ssns Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 γνωριζει κανενας πως μπορω να κανω port forward στο συγκεκριμενο ρουτερ?Πριν κατι μηνες εβαλα ΟΤΕ τv μαζι με 24αρι ιντερνετ.Πιανω 8-9 απο τα 24 αλλα με το συγκεκριμενο ρουτερ οποτε βαζω να παιξω counter strike και τραβαεικαποια αλλη συσκευη ιντερνετ μου ανεβαζει ping το παιχνιδι και κολλαω τρελα.Παλιοτερα ειχα wind που την δουλευα με ενα ZTE ZXV10 το οποιο δεν μου δημιουργουσε καποιο προβλημα και ας τραβαγαν και 2-3 συσκευες ιντερνετ.Μετα απο πολλα τηλεφωνηματα στον ΟΤΕ εξηγοντας τι γινοταν, μου εφεραν τεχνικους οι οποιοι μου ειπαν πως το zxv10 εβγαζε ενα εικονικο upload απο μονο του και για αυτο δεν μου ανεβαζε ping το παιχνιδι.Καποια βοηθεια κατα νου σας?
poulinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 ζητα fast path.β.το port forward ειναι ασχετο με bandwidth management που θες εσυ και που δεν νομιζω οτι εχει το ρουτερ αυτο,μετα παιζεις με netlimiter στα pc που θες να κοψεις bandwidth και ρυθμιζεις αν ειναι ευκολο qos στο ρουτερ.αυτο για το zxv δεν ξερω τι εννοουν .δεν παει το μυαλο μου σε κατι υπαρκτο. και καλο ειναι να εισαι με ethernet εσυ και οχι με wireless
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα