Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παλικαρια εχω θεμα .... Τις προαλλες ειπα να αλλαξω την παστα του επεξεργαστη σε ενα παλιο PC αφου την αλλαξα ξανα εβαλα με πολυ ζορι βεβαια την ψυκτρα στην θεση της. Οταν ξανα ανοιξα το PC δεν μου εδινε εικονα ( on board graphics ) .... Τι μπορει να επαθε ????

Δημοσ.

Παιζει και αυτο ε ??? Οκ εχω εναν προχειρο Intel Core 2 Duo E8400 θα τον δοκιμασω και αν δεν μου δινει εικονα θα παω σε αλλη μητρικη  !!

Βασικα αν ειχε σπασει η μητρικη λογικα δεν θα δουλευε η ψηκτρα ετσι ???

Δημοσ.

Κοίταξε μήπως στράβωσες τίποτα pins του επεξεργαστή.

Κανονικά η ψύκτρα πρέπει να μπαίνει αβίαστα χωρίς δύναμη.

Αν τα στράβωσες προσπάθησε να τα ισιώσεις βάζοντας μια πιστωτική κάρτα ενδιάμεσα... μην δοκιμάσεις να τα ισιώσεις με κατσαβίδια, μπορεί να κάνεις μεγαλύτερη ζημιά.

• Like 1
Δημοσ.

Το ειχα κοιταξει κι απ οτι ειδα δεν υπαρχουν στραβομενα πινς βεβαια θα το ξανακοιταξω αν ειναι!

Δημοσ.

Και βγαλε βαλε μια τις μνημες γιατι πολλες φορες οταν ζοριζεις ψυκτρα επειδη ειναι διπλα και η μητρικη εχει ελαστικοτητα μπορει να σπαραξε καποια.. Κανα μπιπ ακους? (Εννοειται οτι το πιο πιθανο ειναι να γινεται κατι με cpu που εβαλες χερι αλλα ποτε δεν ξερεις...)Τροφοδοσια cpu στην θεση της να υποθεσω..

Δημοσ.

Ολα στη θεση τους ειναι ... ξανακοιταξα και τα πινακια και ολα ισια μου φανηκαν ... Μπιπ δεν ακουγα ποτε σε αυτον τον υπολογιστη ... οσο για την ram την εβγαλα και την εβαλα και παλι τπτ ..

Παιδια το βρηκα !!!!Δεν ειχα παρατηρησει το 4τραπινο διπλα στον επεξεργαστη οποτε ο επεξεργαστης δεν επαιρνε ρευμα ... ευχαριστω για τον χρονο σας !!!

• Like 1
Δημοσ.

Καταλαβαινεις απο τον δισκο οτι φορτωνει λειτουργικο αλλα δεν δειχνει τιποτα η΄ δεν φορτωνει τιποτα?Αν δεν φορτωνει μπορει να ειναι γραφικα η΄ καποια μνημη(αλλα αφου δεν εχεις ηχειακι για μπιπ δεν ακους τιποτα) η΄τελος τροφοδοτικο..Αν τυχον φορτωνει τοτε κοιτα το καλωδιο απο γραφικα σε οθονη και δοκιμασε την οθονη σε αλλο pc η΄το pc με αλλη οθονη..

Απλα επειδη εσυ εβαλες χερι μονο στην cpu γι αυτο λεμε λογικα οτι κατι εκανες εκει κι αφου το παραζορισες μπορει να εκανες και ζημια στο σοκετ της μητρικης αρα χαιρε Καισαρ...

Δημοσ.

Και βγαλε βαλε μια τις μνημες γιατι πολλες φορες οταν ζοριζεις ψυκτρα επειδη ειναι διπλα και η μητρικη εχει ελαστικοτητα μπορει να σπαραξε καποια.. Κανα μπιπ ακους? (Εννοειται οτι το πιο πιθανο ειναι να γινεται κατι με cpu που εβαλες χερι αλλα ποτε δεν ξερεις...)Τροφοδοσια cpu στην θεση της να υποθεσω..

Στο εγραψα πιο πανω αδελφε να το κοιταξεις αλλα μαλλον δεν καταλαβες καν τι σου ειπα... Δεν πειραζει αφου το βρηκες τουλαχιστον ολα καλα. :-)

Δημοσ.

Το ειχα διαβασει αλλα νομιζα οτι ελεγες για την τροφοδοσια του fan της cpu 

Οχι ρε αυτο δεν θα εκανε τετοιο προβλημα! Απλα μετα απο λιγο θα εσβηνε αφου θα ανεβαζε θερμοκρασια φουλ η cpu .Ok λοιπον!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...