kanesaxo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Μαϊμού λάδι; ρε φίλε τι λες; Οταν λέω κατι το υποστηρίζω φίλε μου. Δεν μπορώ να γράψω στοιχεία, αλλά κατάστημα πουλούσε σφραγισμένο 5W40 πολύ γνωστής εταιρείας με τιμή κανα 2 ευρώ κατω απ'τη πιάτσα ως κράχτη, και το λάδι μέσα ήταν κινέζικο zik ή zic που χονδρική έχει 3ε το λιτρο... Αυτο εννοώ μαιμου λάδι. Δεν είπα οτι έβαλε σογιέλαιο. Tα castrol έπαιξαν πάρα πολύ και μάλλον και τα mobil. και παλαιότερα τα motul , όταν τα ψάχναμε παντού οι πρώην γρήγοροι.
sam75 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Tα castrol έπαιξαν πάρα πολύ και μάλλον και τα mobil. δηλαδη λες οτι εμεις πουλαμε castrol κουτι με αλλο λαδι μεσα ; Δεν γινεται ελεγχος στα φορτηγα ; Εμεις ξερουμε οτι γινεται . Περιεργα πραγματα μονο στο insomnia τα μαθαινει καποιος. θα κατσει να γινει ρεζιλι ολοκληρη εταιρια η να φαει μεγαλο προστιμο ; Δεν σου μιλαω για το μαγαζακι του κυρ. Γιαννη ,μιλαμε για εταιρια που κανει εισαγωγη λαδια ! Οταν λέω κατι το υποστηρίζω φίλε μου. Δεν μπορώ να γράψω στοιχεία, αλλά κατάστημα πουλούσε σφραγισμένο 5W40 πολύ γνωστής εταιρείας με τιμή κανα 2 ευρώ κατω απ'τη πιάτσα ως κράχτη, και το λάδι μέσα ήταν κινέζικο zik ή zic που χονδρική έχει 3ε το λιτρο... Αυτο εννοώ μαιμου λάδι. Δεν είπα οτι έβαλε σογιέλαιο. και παλαιότερα τα motul , όταν τα ψάχναμε παντού οι πρώην γρήγοροι. ελα πριβε πες μου το μαγαζι ,εγω παω σε ολα σχεδον τα μαγαζια της θεσσαλονικης . για τα zik επειδη τα φερνει ανταγωνιστης μας ...ειναι καλα λαδια να ξερεις.
kanesaxo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Πρόσεξε φιλε μου. Δεν είπα οτι τα ζικ δεν ειναι καλά λάδια. ΟΤαν καποιος αγοράζει ζικ με 3ε ξέρει οτι αγόρασε ζικ με 3ε σωστα; Οταν ομως αγοράζει για το γκαζι του που γυριζει 9000 σαλ μοτουλ των 15ε το λίτρο και εχει μέσα ζικ, πως σου φαίνεται; Τυχαία τα ονόματα. Περιμένω ομως να μου πεις τιμουλα για τα ελφ που σου είπα. Δυστυχώς δεν περπατάνε, πολυ μιας και οι μαλακες οι ρενάκηδες τα βάζουμε μονο. Αν ειναι η τιμή λογική τα παιρνω απο δω, γιατι να δινω λεφτα στο γερμανο. Υ.Γ. επειδή καταλαβα πως ασχολείσαι...εξήγησε μου το λογο που δε φέρνουν οι εταιρείες εδώ 4τρα, ή 5λτρα ; Υ.Γ.2. Εαν μια εταιρεία, ένα μαγαζί πάρει βαρέλι και το κάνει μονολιτρα είναι νόμιμο; 2
sam75 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Πρόσεξε φιλε μου. Δεν είπα οτι τα ζικ δεν ειναι καλά λάδια. ΟΤαν καποιος αγοράζει ζικ με 3ε ξέρει οτι αγόρασε ζικ με 3ε σωστα; Οταν ομως αγοράζει για το γκαζι του που γυριζει 9000 σαλ μοτουλ των 15ε το λίτρο και εχει μέσα ζικ, πως σου φαίνεται; Τυχαία τα ονόματα. Περιμένω ομως να μου πεις τιμουλα για τα ελφ που σου είπα. Δυστυχώς δεν περπατάνε, πολυ μιας και οι μαλακες οι ρενάκηδες τα βάζουμε μονο. Αν ειναι η τιμή λογική τα παιρνω απο δω, γιατι να δινω λεφτα στο γερμανο. Υ.Γ. επειδή καταλαβα πως ασχολείσαι...εξήγησε μου το λογο που δε φέρνουν οι εταιρείες εδώ 4τρα, ή 5λτρα ; Υ.Γ.2. Εαν μια εταιρεία, ένα μαγαζί πάρει βαρέλι και το κάνει μονολιτρα είναι νόμιμο; Στείλε μου ένα μήνυμα αύριο να ρωτήσω... Σε άλλον θα ρωτήσω φίλε μου. Δεν είναι νόμιμο όχι. Επισης 4 λιτρα και 5 λιτρα υπαρχουν αρκετα , δεν ξερω ομως για αυτα που ζητας τι παιζει. Σε ποια μαγαζια τα βρηκες και πες μου τιμη ; Πρεπει να ξερω τιμη για να κανω παζαρι- για σενα θα το κανω δεν βγαζω λεφτα εγω.
panos2171 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 δηλαδη λες οτι εμεις πουλαμε castrol κουτι με αλλο λαδι μεσα ; Δεν γινεται ελεγχος στα φορτηγα ; Εμεις ξερουμε οτι γινεται . Περιεργα πραγματα μονο στο insomnia τα μαθαινει καποιος. θα κατσει να γινει ρεζιλι ολοκληρη εταιρια η να φαει μεγαλο προστιμο ; Δεν σου μιλαω για το μαγαζακι του κυρ. Γιαννη ,μιλαμε για εταιρια που κανει εισαγωγη λαδια ! Δεν έρχονται απ έξω μαιμού, εδώ γίνονται οι εμφιαλώσεις. Δεν είναι δύσκολο να φτιαχτεί ένα πιστό αντίγραφο της φιάλης και να μπει αμφιβόλου προελεύσεως λάδι. Κάτι παρόμοιο στην Ιταλία: http://s1116.photobucket.com/user/magos1/media/13501575_10208711441337228_322348942161177331_n_zpseb660tbs.jpg.html 1
kanesaxo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Το φθηνότερο που εχω βρει το λάδι που σου ανέφερα ειναι 10.50 με το ΦΠΑ για το μονολιτρο Στο γκαγκαστάθη το ντινο. Καποτε μου κανε καλύτερες τιμές, λογω αλισβερισιού με κλαμπς αυτοκινήτων, πλέον πληρώνω όπως όλοι. Κάποια στιγμή μεσω σκρουτζ είχα βρεί σε εναν μονο αθήνα το 5λτρο καπου στα 45-48ε, αλλα δεν το βρίσκω πλέον. To λάδι ειναι αυτό http://www.autotec.gr/elf-evolution-full-tech-fe-5w-30-1l.html , έχει κι ένα με παραπλήσια ονομασία, χωρίς ομως την προδιαγραφή RN0720 της ρενώ, που'ναι για DPF. Αν βρείς μου στέλνεις πμ. σίγουρα η τιμή δε μπορει να'ναι κοντά στου γερμανού, αλλά μπορώ να παίξω προς τα πάνω κάμποσο. Σε ευχαριστώ για τον κόπο σου. 1
sam75 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δεν έρχονται απ έξω μαιμού, εδώ γίνονται οι εμφιαλώσεις. Δεν είναι δύσκολο να φτιαχτεί ένα πιστό αντίγραφο της φιάλης και να μπει αμφιβόλου προελεύσεως λάδι. Κάτι παρόμοιο στην Ιταλία: http://s1116.photobucket.com/user/magos1/media/13501575_10208711441337228_322348942161177331_n_zpseb660tbs.jpg.html αυτο μπορει οκ ομως ΔΕΝ πιστευω οτι το κανουν οι εισαγωγεις, πιθανον καποιος που πουλαει λιανικη Η καποιος που πουλαει τα Zik ας πουμε και ταυτοχρονα πουλαει τα castrol σε αλλους μαυρα . Ολα γινονται στην Ελλαδα οκ δεκτο. Εμεις οτι φερνουμε ειναι γνησιο γιαυτο που εκανε εντυπωση. Το φθηνότερο που εχω βρει το λάδι που σου ανέφερα ειναι 10.50 με το ΦΠΑ. Στο γκαγκαστάθη το ντινο. Καποτε μου κανε καλύτερες τιμές, λογω αλισβερισιού με κλαμπς αυτοκινήτων, πλέον πληρώνω όπως όλοι. To λάδι ειναι αυτό http://www.autotec.gr/elf-evolution-full-tech-fe-5w-30-1l.html , έχει κι ένα με παραπλήσια ονομασία, χωρίς ομως την προδιαγραφή RN0720 της ρενώ, που'ναι για DPF. Αν βρείς μου στέλνεις πμ. Σε ευχαριστώ για τον κόπο σου. ενταξει πελατης μας ειναι , θα ρωτησω ποσο τα δινει για εμενα αυριο και θα ρωτησω και αλλου . Να σαι καλα. *** οποτε θα πω προδιαγραφη 0720 και θα καταλαβει , σωστα ;
kanesaxo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Πιστεύω και ο πάνος εννοεί αυτό που είπα κι εγώ. Πως απ'τους "μικρότερους" γίνεται η μαϊμουνιά και οι αλχημείες. Δε νομίζω πως η "μαμα" εισαγωγική εταιρεία, όποια και αν ειναι να ρισκάρει τέτοιο πράγμα. Οπως και στα καύσιμα. Η βενζινη, το πετρέλαιο φεύγουν απ'τα ΕΛΠΕ προβλεπόμενα και στα πρατήρια γινεται η μαιμουνιά ή σε χωρους παρανομης μεταφόρτωσης. Πάντως τα ζικ, πρέπει να εχουν τρελό ποσοστό κέρδους...παίζουν σε δημοπρασίες λιπαντικών των δήμων.
sam75 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Πιστεύω και ο πάνος εννοεί αυτό που είπα κι εγώ. Πως απ'τους "μικρότερους" γίνεται η μαϊμουνιά και οι αλχημείες. Δε νομίζω πως η "μαμα" εισαγωγική εταιρεία, όποια και αν ειναι να ρισκάρει τέτοιο πράγμα. Οπως και στα καύσιμα. Η βενζινη, το πετρέλαιο φεύγουν απ'τα ΕΛΠΕ προβλεπόμενα και στα πρατήρια γινεται η μαιμουνιά ή σε χωρους παρανομης μεταφόρτωσης. Πάντως τα ζικ, πρέπει να εχουν τρελό ποσοστό κέρδους...παίζουν σε δημοπρασίες λιπαντικών των δήμων. Ναι έτσι πρέπει να γίνεται παιδιά.. Τα zik φίλε εμένα μου τα δίνει το 5λιτρο 12 ευρώ τιμή μόνο για 1 τεμάχιο εννοείται γιατί μετά μπορώ να βγάζω και κέρδος,δεν κάνω τέτοια όμως. 1
kanesaxo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 ρε φίλε, με 2.4ε το λίτρο, για πόσο σοβαρό λάδι μιλάμε; Εδώ έβαζα στο σαξο που γύριζε 8500 σαλ, με υπερπλούσιο προγραμμα (ξεπλενε κυλινδρους, κατέστρεφε το λαδι) κατι αμερικάνικα kendall και κατι συναφή με 15ε το λιτρο και τα πετούσα καθε 5000 χλμ. Υ.Γ. μιλάμε για τα λάδια...ξεχνάτε το ολάκερο εργοαστάσιο που χει στηθεί καπου χαλκιδικη με τα αντίστοιχα σκιπ πως διαολο τα λένε για τα πλυντηρια ρουχων; Υ.Γ.2 για τα ελαιόλαδα;;; εκει και αν εχει πανυγηρι... Μια χώρα νοθείας είμαστε.
sam75 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 ρε φίλε, με 2.4ε το λίτρο, για πόσο σοβαρό λάδι μιλάμε; Εδώ έβαζα στο σαξο που γύριζε 8500 σαλ, με υπερπλούσιο προγραμμα (ξεπλενε κυλινδρους, κατέστρεφε το λαδι) κατι αμερικάνικα kendall και κατι συναφή με 15ε το λιτρο και τα πετούσα καθε 5000 χλμ. Υ.Γ. μιλάμε για τα λάδια...ξεχνάτε το ολάκερο εργοαστάσιο που χει στηθεί καπου χαλκιδικη με τα αντίστοιχα σκιπ πως διαολο τα λένε για τα πλυντηρια ρουχων; Υ.Γ.2 για τα ελαιόλαδα;;; εκει και αν εχει πανυγηρι... Μια χώρα νοθείας είμαστε. Μάπα είναι το λάδι, είναι για τίποτα ερείπια παλιά αυτοκίνητα του 1985. Ειναι απλά μια οικονομική λύση.
aristos12 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 sam75 αν ειχες αμάξι 15+ ετών ( μέ απλό κινητήρα ατμοσφαιρικό) κ επαιρνε λάδι 10w/40 A3/B4 κ τό αλλαζες κάθε 7-8 μήνες ( υποχρεωτικά ) εχοντας κάνει 2.500 - 3.000 χλμ τό πολύ ποιά λάδια 3 - 4 μάρκες θά προτιμούσες κατά σειρά αξιολόγησης ? ( τελευταία εγώ βάζω opel gm 10w/40) δέν ξέρω αν ειναι μέτρια η καλά η πολύ καλά (κοστίζοντας 17 euro τά 5 litra ) autoflan.gr
sam75 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 sam75 αν ειχες αμάξι 15+ ετών ( μέ απλό κινητήρα ατμοσφαιρικό) κ επαιρνε λάδι 10w/40 A3/B4 κ τό αλλαζες κάθε 7-8 μήνες ( υποχρεωτικά ) εχοντας κάνει 2.500 - 3.000 χλμ τό πολύ ποιά λάδια 3 - 4 μάρκες θά προτιμούσες κατά σειρά αξιολόγησης ? ( τελευταία εγώ βάζω opel gm 10w/40) δέν ξέρω αν ειναι μέτρια η καλά η πολύ καλά (κοστίζοντας 17 euro τά 5 litra ) autoflan.gr Εχω 18 ετών corolla φίλε μου. Λοιπόν στην κατηγορία μας όλα τα λαδια σχεδόν είναι ίδια. Τι αυτοκίνητο εχεις; Κοίτα αυτά τα gm τα φέρνει νομίζω αυτός που φέρνει το zik, δεν είμαι σίγουρος όμως. Καλή τιμή στα δινει 17 ευρώ, και εγώ ανά 5.000 αλλάζω λάδι σε όλα τα αυτοκίνητα που είχα και έχω. Στην τελευταία αλλαγή έβαλα Castrol το πράσινο αν το έχεις δει, έβαλα αυτό γιατί το βρήκα σε προσφορά 15 ευρώ τα 5 λίτρα. Στην επόμενη αλλαγή σκέφτομαι να δοκιμάσω Mobil1 super 2000,τα βρήκα σε καλή κατάσταση τιμή 20 ευρώ. Γενικά επειδή τα δικά μας δεν φοράνε φουλ συνθετικό λάδι νομίζω δεν υπάρχει θέμα. Τα eneos έχω ακούσει είναι καλά όμως δεν έτυχε να βάλω.
opcorsa Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 παντως στα αυτοκινητα μας, ιαπωνες και γερμανους, βαζω αραλ εδω και χρονια.. κανενα παραπονο δεν ειχα ποτε.. μαλλον θα μεινω σε αυτα... ειναι και Made in germany, Που οπως και να το κανεις ψυχολογικα τουλαχιστον , ειναι συν.. τα εχει βαλει κανεις σας ?
sam75 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 παντως στα αυτοκινητα μας, ιαπωνες και γερμανους, βαζω αραλ εδω και χρονια.. κανενα παραπονο δεν ειχα ποτε.. μαλλον θα μεινω σε αυτα... ειναι και Made in germany, Που οπως και να το κανεις ψυχολογικα τουλαχιστον , ειναι συν.. τα εχει βαλει κανεις σας ? Εγώ στο ibiza που είχα, επίσης τα φοράει ο πατέρας μου στο corolla του από το 1992,άψογη λειτουργία κινητήρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα