telas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Έχω το παρακάτω σύστημα: RAM:CORSAIR DDR4 16GB 3000-15 VENGEANCE LPX BK K2 COR CPU: INTEL CORE I7-6700K, S1151 BX80662I76700K COOLER: Be Quiet Dark Rock 3 MOBO: GIGABYTE MOTHERBOARD Z170-HD3P S1151 DDR4 PSU: COOLERMASTER RS-520 REALPOWER M520 520W GPU: Gigabyte G1 NVIDIA GTX 970 Καθότι έχω να ασχοληθώ με το άθλημα του Hardware χρόνια, δηλώνω πλέον απλά άσχετος. Μπορεί κάποιο μέλος να μου πει βήμα βήμα πως να κάνω OC; Έχει μέσα από software με 2 κλικ να κάνει OC αλλά θεωρώ ότι από το BIOS είναι το σωστό. Στα παιχνίδια τα πάει τέλεια εκεί που ενδιαφέρει το κάτι παραπάνω είναι όταν δουλεύω βαριά προγράμματα όπως After Effects, Premiere Pro, 3Ds Max κλπ. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RigasGR Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Βαλε στο BIOS Vcore 1.350 Δωσε x47 στο Muliti , ασε το Multi της cache στο x40 Load Line Calibration βαλε το στο Extreme Βαλε το XMP στις μνημες και μην αλαξεις τιποτα απο τα timing CPU C states disable Και ολα τα αλλα στο Auto. Τρεξε ενα XTU για αρχη να δεις οτι δεν κολαει αμεσως και ενα Cinebench R15, μην ξεκινησεις τα stress test ακομα αλλα βαλε το Multi x48 x49 x50 με αναλαγη ταση οσο ζηταει να δεις που δεν ακουει πλεον, και να ξερεις οτι ανοιγει μεχρι τοσο. Μετα αν δεις οτι στην ταδε ταχυτητα παιζει με τοσο ρευμα και ειναι σταθερος βαλε Prime95 με 1344 1344 ρυθμισεις στο Custom και τρεξε το να δεις τι κανει, αν κολαει αλαξε ρευμα. Αυτα τα λιγα. Μεγιστο Intel Vcore 1.52 απο την Intel, αλλα μεχρι και 1.400 αν παει στα 4800 εισαι ΟΚ και παιζει. Εξαιρετικο τσιπ 4.800 με 1.250 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Σε ευχαριστώ πολύ θα δοκιμάσω αυτά που λες και θα επανέλθω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα