Nicolaevna Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους! Αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα με τη σύνδεσή μου και χρειάζομαι πραγματικά τις γνώμες και τη βοήθειά σας. Έχω σύνδεση forthnet αλλά σε περιοχή με χαμηλή κάλυψη απο πλευράς παρόχου. Μετά απο κάποιες μέρες χωρίς καθόλου δίκτυο, μου ρύθμισαν την snr στο 8 και τα πράγματα κάπως βελτιώθηκαν. Ωστόσο παρατηρώ το εξής: όταν και για όσο έχω κλήση στην τηλεφωνική μου γραμμή, το ιντερνετ τρέχει κανονικά και αρκετά ικανοποιητικά. Με το που κλείνω το τηλέφωνο, πηγαίνει απο το νεκρό στο ημίνεκρο και μετά επανέρχεται. Κάποιος με ανάλογη εμπειρία ή/και με προτάσεις-λύσεις? Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2016 από Nicolaevna
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Kαλημέρα, Το πιο πιθανο δεν ειναι η γραμμη ειναι μεσα στο σπιτι το προβλημα.. ξεκινα απο τα απλα που μπορεις εσυ να δεις οπως αντικατασταση με αλλο τηλεφωνο,συνδεσμολογια.. κτλ στη "συνεργασια" τηλεφωνο/iternet το παρατηρησες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα