Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Παιδια εχω το Apple TV 3 με ενημέρωση στο 7.2.1 και πρόσφατα πήρα το Beats pull+ και θα ηθελα να τα συνδέσω με bluetooth! Το προβλημα ειναι πως οτι κι αν δοκίμασα δεν εντοπίζει τίποτα το Apple TV! Και οταν λεω τίποτα εννοω και άλλες ασύρματες συσκευές οι οποίες εντοπίζονται απο το iPhone και iPad... Καμια ιδεα;

Δημοσ.

To bluetooth απ' ότι διαβάζω το είχε η AppleTV 2 και 3 για να συνδέσεις bluetooth πληκτρολόγιο. 

Έχω την Apple TV 4 32GB εδώ και μια εβδομάδα για να μπορώ να βλέπω Youtube στην Samsung 40" smart TV που ενώ στην αρχή είχε youtube τα τελευταία 2 χρόνια δεν το υποστηρίζει πια και στο update μου έσβησε εντελώς το youtube από το μενού της.

Δεν χρησιμοποιώ ποτέ μου ακουστικά επειδή μένω σε ερημιά και γενικά ακόμα και στο τηλέφωνο με ανοιχτή συνομιλία μιλάω :-)

Αλλά απ' ότι βλέπω στο video αυτό μπαίνουν στην 4 bluetooth ακουστικά και δείχνει όλη την διαδικασία πως τα κάνεις pair. Θα σου πρότεινα να σιγουρευτείς ότι έχεις τα ακουστικά ανοιγμένα στο pairing mode και να προσπαθήσεις αλλά διαβάζοντας το παραπάνω link από το forum της Apple μάλλον δεν θα δεις αποτέλεσμα. 

Δημοσ.

Ειχα παλαιότερα το atv 3 και ειμαι σίγουρος οτι το ειχα συνδέσει με bt ηχεία

Και μου ειχε κανει και τρομερή εντύπωση η διαφορα ήχου (προς το χειρότερο) με bt vs καλώδιο optical συγκεκριμένα στο atv η jack στην tv

Δημοσ.

τι δεν έχει το apple tv 4 youtbe app? είμαστε σοβαροί; άρε ξύλο που θέλουν..

Έχει Youtube το Apple TV 4.  Ίσως δεν το έγραψα σωστά. Η τηλεόραση που έχω (Samsung) ενώ είναι smart TV τα τελευταία 2 χρόνια αφαίρεσε το Youtube κι έτσι για να μπορώ να βλέπω Youtube αγόρασα το Apple TV 4.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...