kexas22 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Υπάρχει ένας βαθμός δυσκολίας για να γίνει αλλαγή του σκληρού αλλά επίσης και 2 σοβαρά θέματα. Ακυρώνεις αυτομάτως τα 2 χρόνια εγγύησης και επίσης κινδυνεύεις με BAN μιας και επεμβαίνεις στο H/W - S/W παραβιάζοντας το T.o.S. στο οποίο έχεις συμφωνήσει... Δεν έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής κάποιο Console ΒΑΝ σε ΧΒΟΧ ONE για τροποποίηση του H/W, αλλά η MS μπορεί και βλέπει εύκολα αλλαγές (κρατιούνται κρυφά Logs) με αποτέλεσμα να κάνει BAN όποτε αυτή θέλει. Και εγώ το έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές να άλλαζα τον εσωτερικό με SSD αλλά από την άλλη φοβάμαι να αποκτήσω ένα τούβλο των 500€... Δεν ξέρω για ποια κονσόλα μιλάς αλλά στο ps3 και ps4 δεν χάνεις την εγγύηση για αλλαγή δίσκου.
SaFiS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Αναφέρει το νήμα κάτι για PlayStation?? Για XBOX ONE μιλάμε...
kriosgr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Φίλε Safis, Δεν έτυχε να περάσει από τα χέρια μου κανένα xbox αν και θα μπορούσε το 360 Kinect που με είχε συναρπάσει σαν ιδέα. Τότε θυμάμαι οι SSD ήταν πανάκριβοι και μικροί και δεν είχαν περάσει ακόμα στην mainstream αγορά. Ο φτηνότερος είχε άλλο τόσο όσο το xbox. Ήξερες δηλαδή από την τιμή του xbox ότι ο δίσκος είναι σίγουρα HD. Σήμερα όμως να υπάρχει κονσόλα που προορίζεται αποκλειστικά για gaming με HDD είναι τουλάχιστον αστείο από όποια πλευρά κι αν το δεις. Αν δεν ήθελε να ανοίγεις την κονσόλα και να μην ξεφύγει η τιμή ας την πουλούσε χωρίς δίσκο κι ας έβαζε ένα tray να βάλεις εσύ ποιον θέλεις. Να σου φορτώνει έναν δίσκο HDD χωρίς λόγο τον οποίο την άλλη μέρα της αγοράς θα τον αλλάξεις είναι εξωφρενικό. Ποιος Gamer σήμερα έχει rig με HDD?
freegr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δυστυχώς ισχύει μόνο για ορισμένες κονσόλες αλλά περιορίζει και το εύρος της αγοράς από χρήστες...
Postmort3m Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 200 δολλάρια μόνο για σκληρό? lol όσο κοστίζει η κονσόλα δηλαδή. Δεν βλέπω κάποιο λόγο να τον αγοράσει κανείς. Υπάρχουν και πιο φθηνές λύσεις στην αγορά.
BILL5 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Και εγω στο ps3 μου εχω αλαξει τον 320 με εναν 500 εβαλα το fw ξανα και τα αρχεια απο transfer και ολα κομπλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα