ADHD Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Πολυ καλο για να ειναι αληθινο δυστυχως! Ενταξει σιγα δεν ηταν και oled, καλη προσφορα σε σχεση με την τιμη της αλλα δεν νομιζω οτι η tv ηταν για 2k εξαρχης. Θελω να πω overpriced μοντέλο μου φάνηκε anyway. Εχω περιέργεια αν παρέλαβε κανεις η δεν υπήρχαν ποτε ουτε αυτα τα 2-3 κομματια.
panos7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 δεδομενης της τιμης που παιζει το ειπα. εννοειται οτι περιμενουμε για oled.
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Εχω περιέργεια αν παρέλαβε κανεις η δεν υπήρχαν ποτε ουτε αυτα τα 2-3 κομματια. Δωθηκαν ειναι το σωστο ρημα στην απορια νομιζω. Το αν υπηρχαν... παντου υπαρχουν.
mtriandros Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Τα διαφορα μικρομαγαζα, και οχι μονο, τι στοκ να εχουν εν μεσω καπικοντρολς? Αλλη φορα καντε ενα τηλεφωνο ρωτηστε και ποσταρετε διαθεσημο αποθεμα για να μην δουλευομαστε μας δουλευουν...
ADHD Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δωθηκαν ειναι το σωστο ρημα στην απορια νομιζω. Το αν υπηρχαν... παντου υπαρχουν. Αν δεν υπήρχαν ποτε σε προσφορά εννοω, το αν ειχε 2-3 κομματια και τα "εδωσε" και καλα στην τιμη προσφορας.
ababapanos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Τελικά παιδιά για να διορθώσω τα πράγματα ,παρέλαβα κανονικα την τηλεόραση στα 1.199 Αρχικά είχαν γινει τα πράγματα όπως είχα πει. Μου είπαν από το μαγαζί οτι δεν υπήρχαν τηλεοράσεις. Αλλα μετα από προςωπικο email που εστειλα με παράπονα στον ιδιοκτήτη κύριο Σακελλάρη , με πήρε τηλέφωνο και πολυ ηλικρινεια μου εξήγησε οτι δεν ήταν προσφορά αλλά λάθος ενός υπαλλήλου, ο οποίος έβαλε την λάθος τιμη αντί δηλαδη για 1999 έγραψε 1199 . Και δεσμεύτηκε επειδή επρόκειτο για δικό τους λάθος να μου στείλει την τηλεόραση στην τιμη 1199 όπου την έκλεισα αρχικά. Σήμερα την παρέλαβα και ειμαι απόλυτα οικανοποιημενος. Αυτο που έκανε ο ιδιοκτήτης με κέρδισε σαν πελάτη και όφειλα να το γράψω για να μην υπάρχουν τελικά λανθασμένα αρνητικές εντυπώσεις για το συγκεκριμένο κατάστημα Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2016 από ababapanos 4
panos7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Τελικά παιδιά για να διορθώσω τα πράγματα ,παρέλαβα κανονικα την τηλεόραση στα 1.199 Αρχικά είχαν γινει τα πράγματα όπως είχα πει. Μου είπαν από το μαγαζί οτι δεν υπήρχαν τηλεοράσεις. Αλλα μετα από προςωπικο email που εστειλα με παράπονα στον ιδιοκτήτη κύριο Σακελλάρη , με πήρε τηλέφωνο και πολυ ηλικρινεια μου εξήγησε οτι δεν ήταν προσφορά αλλά λάθος ενός υπαλλήλου, ο οποίος έβαλε την λάθος τιμη αντί δηλαδη για 1999 έγραψε 1199 . Και δεσμεύτηκε επειδή επρόκειτο για δικό τους λάθος να μου στείλει την τηλεόραση στην τιμη 1199 όπου την έκλεισα αρχικά. Σήμερα την παρέλαβα και ειμαι απόλυτα οικανοποιημενος. Αυτο που έκανε ο ιδιοκτήτης με κέρδισε σαν πελάτη και όφειλα να το γράψω για να μην υπάρχουν τελικά λανθασμένα αρνητικές εντυπώσεις για το συγκεκριμένο κατάστημα δεν θελω να σκεφτομαι τι θα ακουσε ο υπαλληλος μετα απο αυτο το λαθος χαχα!!! καλοριζικη!! απο εικονα τι λεει; σκεφτομουν και εγω να την χτυπησω με τετοια τιμη. σε σχεση με τις αντιστοιχες samsung αξιζει;
mtriandros Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 δυσκολο να φαει τετοιο λαθος, ειναι οριακο κι ισως μπαινει μεσα? ξεστοκ 1ος κοματιου που δεν εφευγε με τιποτα? ηταν σφραγισμενη?
Johnpaok Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Εμενα μου ειπαν οτι η sony τους εδωσε λιγα κομματια σε αυτη την τιμη! Αν και από πάνω φαινόταν σφραγισμένη εσωτερικά πρέπει να ειχει ανοιχθεί
ababapanos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Όχι η δίκη μου που παρέλαβα ήταν απόλυτα σφραγισμένη και εξωτερικά και εσωτερικά και όλα τα παρελκόμενα μεσα κλειστά και σφραγισμένα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Παρελαβε κανεις τελικα τηλεοραση απο εδω? πολυ φοβαμαι μηπως ολο αυτο ηταν μια φουσκα τελικα , γιατι σημερα δεν υπαρχει η τηλεοραση στο σαιτ τους και επικοινωνησα μαζι τους και μου ειπαν ειχαν μονο 2-3 τηλεοράσεις τις οποιες τις έδωσαν... Ναι έκανα μια παραγγελία και εγω και ένας γνωςτος Μου Και τις ακύρωσαν χωρίς καμία προηδοποιηση , η τηλεόραση μέχρι και σήμερα το πρωί στην σελίδα τους έδειχνε οτι ειναι διαθεσιμη Τελικά παιδιά για να διορθώσω τα πράγματα ,παρέλαβα κανονικα την τηλεόραση στα 1.199 Αρχικά είχαν γινει τα πράγματα όπως είχα πει. Μου είπαν από το μαγαζί οτι δεν υπήρχαν τηλεοράσεις. Αλλα μετα από προςωπικο email που εστειλα με παράπονα στον ιδιοκτήτη κύριο Σακελλάρη , με πήρε τηλέφωνο και πολυ ηλικρινεια μου εξήγησε οτι δεν ήταν προσφορά αλλά λάθος ενός υπαλλήλου, ο οποίος έβαλε την λάθος τιμη αντί δηλαδη για 1999 έγραψε 1199 . Και δεσμεύτηκε επειδή επρόκειτο για δικό τους λάθος να μου στείλει την τηλεόραση στην τιμη 1199 όπου την έκλεισα αρχικά. Σήμερα την παρέλαβα και ειμαι απόλυτα οικανοποιημενος. Αυτο που έκανε ο ιδιοκτήτης με κέρδισε σαν πελάτη και όφειλα να το γράψω για να μην υπάρχουν τελικά λανθασμένα αρνητικές εντυπώσεις για το συγκεκριμένο κατάστημα Μας μπερδεψες παντως. Ειχαν δωσει 2-3 οπως εγραψες τοτε ή δεν υπηρχαν τηλεορασεις οπως λες σημερα; Και ο γνωστος σου παρελαβε δηλαδη αφου καλυψαν το λαθος τους;
Salvation81 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Στον εναν ειπαν οτι ηταν λαθος υπαλληλου και στον αλλο πως τους εδωσε λιγα κομματια η SONY....Πιασε το αυγο και κουρευτο....
ababapanos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Μας μπερδεψες παντως. Ειχαν δωσει 2-3 οπως εγραψες τοτε ή δεν υπηρχαν τηλεορασεις οπως λες σημερα; Και ο γνωστος σου παρελαβε δηλαδη αφου καλυψαν το λαθος τους; Oτι εγραψα τοτε οπως και τωρα ηταν ακριβως οι απαντησεις που ελαβα απο το καταστημα. Ας τα γραψω ξανα με την σειρά για να μην μπερδευεται κανεις: 1. οταν ειχε βγει η υποτιθέμενη προσφορά καναμε 2 παραγγελιες (εγω και ο φιλος μου.) 2. Την δευτερα το πρωι με το που ανοιξαν τα καταστηματα τους πηρα τηλεφωνο για να ρωτησω αν θα παραλαβω και μου ελεγαν αρχικα οτι δεν ξερουν γιατι και καλα ειχαν λιγες τηλεορασεις σε προσφορα (2-3) και εγω ειμαι σε σειρά προτερεοτητας 5ος. Αυτα μου τα ελεγαν τηλεφωνικα οι υπαλληλοι και οχι ο ιδιοκτητης. (εχει σημασία αυτο) 3.Τελικα το μεσημερι και αφου ξανα καλεσα εγω ο ιδιος ενω μου ειχαν πει θα με παρουν , μου λενε τελειωσαν οι τηλεορασσεις και δεν μπορω τελίκα να παραλαβω στην τιμη 1199, αλλα στα 1999. Ο φιλος μου δεν ενδιαφερθηκε παραπανω και το παρατησε το θεμα ενω εγω αποφασησα να στειλω email. 4. Μετα απο αυτη την απαντηση λοιπον στελνω email αμεσα προς τον ιδιοκτητη του καταστηματος για να παραπονεθώ 5. και τελος μετα δέχομαι τηλεφωνο απο τον ιδιοκτητη του καταστηματος λιγη ωρα αργοτερα οπου μου ειπε την αληθεια , οτι δεν υπηρξε ποτε προσφορα και πως ηταν λαθος ενος υπαλληλου του και να του δοσω λιγες ημερες περιθοριο ωστε να μου δωσει την τηλεοραση στην τιμη που την εκλεισα. Μαλιστα μου ειπε οτι ειχε στειλει email και στο σκρουτζ που ενημερωνε οτι η τιμη ηταν λαθος και οτι ειχε προβλημα και με την sony την αντιπροσωπια που του ειπαν πως γινεται να βγαζει την συγκεκριμένη τηλεόραση τοσο πολυ κατω του κοστους και να μπαινει στην ουσια μεσα 500 ευρω συγκεκριμενα οπως μου ειπε... Οπως και να χει ο ιδιοκτητης φερθηκε πολυ επαγγελματικα και πολυ πιο αξιοπρεπώς απο πολλα αλλα μεγαλα καταστήματα και αλυσίδες της Αθηνας που απλα θα σου ακύρωναν την παραγγελία και θα σου ελεγαν ενα απλο συγνώμη εγινε λαθος... Εγω παντως και ας βρίσκεται Κρητη το συγκεκριμένο καταστημα θα του δινω παντα προτεραιότητα για τις αγορες μου! ΥΓ: Το ενδεχόμενο να ειχαν λιγα κοματια απο την TV δεν παιζει γιατι ηταν στο σαιτ τους απο την αρχη και ακομα και τωρα αμεσα διαθεσιμο.
panos7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 πες μας για ποιοτητα εικονας αν μπορεις.. αξιζει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα