Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι.

Μαζί με την αναβάθμιση του κουτιού θα ήθελα να αγοράσω και ενα καινούργιο monitor. Την οθόνη δεν την θέλω για gaming όποτε δεν ψάχνω για τρομερή ευκρίνεια, refresh rate κτλπ. Θέλω να ειναι ξεκούραστη στα μάτια για πολύωρη χρήση μιας και θα Νη χρησιμοποιώ για εργασία, προγραμματισμό κτλπ.. Νομιζω πως απο 21 μεχρι 23 ιντς ειναι καλα.

Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

21 ιντσες φιλε δεν ξερω ποσο πολυ θα σε βολεψει για τις εργασιες σου και τον προγραμματισμο. Γτ δεν κοιτας κατι σε 29" για να κανεις ξεκουραστα τη δουλεια σου?

Μια καλη budget 29αρα που εχουν ακουστει καλα σχόλια είναι αυτη LG 29UM58-P

Δημοσ.

Την πουλανε καπου 200 ευρω γιατι ο ανθρωπος γραφει μεχρι 200 ευρω.

Δημοσ.

Την πουλανε καπου 200 ευρω γιατι ο ανθρωπος γραφει μεχρι 200 ευρω.

Την πουλανε 250€. Του την προτινα για να κανει τη δουλεια που θελει. Εσυ εχεις να του προτινεις κατι στα 200€ για τη δουλεια που τη χρειαζετε?

Δημοσ.

Να δώσω 50€ παραπάνω αν το πράγμα αξίζει δεν ειναι big deal. Η αλήθεια ειναι ότι οι ultra wide ειναι καλη φαση αλλα νόμιζα ότι για να παρεις μια καλη θα πρέπει να δώσεις 600€++ ώστε να εχει καλη ανάλυση κτλπ. Θα την εχω υπόψην μου, σε ευχαριστω.

Δημοσ.

21 ιντσες φιλε δεν ξερω ποσο πολυ θα σε βολεψει για τις εργασιες σου και τον προγραμματισμο. Γτ δεν κοιτας κατι σε 29" για να κανεις ξεκουραστα τη δουλεια σου?

την προτείνω για productivity σίγουρα.

για κώδικα δεν ξέρω

Καλησπέρα φίλοι.

Μαζί με την αναβάθμιση του κουτιού θα ήθελα να αγοράσω και ενα καινούργιο monitor. Την οθόνη δεν την θέλω για gaming όποτε δεν ψάχνω για τρομερή ευκρίνεια, refresh rate κτλπ. Θέλω να ειναι ξεκούραστη στα μάτια για πολύωρη χρήση μιας και θα Νη χρησιμοποιώ για εργασία, προγραμματισμό κτλπ.. Νομιζω πως απο 21 μεχρι 23 ιντς ειναι καλα.

Ευχαριστω πολυ.

https://www.youtube.com/watch?v=WTQxdxnd9K4

την είχα είναι ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πολύ ξεκουραστεί φιλε μου

με κλειστά ματια

LG και εγγύηση φοβερή 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...