Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φανταζομαι οτι οι αισθητηρες απλα βγαινουν πιο φτηνα σε κοστος 

απο την αλλη οι καμερες λογικα κοστιζουν πιο πολυ αλλα παρεχουν και καλυτερη λεπτομερεια και ευκολοτερα θεωρητικα παρκαρισμα

• Like 1
Δημοσ.

φανταζομαι οτι οι αισθητηρες απλα βγαινουν πιο φτηνα σε κοστος 

απο την αλλη οι καμερες λογικα κοστιζουν πιο πολυ αλλα παρεχουν και καλυτερη λεπτομερεια και ευκολοτερα θεωρητικα παρκαρισμα

Εχουν και ηχητικη προειδοποιηση ? Ειναι αξιοπιστη η αποσταση που δινουν ?

Δημοσ.

Ο πατερας μου στο αμαξι του εχει αισθητηρες παρκαρισματος.Ναι ειναι αξιοπιστοι για το παρκαρισμα και ο ηχος σε βοηθαει να καταλαβεις την αποσταση ειδικα αμα εχεις συνηθησει τους αισθητηρες στο αμαξι σου.

Εχουν και ηχητικη προειδοποιηση ? Ειναι αξιοπιστη η αποσταση που δινουν ?

Οι αισθητηρες ναι,εχουν ηχητικη ειδοποιηση αρκετα αξιοπιστη κι ολας.Π.χ οταν το αμαξι ειναι πολυ κολλητα σε εμποδια χτυπαει τοσο πολυ που σε ενοχλει και καταλαβενεις οτι πρεπει να παρκαρεις σωστα ωστε να μπορεις να βγεις εσυ και οι αλλοι διπλα σου.
  • Moderators
Δημοσ.

Προσωπικά η κάμερα δεν με βοήθησε περισσότερο από τον αισθητήρα. Ειδικά άμα είναι καλοτοποθετημένοι και δεν έχουν γωνίες που να μην καλύπτουν, το παρκάρεις με μεγάλη ακρίβεια.

Στην κάμερα λόγω του φακού δεν είναι πάντα τόσο ξεκάθαρο.

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά η κάμερα δεν με βοήθησε περισσότερο από τον αισθητήρα. Ειδικά άμα είναι καλοτοποθετημένοι και δεν έχουν γωνίες που να μην καλύπτουν, το παρκάρεις με μεγάλη ακρίβεια.

Στην κάμερα λόγω του φακού δεν είναι πάντα τόσο ξεκάθαρο.

Ηχητικο μπιμ εχουν οι καμερες ?Ευχαριστω.

Δημοσ.

Οχι οι κάμερες εχουν κατι γραμμές ανάλογα με την απόσταση.

Εγω εχω και τα δυο. Συνδυαστικά ειναι σούπερ. Αν ηταν να διαλέξω κατι πάντως για ΙΧ Θα έπαιρνα μάλλον αισθητήρες. Για κάποιο επαγγελματικό ή Καραβάν μάλλον κάμερα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω εχω αυτοματο παρκαρισμα αλλα ερχεται μονο απο το εργοστασιο. Ολες οι αφτερ μαρκετ λυσεις ειναι ημιμετρα δυστηχως. Αν μπορεις να βαλεις και τα δυο αφτερ μαρκετ τοτε θα ηταν καλη φαση.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω εχω αυτοματο παρκαρισμα αλλα ερχεται μονο απο το εργοστασιο. Ολες οι αφτερ μαρκετ λυσεις ειναι ημιμετρα δυστηχως. Αν μπορεις να βαλεις και τα δυο αφτερ μαρκετ τοτε θα ηταν καλη φαση.

Λειτουργεί σωστά ; από ότι έχει πάρει το μάτι μου κάνει "χρόνια" να παρκάρει ..ειδικά όταν ο χώρος είναι στενός .

Δημοσ.

Λειτουργεί σωστά ; από ότι έχει πάρει το μάτι μου κάνει "χρόνια" να παρκάρει ..ειδικά όταν ο χώρος είναι στενός .

παρκαρει σε χωρο που με το ματι νομιζεις οτι δεν χωρας. απλα πρεπει να "μαθεις" να το χρησιμοποιεις οταν κανεις μπρος-πισω για να το ισιωσεις. Οταν ακους τους αισθητηρες να ουρλιαζουν σταματα....Εγω την πρωτη φορα δεν σταματησα...ουπς :-D

• Like 1
Δημοσ.

Τελευταια φορα πριν 5-6 μηνες που εβαλα αισθητήρες ειχαν πολύ μεγαλη απαραδεκτη ευαισθησια στα πλαϊνα που ενώ δεν υπηρχε κατι από πισω τους ....ουρλιαζαν

Δημοσ.

λαθος τοποθετηση 99% γιαννη...

Αν δεις τους δικους μου αισθητηρες που ειναι μεν κινεζικοι αλλα μπηκαν σε αντιπροσωπεία στα σημεια που μπαίνουν και οι εργοστασιακοι, παιζουν ρολοι

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...