nickolas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Παίδες, και συγνώμη αν θα προσβάλω κανέναν (αλλά είναι για καλό σκοπό) Το να ρωτάς τι λάδια βάζεις και να σου λέει ο άλλος Αράλ ή Χ,Ψ και είμαι ικανοποιημένος είναι σαν να ρωτάς τη γκόμενα τί αμάξι έχεις και να σου λέει πράσινο. ή άντε, να το κάνω καλύτερο, με τί αμάξι πας off road και να σου λέει VW. Δεν σου δίνει κάποια ουσιαστική πληροφορία για να σε βοηθήσει. Θα πρέπει να πεις συγκεκριμένο μοντέλο ή/και προδιαγραφές. ...και ο οποιοσδήποτε θέλει να ακολουθήσει να τσεκάρει ότι αυτό το λιπαντικό κάνει για το δικό του αυτοκίνητο.
sam75 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Παίδες, και συγνώμη αν θα προσβάλω κανέναν (αλλά είναι για καλό σκοπό) Το να ρωτάς τι λάδια βάζεις και να σου λέει ο άλλος Αράλ ή Χ,Ψ και είμαι ικανοποιημένος είναι σαν να ρωτάς τη γκόμενα τί αμάξι έχεις και να σου λέει πράσινο. ή άντε, να το κάνω καλύτερο, με τί αμάξι πας off road και να σου λέει VW. Δεν σου δίνει κάποια ουσιαστική πληροφορία για να σε βοηθήσει. Θα πρέπει να πεις συγκεκριμένο μοντέλο ή/και προδιαγραφές. ...και ο οποιοσδήποτε θέλει να ακολουθήσει να τσεκάρει ότι αυτό το λιπαντικό κάνει για το δικό του αυτοκίνητο. Εννοείται ρε φίλε βλέπεις τις προδιαγραφές, σύμφωνα με αυτές αγοράζεις λάδι.
sam75 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Πρόσεξε φιλε μου. Δεν είπα οτι τα ζικ δεν ειναι καλά λάδια. ΟΤαν καποιος αγοράζει ζικ με 3ε ξέρει οτι αγόρασε ζικ με 3ε σωστα; Οταν ομως αγοράζει για το γκαζι του που γυριζει 9000 σαλ μοτουλ των 15ε το λίτρο και εχει μέσα ζικ, πως σου φαίνεται; Τυχαία τα ονόματα. Περιμένω ομως να μου πεις τιμουλα για τα ελφ που σου είπα. Δυστυχώς δεν περπατάνε, πολυ μιας και οι μαλακες οι ρενάκηδες τα βάζουμε μονο. Αν ειναι η τιμή λογική τα παιρνω απο δω, γιατι να δινω λεφτα στο γερμανο. Υ.Γ. επειδή καταλαβα πως ασχολείσαι...εξήγησε μου το λογο που δε φέρνουν οι εταιρείες εδώ 4τρα, ή 5λτρα ; Υ.Γ.2. Εαν μια εταιρεία, ένα μαγαζί πάρει βαρέλι και το κάνει μονολιτρα είναι νόμιμο; Στα βρήκα 8.5 ευρώ το λίτρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα