noFEARgr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Το προηγουμενο κινητο που ειχα ( lg g3 ) μας αφησε , επομενως ηρθε η ωρα να παρω αλλο . 1) Το ποσό που διαθέτουμε:μεχρι 300 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):σερφαρισμα , φωτογραφια, κανα παιχνιδι . 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:απο 5 ιντσες και πανω. 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):καλο θα ηταν και να εχει αναγνωριση δαχτυλικου αποτυπωματος. Αδιαβραχο ειτε εχει ειτε οχι δεν με πολυαπασχολει . Θα ηθελα να εχει αρκετες custom rom επισης. 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 8) Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; να βγαζει την μερα με μετρια χρηση 11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλαδα12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οποιοδηποτε καταστημα . 13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;Καινουργιο Eιμαι αναμεσα στο nexus 5x και στο sony z3. υπαρχει κατι αλλο σε αυτα τα χρηματα ;
toro9421 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Αδερφε ψαξε λιγο για to A5 του 16 samsung. Θηριο... το εχω ενα 6μηνο δεν εχει βγαλει ουτε ενα προβλημα 1
DJ Gx Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Ναι το 5x είναι πολύ καλό άλλα εγώ σε αυτά τα λεφτά θα πρότεινα https://www.skroutz.gr/s/6592480/LG-G4-32GB.html#specs LG G4. Είχα κάποια στιγμή στην κατοχή μου το εν λόγο κινητό και ήμουν υπέρ ευχαριστημένος. Από spec είναι πολύ ανώτερο του 5x. Το λογισμικό είναι ίσως το μόνο που μπορεί να σε κάνει να μην το θέλεις και το ότι είναι αρκετά ποιο παλιό σε σχέση με το Nexus. Διαφορετικά με λίγα παραπάνω χρήματα το Honor 8 είναι πολύ καλή επιλογή https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?keyphrase=honor+8&from=autocomplete
noFEARgr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 καλο το honor αλλα δυστυχως ξεφευγει σε χρηματα, τα 300 ειναι το μαξ που μπορω να δωσω. και το a5 καλο αλλα το 5x εχει καλυτερο επεξεργαστη και στοκ android. Λογικα σε αυτο θα παω στο 32αρη . Aπο οτι εχω καταλαβει στα 200-300 ευρω ευρος το 5x παιζει μονο του .
HALF EVIL Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δες και αυτό https://www.skroutz.gr/s/9159373/Huawei-Honor-7-16GB.html
lek88 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Αδερφε ψαξε λιγο για to A5 του 16 samsung. Θηριο... το εχω ενα 6μηνο δεν εχει βγαλει ουτε ενα προβλημα Συμφωνώ κ εγώ. Άσε που η μπαταρία του βγάζει άνετα πάνω από μέρα με κανονική χρήση ούτε καν μέτρια.
stelios18120 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Τσιμπα Το honor 7 και έχει και μία χαρά μπαταρία να αντέχει να βγάζει μέρα
Ntelosxxx Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Αν σε ενδιαφέρει και η μπροστινή καμερα το z3 το απορρίπτουμε.κατα ταλλα καλο αδιάβροχο καλη μπαταρία. Το 5x καλο γρηγορο στοκ android καλες καμερες αλλα έλλειψη sd ψιλοκακη μπαταρία και πλαστικουρα. Το a5 2016 απλα καλο σε ολα οχι για extreme πράγματα αλλα ψιλοακριβω. Στα 200€ θα ηταν τέλειο. Η αποφαση δικια σου
noFEARgr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Λοιπον λογικα θα παω στο α5 καθως οι δικοι μου εχουν αναβαθμιση και μου βγαινει στα 60 ευρω. αξιζει ετσι σε αυτα χρηματα ;
taslikos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Λοιπον λογικα θα παω στο α5 καθως οι δικοι μου εχουν αναβαθμιση και μου βγαινει στα 60 ευρω. αξιζει ετσι σε αυτα χρηματα ; Αν εννοείς από επιδότηση δεν αξίζει να το πληρώσεις 400€ (340€ η επιδότηση και 60€ εσυ αν κατάλαβα καλά) Καλύτερα πάρε έκπτωση παγίου και Παρτο από Σκρουτζ στα 250€. Αν όμως η επιδότηση είναι μονόδρομος για σένα Παρτο.
noFEARgr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 330 κανει στην cosmote κανονικα 270 εχουν οι δικοι μου . το κοιταξα για την εκπτωση παγιου αλλα βγαινει 5 ευρω το μηνα λιγοτερα και για τους δυο ... δεν πολυ αξιζει αυτο το σεναριο .
taslikos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 330 κανει στην cosmote κανονικα 270 εχουν οι δικοι μου . το κοιταξα για την εκπτωση παγιου αλλα βγαινει 5 ευρω το μηνα λιγοτερα και για τους δυο ... δεν πολυ αξιζει αυτο το σεναριο .Και πάλι σε συμφέρει να το πάρεις 250€ από Σκρουτζ. Τα 5€ είναι πολύ καλή έκπτωση φίλε. ΠΟΤΕ δεν συμφέρουν οι επιδοτήσεις. Θα γλιτώσεις 330-250= 80€ αν το πάρεις από Σκρουτζ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα