Μαύρη Χήρα Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Άντε πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Άντε πάλι Μην τρελαινεσαι! Κι εγω που γενικα δεν την εμπιστευομαι την εταιρια αυτη, γιατι απο παλια μου χει κατσει στραβα, κινητο samsung εχω.Ειπα και πιο πριν οτι δεν γινεται να χαλανε τα παντα απλα ειναι θεμα ψυχολογιας αναλογως το τι φαση θα σου κατσει.Γουσταρω lg με 1000 αλλα αλλοι που ηταν ατυχοι σε καποιο προιον της κι εχουν ψυχολογικα τραυματα απο αυτο, την μισουν!Φυσικο ειναι αυτο. Κινητα lg ομως δεν τα εμπιστευομαι οσο τηλεορασεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Φιλε μου η διαφορα ειναι οτι ολες οι συσκευες βγαζουν προβληματα απο ολους τους κατασκαυαστες αλλα με το note7 και το πλυντηριο υπηρχε σοβαρος κινδυνος τουλαχιστον τραυματισμου, μεχρι και αεροπλανο να πεσει!Γι αυτο τοσος ντορος! Αυτο ακριβώς έγινε . . Της βγήκε το όνομα γιατι οντως εκανε χοντρή πατατα με το νοτε7. Η 2 φορες απόσυρση μπορεί να είναι και μοναδικό φαινόμενο . . Απο εδω και στο εξης καθε βλάβη της σαμσουνγκ θα γίνεται θεμα. . Η τριχα θα γινεται τριχια, και μακροχρόνια μπορεί να της βγει και σε καλο, μιας και θα αναγκαστει να βελτιώσει την αξιοπιστία της. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexKane Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Έχει να πέσει σκάφη και σαπούνι στο Amewica... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 fail στους ssd (840 evo). fail στα κινητα (note 7). fail στα πλυντηρια. Waiting next achievement απο την "premium" εταιρεια της καρδιας μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psyzed Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Πάλι καλά που δεν βγάζει προφυλακτικά για να τα κάνει ανάκληση και αυτά.... Lol! Θεος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Μακρυα απο σαμσουνγκ.Πλυντηριο ντουλαπα 4 χρονων γυρω στο χιλιαρικο το ειχαμε παρει εκαψε πλακετα .Δωσαμε 200 ευρω σε πλακετα χωρια το κακο σερβις κ ταλαιπορια τουλαχιστον στο Ηρακλειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G1O Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 https://dishcareaction.com/el-gr http://neoskosmos.com/news/el/node/56113 http://meacolpa.net/2013/09/04/%CF%80-%CF%81-%CE%BF-%CF%83-%CE%BF-%CF%87-%CE%B7-%CE%B1%CE%BD-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%80%CE%BB-%CF%80%CE%B9%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD-bosch-siemens-neff-pitsos/ οποτε επειδη εγινε αυτο με το note 7 στοχος ειναι η sammy! https://www.google.gr/?gws_rd=ssl#q=apple+%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Arrow Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Όταν σου πάει κάτι σκατά συνήθως μετά σου πάνε όλα σκατά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angusxts Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angusxts Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ydrylios Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 2.8 εκατ. πλυντηρια, συνιστουν ανακληση... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dts_Dimensions Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Καλημέρα φίλοι μου.Αυτά συμβαίνουν σε εταιρείες που χρησιμοποιούν προμηθευτές του κ@λου. Όταν προσπαθείς να ρίξεις τα κόστη, να είσαι έτοιμος και για τις συνέπειες στην αγορά...ΝΟΜΟΣ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joe-4 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 fail στους ssd (840 evo). fail στα κινητα (note 7). fail στα πλυντηρια. Waiting next achievement απο την "premium" εταιρεια της καρδιας μας Έχω το 840 evo 120gb εδώ και 3 χρονια και δεν αντιμετώπισα κανα πρόβλημα. Τί παίχτηκε με αυτό το δίσκο; Στο e-shop.gr έχει βαθμολογία 10 και εδώ το προτείνουν πολλοί συμφορουμίτες. Να περιμένω να σκάσει δηλαδή; Back up και τα σχετικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Καλημέρα φίλοι μου.Αυτά συμβαίνουν σε εταιρείες που χρησιμοποιούν προμηθευτές του κ@λου. Όταν προσπαθείς να ρίξεις τα κόστη, να είσαι έτοιμος και για τις συνέπειες στην αγορά...ΝΟΜΟΣ. Και τους ssd που τους φτιάχνουν εξολοκλήρου μόνοι τους είδαμε πόσο σκατα μπορούν να τα πάνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα