Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα στο τηλέφωνο Samsung Galaxy επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και όπως ήταν λογικό έχασα όλα τα τηλέφωνα, τις επαφές, τα μηνύματα και τις συνομιλίες στο viber. Πως μπορώ να τα ξαναβρω;

Δημοσ.

Όχι δεν το είχα σε συγχρονισμό και μάλλον χάθηκαν όλα. Πες μου τώρα που το ξαναρυθμίζω από την αρχή πως να το βάλω σε συγχρονισμό να μην τις ξαναχάσω άλλη φορά. Σ' ευχαριστώ για την απάντηση.

Δημοσ.

Ή το σεταρεις τωρα που "στηνεις" απο την αρχη το τηλεφωνο(θα δεις το βημα μολις βαλεις το γμαιλ) ή αλλιως οποτε θες απο ρυθμισεις-λογαριασμοι και συγχρονισμος

Διαβαζοντας και το 2ο νημα που ανοιξες υποθετω οτι εκανες επαναφορα εργοστασιακων μηπως και διορθωσεις το θεμα της μπαταριας. Λαθος... Απο αυτο που διαβασα για μπαταρια μου κανει...

Δημοσ.

Ε κάτι τέτοιο πήγε να γίνει αλλά...

Δημοσ.

Όχι δεν το είχα σε συγχρονισμό και μάλλον χάθηκαν όλα. Πες μου τώρα που το ξαναρυθμίζω από την αρχή πως να το βάλω σε συγχρονισμό να μην τις ξαναχάσω άλλη φορά. Σ' ευχαριστώ για την απάντηση.

Μια ευκολη εφαρμογη χωρις πολλα μπιχλιμπιδια εινα αυτο. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ijinshan.kbackup&hl=el

Αλλα δε ξερω αν εχει viber.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...