devilgiorgos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 παιδια εχω εναν υπολογιστη οπου εχει linux μεσα απο τον κατασκευαστη. και εγω θελω να βαλω windows 10 η 7 και μου βγαζει bootmgr missing και εχω δοκιμασει απειρα πραγματα εκτος απο bios update. και δεν ξερω τι να κανω δοκιμασα wizard partition και παλι μ εβγαζε bootmgr missing αλλα οταν βαζω live linux usb δουλευει.
TheELF Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 θες να πεις (αλλά δεν το κάνεις) ότι βάζεις το dvd usb της εγκατάστασης για windows και βγάζει αυτό το μήνυμα και δεν ξεκινάει; Πρέπει να έχει το bios επιλογή για secure boot ή για uefi/legacy και να της αλλάξεις,τα win μόνο με secure boot ανοιχτό ή και την επιλογή στο uefi ξεκινάνε.
devilgiorgos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 τα bios δεν εχουν τετοια επιλογη καν. αρα να προσπαθισω να κανω bios update η κατι τετοιο? το pc εχει απο μονο του Linux Inside οποτε φανταστικα οτι εφοσον τρεχει οτιδιποτε Linux θα ειναι θεμα του οτι δεν εχει windows drivers ι κατι τετοιο. τα xp ομως νμζω δεν θα εχουν θεμα να τα βαλω σε secure boot η κατι τετοιο ? αν ναι τοτε να τα βαλω και μετα απο εκει μεσα να κανω update?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα