panos2171 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Γιατί να κάνεις μια τέτοια κακή αγορά. Αυτοκίνητο ξαναβαμένο που δε θα μάθεις πότε τον ακριβή λόγο του γιατί με κιβώτιο που θα αλλαχθεί και σπασμένο στροφόμετρο που ναι μεν θα αλλαχθεί αλλά το ότι έσπασε σημαίνει κακή χρήση. Στα ίδια λεφτά κυκλοφορούν καλύτερα. http://www.car.gr/8891948-toyota-aygo-plus-mmt-automato 2
moure Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Φιλε Γιαννη συνηθως οταν νομιζεις οτι κατι δεν παει καλα σε ενα αυτοκινητο μαντρά τελικα κατι δεν παει καλα. Εγω πιστευω οτι το αμαξι ειναι τρακαρισμενο αλλα αυτο θα στο επιβεβαιωσει ενας φανοποιος της εμπιστοσυνης σου. Βεβαια οι φανοποιοι συνηθως εχουν δουλεια και δεν τρεχουν δεξια και αριστερα να κοιτανε αυτοκινητα εκτος και αν ειναι φιλοι σου. Οι μαντραδες ολο βρισκουν δικαιολογιες οτι το αμαξι δεν εχει πινακιδες η ασφαλεια για να αποφυγουν τον ελεγχο. Να του πεις να παει το αυτοκινητο σε συνεργειο της επιλογης σου και οτι αν το συνεργειο σου δωσει το οκ οτι δεσμευεσαι να το αγορασεις.Εαν αρνηθει σηκω και φυγε βρωμαει η δουλεια. Εγω ετσι ειπα σε μαντρα οταν εψαχνα για αυτοκινητο,το δεχτηκε με λιγη δυσκολια και τελικα το αγορασα το αυτοκινητο αφου ηταν ενταξει 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Γιατί να κάνεις μια τέτοια κακή αγορά. Αυτοκίνητο ξαναβαμένο που δε θα μάθεις πότε τον ακριβή λόγο του γιατί με κιβώτιο που θα αλλαχθεί και σπασμένο στροφόμετρο που ναι μεν θα αλλαχθεί αλλά το ότι έσπασε σημαίνει κακή χρήση. Στα ίδια λεφτά κυκλοφορούν καλύτερα. http://www.car.gr/8891948-toyota-aygo-plus-mmt-automato Το εχω και αυτο και αυτο φιλε μου ..... Επισης καποια Citroen C1 και Peugeot 107 που ειναι ολοϊδια αμαξια με μηχανη Toyota . Ειναι αδυνατον απο οτι εχω διαβασει να ξερει καποιος αν τα χιλομετρα ειναι πραγματικα σε ενα μεταχειρισμενο αυτοκινητο . Η μονη καποια αλλα οχι απολυτη εξασφαλιση ειναι το book service.
panos2171 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Συμφωνώ αλλά πάντα παίρνεις ένα αυτοκίνητο που είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Σε αυτό εκτός του ότι δεν ξέρεις τα πραγματικά χιλιόμετρα, είναι ξαναβαμμένο με χαλασμένο σασμάν. Δε θα ήταν προτιμότερο απλά να μην ξέρεις τα πραγματικά χιλιόμετρα και συνολικά να είναι οκ; Αν υποθέσουμε ότι είναι ξαναβαμμένο λόγω γούστου του ιδιοκτήτη δεν είναι απαραίτητα κακό αλλά θα πρέπει να ξέρεις ποιος το βαψε και με τι κόστος γιατί γίνονται βαφές με 500-600€ και βαφές με 1000 και βάλε οπότε καταλαβαίνεις τι μπορεί να γίνει αν πέσεις στην 1η περίπτωση. 1
stelios18120 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Spotmechanic Γιαννη τα ποιο χρήσιμα 60€ που θα δώσεις για πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Spotmechanic Γιαννη τα ποιο χρήσιμα 60€ που θα δώσεις για πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου. Ευχαριστω Στελιο .Εκτος την αναφορα με email επι τοπου δεν σου λενε τιποτα μετα τον ελεγχο ?
stelios18120 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Απλά σ δίνουν ένα 6σελιδο με τον πλήρη έλεγχο που έκαναν εκτός του μαιλ απ ότι ξέρω αν υπάρχει κανένα σοβαρό πρόβλημα μηχανικό ή οτιδήποτε θα στο πουν επιτόπου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα