Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.εχω της γυναικας μ ενα ξεχασμενο νετμποοκ απο αυτα τα μικρα που δεν εχουν καν cd rom.εχει windows xp και θελω να του περασω τα 7αρια.εβαλα στο μπιος να κανει μποοτ απο το removable disk που εχει σαν επιλογη αλλα δεν ξεκιναει να μποοταρει...μηπως θελει και κατι αλλο η να το παρατησω;;;με εχει φαει γτ το περνει στην δουλεια και το θελει.μαρκα acer

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βασικα δεν υπαρχει αυτη η επιλογη..καθολου..το λαπτοπ που προσπαθω να φορμαρω ειναι αυτο εδω

https://www.asus.com/support/Download/30/17/0/15/h6SPd3tEzLEsrEiS/17/

δεν εχει επιλογη να ενεργοποιησω το f12.

το θεμα ειναι οτι ενω καταφερα δεν ξερω με ποιο τροπο να ξεκινησει για φορματ οταν παω να επιλεξω σε ποιον σληρο δισκο να ξεκινησει το φορματ μ βγαζει μονο το στικακι..και αυτο οχι ολοκληρο το μεγεθος αλλα μονο τα εναπομειναντα gb που υπαρχουν στο στικακι...εχω μπερδευτει..πως γινεται να μην φαινεται ο σκληρος?βασικα λαθος μ...ειναι δυνατον να εχει σκληρο δικσο με 4 gb μονο?ετσι ειναι αυτα?απο πισω παντως δεν εχω προσπαση σε σκληρο δισκο παρα μονο στην ραμ..θα πρεπει να βγαλω ολο το πισω καπακι για να δω αν εχει οντως σκληρο και οχι κατι αλλο

στους σκληρους δισκους μεσω του bios βλεπω στο IDE configuration οτι εχει ενα μονο σκληρο ssd 4 gb μαρκας asus phison ssd.ειναι δυνατον κατι τετοιο;;

Επεξ/σία από noobogadgetakias

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...