kanesaxo Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Θα κάνω μια...γραφική ερώτηση, μιας και δεν μου ετυχε ποτέ. Θα αγοράσω καποια λαδια για το αυτ/το απο Γερμανία. Εφόσον δε βρώ ατομα για group buy, θα πάρω 5 5λιτρα για μένα. Δεδομένου οτι σερβις θα κανω μια φορα το χρονο περίπου ή και 2 ενδέχεται να μου μεινουν τα λάδια 2 χρονια σχεδόν. Εχουν θέμα; (σιγουρα δεν θα χουν ημερομηνία...λήξης, αλλα γενικα ερωτώ) Πως να τα αποθηκεύσω, εαν προβώ τελικά στην αγορά τους;
Timour21 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 To αποθηκεύεις σε "cool dry place" όπως τα περισσότερα προιόντα και θα είσαι οκ για πολλά χρόνια. Αρκεί να μην τα ανοίξεις (βγάλεις την ταινία ασφαλείας στο πώμα).
kanesaxo Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 xaxaxa σορρυ βρε, περασαν τα χρόνια Πω κατσε να ποστάρω εκει αν θελει κανείς λαδάκι... 1
nickolas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Για 2 χρόνια και να τα ανοίξεις δεν θα έχεις θέμα. Σφραγισμένα και σε καλές συνθήκες (ξηρό και σκοτεινό μέρος με θερμοκρασία δωματίου) τουλάχιστον 10 χρόνια. 1
moure Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Τι λαδια ειναι αυτα και θα τα παρεις απο Γερμανια?Αξιζει τον κοπο? 1
kanesaxo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Φίλε μου θεσ/νικη έχουν 10.50ε/λτ με το φπα, 5λιτρο βρίσκεις και δε βρίσκεις, και στη γερμανία το 5λτρο έχει 29ε. (elf evolution tech 5W30 RN0720) Απλά τα μεταφορικά, είτε πάρεις 1 λιτρο, είτε 25 (5Χ5λιτρα) είναι 20.5ε. Συνεπώς για να συμφέρει πολυ, πρεπει να πάρεις το μέγιστο που σου επιτρέπουν τα μεταφορικά. Ελεγξε και για σένα, τα λάδια που αγοράζεις, levoil.de
sam75 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Φίλε μου θεσ/νικη έχουν 10.50ε/λτ με το φπα, 5λιτρο βρίσκεις και δε βρίσκεις, και στη γερμανία το 5λτρο έχει 29ε. (elf evolution tech 5W30 RN0720) Απλά τα μεταφορικά, είτε πάρεις 1 λιτρο, είτε 25 (5Χ5λιτρα) είναι 20.5ε. Συνεπώς για να συμφέρει πολυ, πρεπει να πάρεις το μέγιστο που σου επιτρέπουν τα μεταφορικά. Ελεγξε και για σένα, τα λάδια που αγοράζεις, levoil.de Γιατί μάρκα μιλάμε; αποκλειστικά elf; Μπορω να ρωτήσω σε ένα μαγαζί αν θέλετε κ λέω τιμή αύριο όμως. Στειλε μου πριβε μήνυμα το πρωί κατά τις 11 για να μην το ξεχάσω.
moure Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Καλές τιμές εχει δεν μπορώ να πω. Οι Έλληνες έμποροι πουλάνε πολυ ακριβά τα λιπαντικά . 1
sam75 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Καλές τιμές εχει δεν μπορώ να πω. Οι Έλληνες έμποροι πουλάνε πολυ ακριβά τα λιπαντικά . Όχι όλοι, τι ακριβώς ψάχνεις πες μου.
kanesaxo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Γιατί μάρκα μιλάμε; αποκλειστικά elf; Μπορω να ρωτήσω σε ένα μαγαζί αν θέλετε κ λέω τιμή αύριο όμως. Στειλε μου πριβε μήνυμα το πρωί κατά τις 11 για να μην το ξεχάσω. Tα λάδια που χρησιμοποιώ είναι αυτά: Elf EVOLUTION FULL-TECH FE ( DPF ) 5W-30 RN0720 Απο την εμπειρία μου, εάν στην ελλάδα τα βρείς πολύ φτηνά, μάλλον μιλάμε για μαϊμού...
sam75 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Tα λάδια που χρησιμοποιώ είναι αυτά: Elf EVOLUTION FULL-TECH FE ( DPF ) 5W-30 RN0720 Απο την εμπειρία μου, εάν στην ελλάδα τα βρείς πολύ φτηνά, μάλλον μιλάμε για μαϊμού... Μαϊμού λάδι; ρε φίλε τι λες; 1
moure Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Εγώ προσωπικά δεν ψάχνω,αγοράζω λιπαντικά σε τιμές χονδρικής 10 ευρώ το λίτρο πάντως είναι ληστεία... Και ναι παίζουν μαϊμού λιπαντικά οπως και φίλτρα 1
panos2171 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Μαϊμού λάδι; ρε φίλε τι λες; Tα castrol έπαιξαν πάρα πολύ και μάλλον και τα mobil. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα