ababapanos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 πες μας για ποιοτητα εικονας αν μπορεις.. αξιζει; Ναι απόλυτα ναι. Ειναι πολυ δυνατη. Δεν ειναι επειδη την αγορασα και θελω να παινέψω την αγορα μου , αλλα πραγματικά επειδη εχω δει και OLED απο κοντα , η εικόνα της ειναι σαν OLED. Το μαυρο της απιστευτο! φοβερά χρώματα, πολύ καλό κόντραστ. Τρομερη μετατροπη οποιου υλικου της δωσεις σε 4κ ,Πολυ σωστο λευκο, καθόλου ανομοιομορφία στο πανελ της οπως εβλεπα στις περισσότερες samsung οταν έψαχνα, οπως και καθολου clouding. Εχει ομως και τρια αρνητικα για έμενα , υψηλό input lag 59ms σε 4K HDR mode, αν και στην πραξη δεν ειδα να με επειρεαζει καθολου στο online gaming . Ακομα χανει λιγο σε γωνιες θεασης, αν πχ εισαι ορθιος και κοιτας απο ψηλα χανει λιγο στο μαυρο και αρχιζει και γκριζιζει . και τo τριτο αρνητικο της ειναι οτι δεν εχει παθητικό 3D που ειναι πολυ πιο ξεκουραστο αλλα και οτι δεν εχει 3D γυαλια μεσα στην συσκευασία της, ανεπιτρεπτο για τοσα λεφτα τηλεοραση. Βεβαια μου εκανε θετικη εντυπωση οτι ειχε μεσα wall mount αλλα και ιδικα πλαστηκα για cable managment στο πισω μερος της TV
mtriandros Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 ΓΟΥΑΟΥ ! συγνωμη και 500αρικο ... αυτο ειναι ΦΙΛοΤΙΜο προεδρε!
zio10 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Αν έδωσε μόνο μία τηλεόραση είναι κάπως άκυρο πάντως, με ποια λογική;
ababapanos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Αν έδωσε μόνο μία τηλεόραση είναι κάπως άκυρο πάντως, με ποια λογική; σιγουρα εδωσε τουλαχιστον δυο, μια σε εμενα και μια στον johnpaok , αν εχει δοσει και αλλες δεν γνωριζω. Ειχες παραγγειλει και δεν πηρες? 1
zio10 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 σιγουρα εδωσε τουλαχιστον δυο, μια σε εμενα και μια στον johnpaok , αν εχει δοσει και αλλες δεν γνωριζω. Ειχες παραγγειλει και δεν πηρες? Α οκ. Όχι δεν είχα παραγγείλει, απλά κατάλαβα ότι έδωσε μία και μου έκανε εντύπωση! Να τη χαρείς την tv!
Kleonm Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Πάντως και εγώ έλαβα την tv κανονικά. Η παραγγελία μου έγινε στις 5 Νοεμβρίου το βράδυ και σε 7 εργάσιμες την είχα στη Θεσσαλονίκη. Μίλησα και με τον ίδιο τον κ Σακελάρη ο οποίος ήταν εξυπηρετικότατος. Η tv πετάει και με σωστό color setting δείχνει με άριστη ποιοτητά εικόνας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα