News Editors insomnia.gr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 News Editors Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Με ονομασία Sales Storm, το ηλεκτρονικό κατάστημα Gearbest, ένα από τα μεγαλύτερα της Ασίας, διοργωνώνει από τις 7 Νοεμβρίου μια νέα περίοδο προσφορών με αρκετά προιόντα σε τιμή έκπληξη. Η περίοδος εκπτώσεων αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες που έχει διεξάγει ποτέ η εταιρεία και σ' αυτή οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εντοπίσουν προιόντα με τιμή ακόμα και $1 αλλά και μερικά που θα διατεθούν εντελώς δωρεάν. Μερικές από τις προσφορές που ξεχωρίζουν ήδη αφορά μοντέλα της Xiaomi όπως το Redmi 3 Pro το οποίο έρχεται με οθόνη 5 ιντσών, HD ανάλυση και οκταπύρηνο επεξεργαστή. Η μνήμη φτάνει τα 3GB ενώ ο αποθηκευτικός χώρος τα 32GB. Η τιμή του Redmi Pro 3 όπως έχει ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του καταστήματος έχει οριστεί στα €139. Ένα ακόμη ενδιαφέρον προιόν της Xiaomi είναι ο φορητός υπολογιστής που κατασκευάζει η εταιρεία, με την ονομασία Air 12. Με πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά, το Xiaomi Air 12 κοστολογείται πλέον στα €525. Άλλες smartphones που βρίσκονται σε προσφορά αφορούν μοντέλα της UMI όπως το Super 4G με τιμή €165 αλλά και το Elephone P9000 με την ίδια τιμή. Προσφέρονται ακόμα το Zenfone 3 με τιμή €325 όπως επίσης και το Oukitel K6000 στα €130. Οι εκπτώσεις θα ξεκινήσουν επίσημα στις 7 Νοεμβρίου και όπως αναφέρει η εταιρεία μέσα από την ιστοσελίδα των προσφορών, θα υπάρξει αλλαγή ροής ανάλογα με τις προσφορές. Οι κατηγορίες που αφορούν καλύπτουν τις σημαντικότερες κατηγορίες 4
gkatsogr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Σε σχέση με τις εκπτώσεις και στο aliexpress στις 11 του μήνα έχει τρομερές εκπτώσεις!!!
Amaretos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μιας και το ειδα αξιζει με 1000 για οσους θελουν ενα φτηνό αλλα πολύ τίμιο μηχανικό keyboard στα 39,56 ευρω http://www.gearbest.com/keyboards/pp_298472.html?wid=21 2
tsofras Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μιας και το ειδα αξιζει με 1000 για οσους θελουν ενα φτηνό αλλα πολύ τίμιο μηχανικό keyboard στα 39,56 ευρω http://www.gearbest.com/keyboards/pp_298472.html?wid=21 Πήγε 45,50
Feregorn Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Το Yotaphone 2 στα 141 ευρώ είναι επίσης μια καλή προσφορά νομίζω... http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_346981.html?wid=4 1
Talixx Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Πήγε 45,50 επέλεξε αλλο χρώμα και θα δεις οτι ειναι 39,56 αμα δείτε κατι που να αξίζει πειτε το 1
TechnoState Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 ....παιδιά, στα "καλά προϊόντα" (δεν μιλάω μόνο για Xiaomi-αλλά οτιδήποτε δεν είναι gimmick) οι τιμές δεν είναι καλές. Αντίθετα είναι ανεβασμένες σε σχέση με πριν το... Buying Festival (τόσο το GearB όσο και τα άλλα: EverB/GeekB/BangG/TinyD/DealXtrm/VKmall etc) Φυσικά, τις ανέβασαν αρκετά, πριν τις 07/11 και τις φέρνουν σταδιακά, στα ίδια σχεδόν επίπεδα (σε σχέση με πριν το buying festival) και εικονικά δημιουργούν τρομερά discounts - που όντως, ανταποκρίθηκαν στις αρχικές τιμές των προϊόντων. Μάλλον η Κινέζικη αγορά εξοφλεί το αλματώδες hype που δημιούργησε την περίοδο 2012-2015 για την εν λόγω ημερα (single's day) . 4
elgol Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 να ειχε κιολας αυτα που πουλαει καλα θα ηταν εχω παραγειλει ενα ρολοι αφαντο εδω και 40 ημερες το οποιο πουλα τωρα σε flash deal (ανυπαρκτο ενω το εχει dispached) 1
XPHSTOS_ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Την χειρότερη εμπειρία αγοράς την έχω από το Gearbest.Όχι μόνο δεν τους ξανα-εμπιστεύομαι για τίποτα, αλλά παροτρείνω όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν κάτι... να το κοιτάξουν 2 και 3 φορές πριν το πάρουν.Κάκιστο customer support, σε σημείο που είχα ανοίξει 5 tickets (γιατί δεν έχουν απλά ένα email για να στείλεις) και δεν είχα πάρει απάντηση σε κανένα ώσπου εντελώς τυχαία με έκοψε να τους ψάξω στο Facebook και να στείλω μήνυμα εκεί...Εκεί κατάφερα να "βγάλω γραμμή" όπου τους υπέδειξα τα tickets και πήρα μια απάντηση...Μετά την απάντηση, ξανά... ούτε φωνή ούτε ακρόαση στην δική μου απάντηση.Γενικά απαράδεκτοι!
Gilfoyle Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Την χειρότερη εμπειρία αγοράς την έχω από το Gearbest. Όχι μόνο δεν τους ξανα-εμπιστεύομαι για τίποτα, αλλά παροτρείνω όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν κάτι... να το κοιτάξουν 2 και 3 φορές πριν το πάρουν. Κάκιστο customer support, σε σημείο που είχα ανοίξει 5 tickets (γιατί δεν έχουν απλά ένα email για να στείλεις) και δεν είχα πάρει απάντηση σε κανένα ώσπου εντελώς τυχαία με έκοψε να τους ψάξω στο Facebook και να στείλω μήνυμα εκεί... Εκεί κατάφερα να "βγάλω γραμμή" όπου τους υπέδειξα τα tickets και πήρα μια απάντηση... Μετά την απάντηση, ξανά... ούτε φωνή ούτε ακρόαση στην δική μου απάντηση. Γενικά απαράδεκτοι! +1000 Εξίσου κακή εμπειρία όπου ευτυχώς μπήκε μπροστά το Paypal και ξέμπλεξα. Πάλι όμως οι κινέζοι εξαντλούσαν τα χρονικά όρια που τους έδινε το Paypal απλά για σπάσιμο νεύρων και τράβηξε 1 μήνα η ιστορία για full refund (ήρθε κινητό χαλασμένο - ευτυχώς το άνοιξα βγάζοντας βίντεο). Μου πρότειναν και refund 10$ από το Gearbest και μετά μου λέγαν ότι δε γίνεται να μου δώσουν full επειδή έχω ανοιχτό claim στο Paypal και τους "δεσμεύει" τα λεφτά. Άμα το κλείσω θα μου κάνουν.. Μακριά
TechnoState Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 +1000 Εξίσου κακή εμπειρία όπου ευτυχώς μπήκε μπροστά το Paypal και ξέμπλεξα. Πάλι όμως οι κινέζοι εξαντλούσαν τα χρονικά όρια που τους έδινε το Paypal απλά για σπάσιμο νεύρων και τράβηξε 1 μήνα η ιστορία για full refund (ήρθε κινητό χαλασμένο - ευτυχώς το άνοιξα βγάζοντας βίντεο). Μου πρότειναν και refund 10$ από το Gearbest και μετά μου λέγαν ότι δε γίνεται να μου δώσουν full επειδή έχω ανοιχτό claim στο Paypal και τους "δεσμεύει" τα λεφτά. Άμα το κλείσω θα μου κάνουν.. Μακριά Γενικά τώρα, και όχι μόνο για το GearBest... Ότι κ να σου πουν ότι κ να σου ταξουν... Αν έχεις προλάβει και έχεις ανοίξει dispute στο paypal ΔΕΝ το κλείνεις για κανένα λόγο... Για κανένα όμως!... παρά μόνο αν σου πιστωθει το refund στο λογ/σμο σου/καρτα σου (τότε νομίζω το κλείνει το paypal μόνο του) Γενικά το GearBest δεν είναι τόσο χάλια (όλοι οι Κινέζοι έχουν τα θέματα τους λίγο πολύ) πάλι καλα που έχουμε εργαλεία να προστατευθούμε (όπως το paypal) σε μένα πάντως η αναλογία είναι 1 προς 6, προς το παρόν.(ένα θέμα με προϊόν, κάθε 6 παραγγελίες)
dchatz Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Αμα κάντε ενα γκαλοπ και δείτε απο ποια μαγαζια κατα καιρούς έχουν αντιμετωπίσει θεματα διάφοροι, δε θα μεινει μαγαζι για αγορες απο Κινα. Εμενα π.χ. το gearbest δε μου έχει κάνει κάτι και εχω πάρει πανω απο 20 πραγματα, αντίθετα το banggod που αλλοι το θεωρούν κορυφή εμένα μου έχει ριξει φολα αντίστοιχη με του Χρήστου. οπότε ακρη δε βγαινει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις