Προς το περιεχόμενο

Smartphone έως 400€.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το topic είναι για έναν φίλο.

1) Το ποσό που διαθέτουμε:

400€

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):

internet browser,μουσική,youtube,power point,excel,pdf viewer.

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:

Από 5" και πάνω.

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): -

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;

Ναι.

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;

Όχι.

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; -

8) Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί;

Όχι.

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;

Android.

10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;

Ναι.

11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;

Από Ελλάδα,εξαρτάται βέβαια απ'την αγορά.

12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);

Θα προτιμούσα κάποιο κατάστημα από το οποίο μπορώ να αγοράσω το κινητό με δόσεις.

13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;

Μόνο καινούριο.

Επεξ/σία από xSlade
  • Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εννοείτε 1+3 μην το σκεφτείς καν!! Παρτο σήμερα κιολας!! Καλύτερο κινητό από αυτό στα 400€ δεν υπάρχει!!! Αξίζει όσο κινητά των 800€. Μην ασχοληθείς με άλλο τηλέφωνο στο τέλος σε αυτό θα καταλήξεις..

• Like 1
Δημοσ.

Εννοείτε 1+3 μην το σκεφτείς καν!! Παρτο σήμερα κιολας!! Καλύτερο κινητό από αυτό στα 400€ δεν υπάρχει!!! Αξίζει όσο κινητά των 800€. Μην ασχοληθείς με άλλο τηλέφωνο στο τέλος σε αυτό θα καταλήξεις..

Ευχαριστώ για την πρόταση.Με την εγγύηση τι γίνεται;

Δημοσ.

1+3 και από εμένα

Ακριβώς στο budget σου και κάνει τα πάντα.

1)Με την εγγύηση τι γίνεται; Σε περίπτωση βλάβης,θα χρειαστεί να το στείλω στην Κίνα;

2)Ελληνικό menu έχει;

Δημοσ.

1) εννοείται αν έχει βλάβη το στελνεις εκεί που το αγορασες δεν έχει επίσημη αντιπροσωπεία service εδώ Ελλαδα (δεν ξέρω αν αναλαμβάνει καποια εταιρία εδώ Ελλαδα την επισκευή τους ή αν συνεργάζονται με κανεναν )

2)έχει ελληνικά

Δημοσ.

Lg g5 από εμένα πολύ καλό το 1+3 αλλά το g5 είναι λίγο καλύτερο και έχει και εγγύηση.. μπορεί να έχουν ακουστεί διαφορά για την lg αλλά το g5 είναι μια καλή περίπτωση

Δημοσ.

G5 πολύ καλό και αυτό και έχεις και service από Ελλαδα και αγορά από Ελλαδα

διάλεξε εσύ αυτό που θέλεις και πιστεύεις ότι είναι καλύτερο γ εσένα.

Δημοσ.

Χάλια είναι το lg. Τι να το κάνει ένα κινούμενο lego?? Δεν τους βγήκε ούτε φέτος ούτε με το G4 ουτε με το G3 μόνο το g2 άξιζε εγώ δεν θα το διακινδύνευα με το 5 διότι έχω ακούσει πως χαλαρώνει εύκολα αυτό το module του, και επίσης με τόσα προβλήματα στα προηγουμενα(bootloops) δεν είναι διόλου απίθανο να ξανακάνει θέματα. Επίσης δεν συγκρίνεται με τα 6 γιγα ραμ του 1+3. Το μόνο που μου αρέσει στο g5 είναι η κάμερα του, σε όλα τα αλλά θεωρώ το one plus ισάξιο αν όχι καλύτερο.

• Like 2
Δημοσ.

Χάλια είναι το lg. Τι να το κάνει ένα κινούμενο lego?? Δεν τους βγήκε ούτε φέτος ούτε με το G4 ουτε με το G3 μόνο το g2 άξιζε εγώ δεν θα το διακινδύνευα με το 5 διότι έχω ακούσει πως χαλαρώνει εύκολα αυτό το module του, και επίσης με τόσα προβλήματα στα προηγουμενα(bootloops) δεν είναι διόλου απίθανο να ξανακάνει θέματα. Επίσης δεν συγκρίνεται με τα 6 γιγα ραμ του 1+3. Το μόνο που μου αρέσει στο g5 είναι η κάμερα του, σε όλα τα αλλά θεωρώ το one plus ισάξιο αν όχι καλύτερο.

Εδώ εισαι λάθος μιλάς για ράμ οκ έχει 6 και? Έχεις δει τι καλή διαχείριση κάνει το g5?

Όσο για το καπάκι της μπαταρίας που λες αν το βγάζεις 20 φορές των μήνα λογικό είναι...

Και ναι έχει και καλύτερη κάμερα και καλύτερη οθόνη στης ταχύτητες είναι στα ίδια επίπεδα και έχει και εγγύηση εδώ Ελλάδα...

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ εισαι λάθος μιλάς για ράμ οκ έχει 6 και? Έχεις δει τι καλή διαχείριση κάνει το g5?

Όσο για το καπάκι της μπαταρίας που λες αν το βγάζεις 20 φορές των μήνα λογικό είναι...

Και ναι έχει και καλύτερη κάμερα και καλύτερη οθόνη στης ταχύτητες είναι στα ίδια επίπεδα και έχει και εγγύηση εδώ Ελλάδα...

Έχεις δει την διαχείρηση που κάνει το one plus 3? Βάλε και τα 6 γιγα και δεν θα κλείνεις εφαρμογές. Το module είναι ένα μεγάλο πρόβλημα και δεν είναι το θέμα αν το βγάζω εγώ και το ξαναβάζω πολλές φορές, είναι έτσι η κατασκευή. Δεν είναι τυχαίο πως κορυφαίες μάρκες κινητών φτιάχνουν συσκευές solid και χωρίς moving parts. Για την κάμερα συμφωνώ μαζί σου. Όσον αφορά την εγγύηση οκ θα έχεις να κανείς με Ελλάδα αλλά όλοι γνωρίζουμε ποσό απαίσια είναι εδώ τα σέρβις. Η lg τουλάχιστον κάνει μια καλή προσπάθεια εγχώρια. Δεν θα το θεωρούσα όμως και πρόβλημα το να το στείλεις εξωτερικό αν πάθει κάτι. Διότι είναι πολύ πιο δύσκολο να βγάλει το 1+ πρόβλημα, από το άλλο, αφού τα τελευταία 3 χρόνια η lg μας έχει συνηθίσει με ελαττωματικές συσκευές. Για τούτο τον λόγο πρέπει να σταματήσει να "τζογάρει" και να φτιάξει ένα συνηθισμένο κινητό χωρίς modules που σε λίγο καιρό θα έχουν ξεχαστεί.

Δημοσ.

Έχεις δει την διαχείρηση που κάνει το one plus 3? Βάλε και τα 6 γιγα και δεν θα κλείνεις εφαρμογές. Το module είναι ένα μεγάλο πρόβλημα και δεν είναι το θέμα αν το βγάζω εγώ και το ξαναβάζω πολλές φορές, είναι έτσι η κατασκευή. Δεν είναι τυχαίο πως κορυφαίες μάρκες κινητών φτιάχνουν συσκευές solid και χωρίς moving parts. Για την κάμερα συμφωνώ μαζί σου. Όσον αφορά την εγγύηση οκ θα έχεις να κανείς με Ελλάδα αλλά όλοι γνωρίζουμε ποσό απαίσια είναι εδώ τα σέρβις. Η lg τουλάχιστον κάνει μια καλή προσπάθεια εγχώρια. Δεν θα το θεωρούσα όμως και πρόβλημα το να το στείλεις εξωτερικό αν πάθει κάτι. Διότι είναι πολύ πιο δύσκολο να βγάλει το 1+ πρόβλημα, από το άλλο, αφού τα τελευταία 3 χρόνια η lg μας έχει συνηθίσει με ελαττωματικές συσκευές. Για τούτο τον λόγο πρέπει να σταματήσει να "τζογάρει" και να φτιάξει ένα συνηθισμένο κινητό χωρίς modules που σε λίγο καιρό θα έχουν ξεχαστεί.

Τα 4 ram σε αυτήν την φάση φτάνουν και περισσεύουν μην τρελαθούμε δλδ μετά από 4 χρόνια μπορεί να χρειάζονται 5 για αυτό δεν είναι θέμα...

Όσο για ταχύτητες είναι στα ίδια επίπεδα..

Όσο για την lg που λες έχει κάλυψη σχεδόν όλα τα θέματα που είχαν τα παλιότερα μοντέλα με την εγγύηση..

Δημοσ.

Πραγματικα ακομα και τα 4 ram ειναι overkill για τα σημερινα δεδομενα τα 6 σε 2-3 χρονια θα αρχισουν να κανουν διαφορα απο τα 4 οποτε δν ειναι θεμα αυτο ακομα απλα τα βαλαν για το WOW fact!
Η οθονη του g5 Πολυ καλη αλλα οχι τοσο φωτεινη! Επισης το module part δν χαλαει ευκολα μην λεμε βλακειες.. βσκα αναθεμα αμα θα το ανοιξεις ποτε σου!
Στα λεφτα του τιμιο κινητακι δν λεω αλλα μονο και μονο για το software expirience θα πηγαινα στο 1+3!
Βεβαια πιο ακριβο και οχι υποστιρηψη Ελλαδα(η lg εχει και την Procordia για σερβις που ειναι αψογοι οι τυποι)!

Εσυ ξερεις φιλε αμα εισαι "geek" πανε στο 1+3 αμα θελεις κατι πιο safe και δν σε νοιαζει το stock "ish" android παρε lg g5!

• Like 1
Δημοσ.

Απορρίπτουμε το one plus 3 λόγω του ότι είναι άγνωστη η μάρκα,καθώς και το g5 λόγω μπαταρίας.(Είναι για έναν φίλο το topic.)

Αν κατέβουμε στα λεφτά,αξίζει το mi5s;

Ευχαριστώ για την βοήθεια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...