Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες, και συγνώμη αν θα προσβάλω κανέναν (αλλά είναι για καλό σκοπό)

Το να ρωτάς τι λάδια βάζεις και να σου λέει ο άλλος Αράλ ή Χ,Ψ και είμαι ικανοποιημένος

είναι σαν να ρωτάς τη γκόμενα τί αμάξι έχεις και να σου λέει πράσινο.

ή άντε, να το κάνω καλύτερο, με τί αμάξι πας off road και να σου λέει VW.

Δεν σου δίνει κάποια ουσιαστική πληροφορία για να σε βοηθήσει. Θα πρέπει να πεις συγκεκριμένο μοντέλο ή/και προδιαγραφές.

...και ο οποιοσδήποτε θέλει να ακολουθήσει να τσεκάρει ότι αυτό το λιπαντικό κάνει για το δικό του αυτοκίνητο.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίδες, και συγνώμη αν θα προσβάλω κανέναν (αλλά είναι για καλό σκοπό)

Το να ρωτάς τι λάδια βάζεις και να σου λέει ο άλλος Αράλ ή Χ,Ψ και είμαι ικανοποιημένος

είναι σαν να ρωτάς τη γκόμενα τί αμάξι έχεις και να σου λέει πράσινο.

ή άντε, να το κάνω καλύτερο, με τί αμάξι πας off road και να σου λέει VW.

Δεν σου δίνει κάποια ουσιαστική πληροφορία για να σε βοηθήσει. Θα πρέπει να πεις συγκεκριμένο μοντέλο ή/και προδιαγραφές.

...και ο οποιοσδήποτε θέλει να ακολουθήσει να τσεκάρει ότι αυτό το λιπαντικό κάνει για το δικό του αυτοκίνητο.

Εννοείται ρε φίλε βλέπεις τις προδιαγραφές, σύμφωνα με αυτές αγοράζεις λάδι.

Δημοσ.

Πρόσεξε φιλε μου.

Δεν είπα οτι τα ζικ δεν ειναι καλά λάδια. ΟΤαν καποιος αγοράζει ζικ με 3ε ξέρει οτι αγόρασε ζικ με 3ε σωστα;

Οταν ομως αγοράζει για το γκαζι του που γυριζει 9000 σαλ μοτουλ των 15ε το λίτρο και εχει μέσα ζικ, πως σου φαίνεται;

Τυχαία τα ονόματα.

Περιμένω ομως να μου πεις τιμουλα για τα ελφ που σου είπα. Δυστυχώς δεν περπατάνε, πολυ μιας και οι μαλακες οι ρενάκηδες τα βάζουμε μονο.

Αν ειναι η τιμή λογική τα παιρνω απο δω, γιατι να δινω λεφτα στο γερμανο.

Υ.Γ. επειδή καταλαβα πως ασχολείσαι...εξήγησε μου το λογο που δε φέρνουν οι εταιρείες εδώ 4τρα, ή 5λτρα ;

Υ.Γ.2. Εαν μια εταιρεία, ένα μαγαζί πάρει βαρέλι και το κάνει μονολιτρα είναι νόμιμο;

Στα βρήκα 8.5 ευρώ το λίτρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...