενδιαφερει, και βρες τα βιογραφικα των καθηγητων να παρεις μια ιδεα. Οχι οτι κι αυτο ειναι ασφαλες κριτηριο, αλλα πιστευω παιρνεις μια εικονα για το επιπεδο του καθε ιδρυματος.

Παντως εχε υποψιν πως τα μεγαλυτερα πανεπστημια του κοσμου ειναι ιδιωτικα, και δεν νομιζω να ντρεπεται κανεις αποφοιτος τους που πληρωσε για να σπουδασει.

Δημοσ.

Ναι φυσικά, από όσα πράγματα στα οποία μπορεί να ξοδέψει λεφτά κάποιος το χειρότερο είναι η εκπαίδευση. Που ακούστηκε το να επενδύσεις στον εαυτό σου. Γιατί δεν πας από τώρα σε καμία από αυτές τις χώρες που δεν είναι δεύτερης διαλογής να σου τα μάθουν όλα τζάμπα;

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...