Προς το περιεχόμενο

H Xiaomi αποκάλυψε τα Redmi 4A, Redmi 4 και Redmi 4 Prime

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πραγματικα πολυ καλη εταιρεια η xiaomi. Πολλες συσκευες καλυπτοντας ολες τις κατηγοριες πλην αυτην των ναυαρχιδων. Κορυφαια specs αλλα πολυ μετρια καμερα στα ακριβα της κινητα και δυστυχως κακες ταχυτητες σε mobile data σε σχεση με samsung και iphone. Δεν ξερω τι φταιει στο τελευταιο αλλα ειναι και ενα απο τα σημαντικοτερα της μειονεκτηματα κατεμε. Αν βελτιωσουν αυτα τα δυο και ο κοσμος παψει να εχει το κολλημα στον εγκεφαλο περι <<κινεζικων>> τηλεφωνων πραγματικα θα σκισει η xiaomi.

Τα mi5 mi5s δεν ειναι ναυαρχιδες?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εχω το redmi pro μερες τωρα και ειμαι υπερευχαριστημενος, μονο εντοπισα καποια κολληματακια στο fb/messenger οπως ειχα με καθε συσκευη διοτι ειναι κακογραμμενα :P απο εκει και περα δεν ειδα κανενα αλλο θεμα ;) θα παω τους δικους μου σε redmi 4a μια και θελουν κατι οικονομικο!

Φιλε μου ειναι φυσικα ναυαρχιδες. Ομως συγκριτικα με τα υπολοιπα high end τηλεφωνα η καμερα ειναι πολυ πολυ πισω...Και ειναι κριμα να εχουν σημερινες ναυαρχιδες χειροτερη απο το s5 η το note 4 της samsung που ειναι συσκευες 3ετιας.

Το συγκεκριμένο το ζαχαρωνουμε πολλοί πίστεψε με :) Αυτό θα φέρει επανάσταση με το bezel less. Να το βρούμε μονο γιατί θα γίνει πραγματικα άφαντο με το που κυκλοφορήσει Ευρώπη/Ηνωμένες πολιτείες. Τώρα για Ελλάδα, θα έρθει κάποια στιγμή σίγουρα, να δούμε σε τι τιμή. 500 δολάρια αν δεν κάνω λάθος θα στοιχίσει, να δούμε αν θα γίνει το κλασσικό. 500 δολαρια=500 ευρώ + καπέλο στο Ελλαδισταν. Να το φέρω από έξω, είναι αρκετα τα λεφτά, αρκετό το ρίσκο, δεν θέλω να προκύψει κανένα θέμα και τρέχω μετά.

Θα σε απογοητευσω, αλλα εχω την εντυπωση οτι θα κυκλοφορησει μονο στην Κινα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...