Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Τι πλεονεκτηματα και τι μειονεκτηματα εχει η καθε μια λυση ? Οι αισθητηρες τοποθετημενοι καπου 60-70 ευρω . Για καμερα δεν ξερω . Ευχαριστω.
sakinor Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 φανταζομαι οτι οι αισθητηρες απλα βγαινουν πιο φτηνα σε κοστος απο την αλλη οι καμερες λογικα κοστιζουν πιο πολυ αλλα παρεχουν και καλυτερη λεπτομερεια και ευκολοτερα θεωρητικα παρκαρισμα 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 φανταζομαι οτι οι αισθητηρες απλα βγαινουν πιο φτηνα σε κοστος απο την αλλη οι καμερες λογικα κοστιζουν πιο πολυ αλλα παρεχουν και καλυτερη λεπτομερεια και ευκολοτερα θεωρητικα παρκαρισμα Εχουν και ηχητικη προειδοποιηση ? Ειναι αξιοπιστη η αποσταση που δινουν ?
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Ο πατερας μου στο αμαξι του εχει αισθητηρες παρκαρισματος.Ναι ειναι αξιοπιστοι για το παρκαρισμα και ο ηχος σε βοηθαει να καταλαβεις την αποσταση ειδικα αμα εχεις συνηθησει τους αισθητηρες στο αμαξι σου. Εχουν και ηχητικη προειδοποιηση ? Ειναι αξιοπιστη η αποσταση που δινουν ?Οι αισθητηρες ναι,εχουν ηχητικη ειδοποιηση αρκετα αξιοπιστη κι ολας.Π.χ οταν το αμαξι ειναι πολυ κολλητα σε εμποδια χτυπαει τοσο πολυ που σε ενοχλει και καταλαβενεις οτι πρεπει να παρκαρεις σωστα ωστε να μπορεις να βγεις εσυ και οι αλλοι διπλα σου.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Ευχαριστω .Για αισθητηρες εχω αρκετα μεγαλη εμπειρια .Για καμερες δεν ξερω .
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Προσωπικά η κάμερα δεν με βοήθησε περισσότερο από τον αισθητήρα. Ειδικά άμα είναι καλοτοποθετημένοι και δεν έχουν γωνίες που να μην καλύπτουν, το παρκάρεις με μεγάλη ακρίβεια. Στην κάμερα λόγω του φακού δεν είναι πάντα τόσο ξεκάθαρο. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Προσωπικά η κάμερα δεν με βοήθησε περισσότερο από τον αισθητήρα. Ειδικά άμα είναι καλοτοποθετημένοι και δεν έχουν γωνίες που να μην καλύπτουν, το παρκάρεις με μεγάλη ακρίβεια. Στην κάμερα λόγω του φακού δεν είναι πάντα τόσο ξεκάθαρο. Ηχητικο μπιμ εχουν οι καμερες ?Ευχαριστω.
paylidis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Οχι οι κάμερες εχουν κατι γραμμές ανάλογα με την απόσταση. Εγω εχω και τα δυο. Συνδυαστικά ειναι σούπερ. Αν ηταν να διαλέξω κατι πάντως για ΙΧ Θα έπαιρνα μάλλον αισθητήρες. Για κάποιο επαγγελματικό ή Καραβάν μάλλον κάμερα. 1
isim Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Εγω εχω αυτοματο παρκαρισμα αλλα ερχεται μονο απο το εργοστασιο. Ολες οι αφτερ μαρκετ λυσεις ειναι ημιμετρα δυστηχως. Αν μπορεις να βαλεις και τα δυο αφτερ μαρκετ τοτε θα ηταν καλη φαση. 1
visualizer Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Εγω εχω αυτοματο παρκαρισμα αλλα ερχεται μονο απο το εργοστασιο. Ολες οι αφτερ μαρκετ λυσεις ειναι ημιμετρα δυστηχως. Αν μπορεις να βαλεις και τα δυο αφτερ μαρκετ τοτε θα ηταν καλη φαση. Λειτουργεί σωστά ; από ότι έχει πάρει το μάτι μου κάνει "χρόνια" να παρκάρει ..ειδικά όταν ο χώρος είναι στενός .
isim Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Λειτουργεί σωστά ; από ότι έχει πάρει το μάτι μου κάνει "χρόνια" να παρκάρει ..ειδικά όταν ο χώρος είναι στενός . παρκαρει σε χωρο που με το ματι νομιζεις οτι δεν χωρας. απλα πρεπει να "μαθεις" να το χρησιμοποιεις οταν κανεις μπρος-πισω για να το ισιωσεις. Οταν ακους τους αισθητηρες να ουρλιαζουν σταματα....Εγω την πρωτη φορα δεν σταματησα...ουπς 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Τελευταια φορα πριν 5-6 μηνες που εβαλα αισθητήρες ειχαν πολύ μεγαλη απαραδεκτη ευαισθησια στα πλαϊνα που ενώ δεν υπηρχε κατι από πισω τους ....ουρλιαζαν
paylidis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 λαθος τοποθετηση 99% γιαννη... Αν δεις τους δικους μου αισθητηρες που ειναι μεν κινεζικοι αλλα μπηκαν σε αντιπροσωπεία στα σημεια που μπαίνουν και οι εργοστασιακοι, παιζουν ρολοι 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα