voltmod Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Η Seagate ανακοίνωσε το νέο Game Drive for Xbox SSD, ένα εξωτερικό solid state drive για το Xbox One και το Xbox One S για την αποθήκευση των παιχνιδιών. Χάρη στο Game Drive for Xbox της Seagate, οι χρήστες του Xbox One ή του Xbox One S μπορούν να επεκτείνουν τον αποθηκευτικό χώρο της κονσόλας τους για την αποθήκευση παιχνιδιών ή άλλων αρχείων. Σε αντίθεση με τον σκληρό δίσκο που υπάρχει στην κονσόλα της Microsoft, το συγκεκριμένο μέσο αποθήκευσης χρησιμοποιεί μνήμη NAND flash και αυτό σημαίνει ταχύτεροι χρόνοι loading και transitions μεταξύ των levels στα παιχνίδια. Σύμφωνα με την Seagate, οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύσουν περίπου δεκαπέντε από τα αγαπημένα τους παιχνίδια συμπεριλαμβανομένου και του downloadable περιεχομένου. Το νέο Game Drive for Xbox SSD της Seagate έχει αποθηκευτικό χώρο 512GB και στοιχίζει $199,99. Αν πάντως ενδιαφέρεστε περισσότερο για την χωρητικότητα, τότε προσφέρεται και σε έκδοση με σκληρό δίσκο 2TB και 4TB για την αποθήκευση 50 ή 100 παιχνιδιών αντίστοιχα. Site: GSMArena Site: TechpowerUp
xampo_s Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Αν πάντως ενδιαφέρεστε περισσότερο για την χωρητικότητα, τότε προσφέρεται και σε έκδοση με σκληρό δίσκο 2TB και 4TB για την αποθήκευση 50 ή 100 παιχνιδιών αντίστοιχα. woot? ποιος έχει λεφτά για 50 ή πόσο μάλλον 100 παιχνίδια;
agelos386 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Meanwhile... http://www.e-shop.gr/ssd-samsung-mz-750500bw-750-evo-500gb-25-sata3-p-PER.306138
logistoulis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Αυτός που έχει τα 800 ευρώ να πάρει ssd 2tb Meanwhile... http://www.e-shop.gr/ssd-samsung-mz-750500bw-750-evo-500gb-25-sata3-p-PER.306138 Μπορείς να αλλάξεις εύκολα σκληρό στο s? Αν ναι καλώς αλλιώς πόσο θα κοστίσει να τον κάνεις εξωτερικό με έναν αξιοπρεπή controller;
SaFiS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Αυτός που έχει τα 800 ευρώ να πάρει ssd 2tb Μπορείς να αλλάξεις εύκολα σκληρό στο s? Αν ναι καλώς αλλιώς πόσο θα κοστίσει να τον κάνεις εξωτερικό με έναν αξιοπρεπή controller; Υπάρχει ένας βαθμός δυσκολίας για να γίνει αλλαγή του σκληρού αλλά επίσης και 2 σοβαρά θέματα. Ακυρώνεις αυτομάτως τα 2 χρόνια εγγύησης και επίσης κινδυνεύεις με BAN μιας και επεμβαίνεις στο H/W - S/W παραβιάζοντας το T.o.S. στο οποίο έχεις συμφωνήσει... Δεν έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής κάποιο Console ΒΑΝ σε ΧΒΟΧ ONE για τροποποίηση του H/W, αλλά η MS μπορεί και βλέπει εύκολα αλλαγές (κρατιούνται κρυφά Logs) με αποτέλεσμα να κάνει BAN όποτε αυτή θέλει. Και εγώ το έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές να άλλαζα τον εσωτερικό με SSD αλλά από την άλλη φοβάμαι να αποκτήσω ένα τούβλο των 500€...
chrp Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 πάντως απο μετρήσεις ταχύτητας loading ένα εξωτερικός σκληρός 3.5mm των 3 ή 4TB της WD είναι πολύ γρηγορότερος απο οτι ο εσωτερικός του xbox και κοστίζει περίπου 120-150 ευρώ. Τώρα εαν θες οτι πιο γρήγορο παίρνεις εξωτερικό SSD
Alexaras1991 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Ναι πες οτι αλλαζουμε τον εσωτερικο δισκο. Το OS που το βρισκουμε;
cozat Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Έχω τον εξωτερικό δίσκο της seagate 2T και είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Δεν είναι ssd αλλά κάνει καλά τη δουλειά του.
johnGo Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Έχω τον εξωτερικό δίσκο της seagate 2T και είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Δεν είναι ssd αλλά κάνει καλά τη δουλειά του. Και γω το ίδιο με 2,5Τερα είμαι σούπερ δουλέυει μια χαρα εχώ και ea access και την gold και χωρό μπόλικο, χρόνο δεν έχω .... 2
MechaCorn Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Οπως εχω ξαναπει,wannabe pc ειναι το xbox αλλα αποτυγχανει παταγωδως. Για ποιο λογο να υπαρχει εξωτερικος ssd για κονσολα; Αμα εισαι διατεθειμενος να δωσεις 200Ε για δισκο τοτε πολυ απλα παιρνεις ενα pc και βαζεις οσους θελεις και εχεις και raid,backups κτλ αντι να δινεις την μιση αξια του xbox για εναν ssd. Τζαμπα λεφτα ειναι απο καθε αποψη.
kriosgr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Καποιος να ξυπνησει κ τη Sony παρακαλω!! Τι εννοείς; Προσωπικά έχω αλλάξει τον δίσκο σε PS3 πανεύκολα αφού πουλάνε tray (10€) που απλά με 3 βίδες βάζεις όποιον θες εσύ SSD και από μόνο του στον φορμάρει. Σχετικό βίντεο εδώ Το ίδιο πιστεύω να γίνεται και στο PS4. Γιατί να βάλει κάποιος εξωτερικό δίσκο;
kexas22 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Καποιος να ξυπνησει κ τη Sony παρακαλω!! Καλά ρε πανο που ζεις? Αυτό γίνεται από το ps3 εύκολα μέσα σε 15 λεπτα Μάλλον κάποιος πρέπει να ξύπνησει την Microsoft γιατί κοιμάται 10 χρόνια τώρα . Και ξεζουμιζει τους πελάτες της 1
xaerialtwistx Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Ναι πες οτι αλλαζουμε τον εσωτερικο δισκο. Το OS που το βρισκουμε; το λειτουργικο δεν ειναι αποθηκευμενο στον σκληρο δισκο σε καμία κονσολα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα