Προς το περιεχόμενο

H Xiaomi αποκάλυψε τα Redmi 4A, Redmi 4 και Redmi 4 Prime

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επιπλέον πολλά απο τα μοντέλα της αν και ποιοτικά είναι πολύ καλά, στον σχεδιασμό δεν κάνουν τη διαφορά στα μάτια μου. Περισσότεροι πυρήνες, μεγαλύτερες μπαταρίες αλλά ουσία 0! Θα το δω απο μακριά θα πω α ναι είναι xiaomi. 

κ καπου εδω σταματησα να διαβαζω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

η απλή έκδοση των 2gb δεν διαφέρει ουσιαστικά από το υπάρχον 3s το οποίο αυτή τη στιγμή είναι φτηνότερο (141$ προ-πωλείται ήδη το 4). Σίγουρα κάποιος θα είναι σε δίλημμα πιο να επιλέξει όσο υπάρχει το 3s και υπάρχει διαφορά τιμής (είναι και ελαφρά μακρύτερο). 

Η 2,5d οθόνη (κυρτό γιαλί στις άκρες) είναι αμφιλεγόμενης χρηστικότητας που εκτός από την αισθητική της αναβάθμιση κουβαλάει και ελαττώματα όπως ότι δεν μπορείς να βάλεις κοινούς screen protectors αφήνοντας μεγάλο μέρος ακάλυπτο που σε πτώση μπορεί να σου στοιχίσει. Λογικά μία 2,5Δ οθόνη θα είναι και ακριβότερο ανταλλακτικό.

Επίσης μία ερώτηση. Με την 800άρα μπάντα της Wind που δεν υποστήρίζονταν στο παλιό έχουμε νέα; Δεν έχω πληροφόρηση αν υποστηρίζεται. 

Καλα τα Xiaomi μονο για οσους ασχολουνται και γνωριζουν τα ρισκα(αλλα και τι παιζει με rom)απο εξωτερικο.Για ολους τους υπολοιπους που και την εγγυηση τους θελουν να εχουν και να μην ασχολουνται με rom και απλα οπως ανοιξει το κινητο να το δουλευουν ,υπαρχουν και αλλες προτασεις απο MotoG4,Huawei p9 lite(ειδικα οταν πεσει κατω των 200ευρω)και παει λεγοντας.

Ωραια ολα τα παραπανω αλλα ειναι δυνατον να σου βγαζει κινητο το prime χωρις Android 7?

Απορω τι γκρινιαζετε για σερβις και χαζομαρες.

Στην τελικη εχουν το 1/2 με 1/3 της τιμης σε σχεση με αντιστοιχα "με εγγυηση"

Παρτε 2 ριξτε το 1 στο συρταρι και χαρειτε το αλλο χωρις θηκες μεμβρανες και ιστοριες.

Κι αν σας πεσει η χαλασει (τα τελευταια 3 χρονια πηρα για εμενα και φιλους 14 χiaomi και εχω 0 βλαβες) βγαζετε το καινουριο απο το συρταρι

-

Βαγγελη επειδη σε ξερω, και εγω Τριπολη φοιτητης ειμαι, ξερω οτι πριν το S6 edge ειχες καποια αλλα ακριβα μεν ελατωματικα δε μοντελα που εν τελη δεν μπορεσες να επισκευασεις επειδη δεν σε καλυψαν οι εγγυησεις. Επισης εχω το redmi note 3 (με τον Helio X10) και μπορω να σου πω τοτε που το πηρα για 200 ευρω (δεν ειχε βγει ακομα το pro), ακομα και τωρα με εχει βγαλει ασπροπροσωπο. Γνωστη μου με το S4 της καηκε η πλακετα, και της ζητησαν 250 ευρω να την φτιαξουν, γιατι το προβλημα δεν ηταν εντος εγγυησης, της ειπε η samy. Εν τελη πηρε αλλο κινητο. Το οτι ειχε αντιπροσωπεια Ελλαδα δεν βοηθησε τελικα και πολυ.Βλεπω φιλους μου με το S6 και δεν εχει τιποτα το κινητο μου να ζηλεψει πλην της καμερας, για την χρηση που του κανουμε (fb/insta/ κανα mail-youtube). Aν θες μπορω να σου το δωσω να το δεις καποια στιγμη, αλλα οτι προειπες ειναι αβασιμο κατα 90%, ειδικα αν δεν εχεις εμπειρια με την συσκευη. Ο καθενας θα προτιμησει τον κινεζο αν μπορεις στην τιμη ενος s6 να παρεις 2 κινητα πολυ καλων προδιαγραφων. Το VFM που παιζει η xiaomi μεταξυ 100-250 ευρω, με χαρακτηριστικα κινητων 300-500 ευρω δεν μπορει να το χτυπησει κανεις. Οσο για την Ελληνικη αγορα ειναι σαπια, και οσο ο κοσμος νιωθει οτι τον κλεβουν με υπερκοστολογημενες τιμες, τοσο θα απομακρυνεται απο αυτη.

κ καπου εδω σταματησα να διαβαζω

Πιθανως θα ηθελε να πει καινοτομία.... γιατι η ουσία ειναι λιγο διαφορετικη για τον καθένα. Απο αποψη καινοτομιας πλην σπανιων περιπτώσεων (Mi Mix) δεν μπορεις να πεις οτι σπρώχνει καπως τεχνολογικα, μάλιστα σε καποια πράγματα απλά αρνειται να βελτιωθει (πχ camera).

Still βεβαια, βγάζει midrange που δολοφονουν εν ψυχρω τον παραδοασιακό ανταγωνισμό.

Επι των νέων κινητών... με χαλά οτι δεν έσπρωξε σε type-c και η αλήθεια επισης ειναι οτι το NFC θα πρεπει να σταματησει να το αγνοει επιδεικτικα γιατι πλεον ειναι πραγματικότητα στην καθημερινότητα.

Το prime ωραίο εργαλείο, συνδυάζοντας 625 και 4100 μπαταρία με 5" οθόνη θα είναι τέρας αυτονομίας, ίσως περισσότερο από το moto z play. Προσωπικά θα το αγόραζα άνετα. Δεν με ενδιαφέρει η ποιότητα της κάμερας εκτός και αν πληρώνω λεφτά πολλά. Στα 150 περίπου όμως όλα καλά.

αξια πραγματικα ! μην παρουν αερα τα μυαλα της μονο με τετοιες δουλειες που κανει ! αν υπηρχε και ευρωπαικη εκδοση για το mi mix ρε γ@μ@τ@

Κάνε υπομονή, με την επιτυχία που είχε το mi mix (ξεπούλημα σε 10 δευτερόλεπτα) βλέπω η xiaomi πολύ σύντομα να το βγάζει και Ευρώπη, όπως και άλλα παρόμοια μοντέλα.

Πραγματικα πολυ καλη εταιρεια η xiaomi. Πολλες συσκευες καλυπτοντας ολες τις κατηγοριες πλην αυτην των ναυαρχιδων. Κορυφαια specs αλλα πολυ μετρια καμερα στα ακριβα της κινητα και δυστυχως κακες ταχυτητες σε mobile data σε σχεση με samsung και iphone. Δεν ξερω τι φταιει στο τελευταιο αλλα ειναι και ενα απο τα σημαντικοτερα της μειονεκτηματα κατεμε. Αν βελτιωσουν αυτα τα δυο και ο κοσμος παψει να εχει το κολλημα στον εγκεφαλο περι <<κινεζικων>> τηλεφωνων πραγματικα θα σκισει η xiaomi.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...