colossus Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Λοιπον τα πράγματα είναι απλά. Έχω στην κατοχή μου το note 7, και μέχρι τώρα έχω αποφασίσει να το κρατήσω καθώς εκτός του ότι δουλεύει τέλεια χωρίς το παραμικρό πρόβλημα από όταν το έχω στα χέρια μου και χωρίς ίχνος θερμότητας ή άλλου κολλήματος, είμαι σχεδόν πεπεισμένος πως ολο αυτό με τα note 7 είναι τραβηγμένο από τα μαλλιά και δυστυχώς η σαμυ απέσυρε το καλύτερο κινητό που έβγαλε ποτέ τόσο από θέμα design και εμφάνισης γενικότερα, όσο και από θέμα λειτουργίας! Εγω φυσικά είχα ενημερώσει την samsung εδώ στην Ελλάδα πώς εχω στην κατοχή μου ένα note 7, και εχθές με πήρε ένας υπάλληλος τηλέφωνο από την samsung εδώ Ελλάδα (SMARTECH), και μου είπε πως θα έπρεπε να επιστρέψω το τηλέφωνο όπως και να έχει, και στην ερωτηση μου πως αν δεν θελω να το δώσω τι θα γίνει, μου απάντησε πως θα με "αναγκασουν" να τους το γυρίσω, αφήνοντας ευθέως να εννοηθεί πως η σαμυ σκέφτεται το επόμενο διάστημα, να κλειδώσει τα imei των note 7!!!!! οπως μου ειπε ο υπαλληλος που με πηρε τηλεφωνο, η samsung θέλει με οποιονδηποτε τροπο να ξαναπαρει πισω ολες τις συσκευες που ειναι εκει εξω, και με οποιοδήποτε τίμημα! εδω υπάρχουν 2 θεματακια με τις τακτικες που παει να ακολουθησει. το πρώτο είναι πως μπορεί καποιος να μην εχει αναγκη τα χρήματα και να το κρατήσει οπως και να εχει, ακομα και κλειδωμενο, και το δευτερον που με ενδιαφερει ειναι πως ακομα και αν θελω να το δωσω εγω, το θεωρω κοροιδια να εχω πληρώσει ντουκου και αμεσως τα χρηματα, και να περιμενω καποιες μερες να μου βαλουν τα χρηματα στο λογαριασμο. με ρωτησε κανενας αν εχω εγω λεφτα περισσευουμενα να παρω ένα ακριβο τηλεφωνο και να περιμενω μετα τα χρηματα μου, ακομα και αν είναι μερικες ημερες? Είναι σωστο αυτό? Πάντως στην άρνηση των περισσοτέρων να επιστρέψουν το εκπληκτικο note 7, πολύ φοβάμαι πως καποια στιγμη στο αμεσο μελλον ο κορεατικος κολοσσος ισως κανει πραξη την απειλη και να κλειδωσει τα imei οσον συσκευών κυκλοφορουν ακομα.! Αν σε αυτά προσθεσουμε την ανυπαρξια των ανταλακτικων σε περιπτωση που χαλασει η σπασει κατι στην συσκευή, καθως και το σταδιακο μπλοκαρισμα καποιων σημαντικών εφαρμογών όπως ας πουμε το oculus gear vr που πλεον δεν λειτουργει με το note 7, τοτε μαλλον βλεπω να αποχωριζόμαστε μια και καλη το καλυτερο smartphone ολων των εποχων που πηγε τοσο αδοξα!! Κριμα...
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Κριμα... Kριμα ειναι να σου σκασει καμια μερα στο αυτι η στο κομοδινο σου και μετα να βγεις και να πεις. γ...ω τη σαμυ και γ...ω τα νοτε και να αρχισεις τις καταγγελιες. Απο τη στιγμη που η μεγαλυτερη εταιρια κινητων παγκοσμιος αποφασισε κατι τετοιο σημαινει οτι υπαρχει λογος. 7
basilis_k6 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 το πιο πιθανό ειναι (αν μπορει) να στο κλειδωσει.
jimakos234 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Καλα κανουν. Δεν ηταν λιγες οι περιπτωσεις, ακομα και στα νεα μοντελα. Καλα θα κανουν να το κλειδωσουν για να τα γυρισουν οσο δεν θελουν να καταλαβουν οτι ειναι θεμα της δικης τους ασφαλειας. Στην Νεα Ζηλανδια οι παροχοι κινητης τηλεφωνιας σταματησαν να παρεχουν σημα στους κατοχους Νοte 7, και σωστα επραξαν. 1
imoaix Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 κατ αρχας τιθεται θεμα ασφαλειας ,μπορει (κακως για μενα) εσυ να θες να τζογαρεις αλλα η sammy k καθε sammy με τοσες συσκευες εκει εξω ,ειναι πολυ λογικο να θελει να αποφυγει δυσαρεστες καταστασεις με υπερογκες μηνυσεις κ περαιτερω αμαυρωση του ονοματος της περα απο αυτο παιζει να πηγαν να σε ψαρωσουν για να μην εχουν τρεχαματα κ να μην ειναι αυτο η γενικοτερη πολιτικη της samsung επισης θα πρεπει να ξερεις οτι το τηλεφωνο δεν θα υποστηριχτει απο αναβαθμισεις στην θεση σου θα το εδινα πισω κ θα επαιρνα το μετρητο 1
colossus Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Kριμα ειναι να σου σκασει καμια μερα στο αυτι η στο κομοδινο σου και μετα να βγεις και να πεις. γ...ω τη σαμυ και γ...ω τα νοτε και να αρχισεις τις καταγγελιες. Απο τη στιγμη που η μεγαλυτερη εταιρια κινητων παγκοσμιος αποφασισε κατι τετοιο σημαινει οτι υπαρχει λογος. Καταρχήν καμια δεν εσκασε παρα μονον υπερθερμανθηκε και πηρε φωτια. θα μου πεις και αυτό επικινδυνο. Συμφωνω. Όμως θεωρω πως ότι ηταν να γινει θα γινοταν τις πρωτες ωρες λειτουργιας του τηλεφωνου. ελαχιστα πηραν φωτια στα τοσα εκατομμύρια. στο κατω κατω ας μας εβαζε να συμπληρώσουμε μια φορμα που να παιρνουμε την ευθυνη να το κρατησουμε οσοι θελουμε! κατ αρχας τιθεται θεμα ασφαλειας ,μπορει (κακως για μενα) εσυ να θες να τζογαρεις αλλα η sammy k καθε sammy με τοσες συσκευες εκει εξω ,ειναι πολυ λογικο να θελει να αποφυγει δυσαρεστες καταστασεις με υπερογκες μηνυσεις κ περαιτερω αμαυρωση του ονοματος της περα απο αυτο παιζει να πηγαν να σε ψαρωσουν για να μην εχουν τρεχαματα κ να μην ειναι αυτο η γενικοτερη πολιτικη της samsung επισης θα πρεπει να ξερεις οτι το τηλεφωνο δεν θα υποστηριχτει απο αναβαθμισεις στην θεση σου θα το εδινα πισω κ θα επαιρνα το μετρητο για εκει οδηγούμαι δυστυχως. αν το πιασεις στα χερια σου και δουλεψεις την συσκευαρα αυτή, είναι πολύ δυσκολο να την αποχωρηστεις! αλλα δεν μπορω να ρισκάρω να την κλειδωσουν οτα και αν. εχω την εντυπωση όμως ότι οποτε και αν αποφασιζε να την δωσει καποιος πισω ακομα και μετα από αρκετους μηνες, η Samsung θα την επαιρνε και παλι. όπως και να εχει είναι πολλα τα λεφτα για να ρισκάρω οτιδήποτε! ηδη παραγγειλα το επισης αγαπημενο NOTE 5..
leo066 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Καταρχήν καμια δεν εσκασε παρα μονον υπερθερμανθηκε και πηρε φωτια. θα μου πεις και αυτό επικινδυνο. Συμφωνω. Όμως θεωρω πως ότι ηταν να γινει θα γινοταν τις πρωτες ωρες λειτουργιας του τηλεφωνου. ελαχιστα πηραν φωτια στα τοσα εκατομμύρια. στο κατω κατω ας μας εβαζε να συμπληρώσουμε μια φορμα που να παιρνουμε την ευθυνη να το κρατησουμε οσοι θελουμε! για εκει οδηγούμαι δυστυχως. αν το πιασεις στα χερια σου και δουλεψεις την συσκευαρα αυτή, είναι πολύ δυσκολο να την αποχωρηστεις! αλλα δεν μπορω να ρισκάρω να την κλειδωσουν οτα και αν. εχω την εντυπωση όμως ότι οποτε και αν αποφασιζε να την δωσει καποιος πισω ακομα και μετα από αρκετους μηνες, η Samsung θα την επαιρνε και παλι. όπως και να εχει είναι πολλα τα λεφτα για να ρισκάρω οτιδήποτε! ηδη παραγγειλα το επισης αγαπημενο NOTE 5.. είναι πολλά τα λεφτά να ρισκάρεις αλλά να ρισκάρεις την σωματική σου ακεραιότητα ή του διπλανού είναι οκ?
ziaba Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Λοιπον τα πράγματα είναι απλά. Έχω στην κατοχή μου το note 7, και μέχρι τώρα έχω αποφασίσει να το κρατήσω καθώς εκτός του ότι δουλεύει τέλεια χωρίς το παραμικρό πρόβλημα από όταν το έχω στα χέρια μου και χωρίς ίχνος θερμότητας ή άλλου κολλήματος, είμαι σχεδόν πεπεισμένος πως ολο αυτό με τα note 7 είναι τραβηγμένο από τα μαλλιά και δυστυχώς η σαμυ απέσυρε το καλύτερο κινητό που έβγαλε ποτέ τόσο από θέμα design και εμφάνισης γενικότερα, όσο και από θέμα λειτουργίας! Εγω φυσικά είχα ενημερώσει την samsung εδώ στην Ελλάδα πώς εχω στην κατοχή μου ένα note 7, και εχθές με πήρε ένας υπάλληλος τηλέφωνο από την samsung εδώ Ελλάδα (SMARTECH), και μου είπε πως θα έπρεπε να επιστρέψω το τηλέφωνο όπως και να έχει, και στην ερωτηση μου πως αν δεν θελω να το δώσω τι θα γίνει, μου απάντησε πως θα με "αναγκασουν" να τους το γυρίσω, αφήνοντας ευθέως να εννοηθεί πως η σαμυ σκέφτεται το επόμενο διάστημα, να κλειδώσει τα imei των note 7!!!!! οπως μου ειπε ο υπαλληλος που με πηρε τηλεφωνο, η samsung θέλει με οποιονδηποτε τροπο να ξαναπαρει πισω ολες τις συσκευες που ειναι εκει εξω, και με οποιοδήποτε τίμημα! εδω υπάρχουν 2 θεματακια με τις τακτικες που παει να ακολουθησει. το πρώτο είναι πως μπορεί καποιος να μην εχει αναγκη τα χρήματα και να το κρατήσει οπως και να εχει, ακομα και κλειδωμενο, και το δευτερον που με ενδιαφερει ειναι πως ακομα και αν θελω να το δωσω εγω, το θεωρω κοροιδια να εχω πληρώσει ντουκου και αμεσως τα χρηματα, και να περιμενω καποιες μερες να μου βαλουν τα χρηματα στο λογαριασμο. με ρωτησε κανενας αν εχω εγω λεφτα περισσευουμενα να παρω ένα ακριβο τηλεφωνο και να περιμενω μετα τα χρηματα μου, ακομα και αν είναι μερικες ημερες? Είναι σωστο αυτό? Πάντως στην άρνηση των περισσοτέρων να επιστρέψουν το εκπληκτικο note 7, πολύ φοβάμαι πως καποια στιγμη στο αμεσο μελλον ο κορεατικος κολοσσος ισως κανει πραξη την απειλη και να κλειδωσει τα imei οσον συσκευών κυκλοφορουν ακομα.! Αν σε αυτά προσθεσουμε την ανυπαρξια των ανταλακτικων σε περιπτωση που χαλασει η σπασει κατι στην συσκευή, καθως και το σταδιακο μπλοκαρισμα καποιων σημαντικών εφαρμογών όπως ας πουμε το oculus gear vr που πλεον δεν λειτουργει με το note 7, τοτε μαλλον βλεπω να αποχωριζόμαστε μια και καλη το καλυτερο smartphone ολων των εποχων που πηγε τοσο αδοξα!! Κριμα... δώσ το σε κανέναν μάγκα να σου αλλάξει τον imei και γράψε στα @@ την σαμσουνγκ 1
taslikos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Σοβαρά τώρα;; υπάρχει τέτοιο ζήτημα, θέτεις σε κίνδυνο τους γνωστούς σου και τον κόσμο γύρω σου επειδή αγαπάς ένα κινητό κυριολεκτικά; Μα καλά δεν σκέφτηκες ότι ενώ το έχεις καμία μέρα να φορτίζει η να το έχεις σε μια τσάντα να σκάσει;; αν είσαι σε κανένα μμμ τι θα κανείς;; θα πεις στον λεφοριατζη μισό ψηλε να πετάξω από το παράθυρο το κινητό γιατί πήρε φωτιά;; τώρα θα πείτε ότι τα λέω τραβηγμένα όλα και είναι η άλλη άκρη, αλλά μην μου πείτε ότι είναι απίθανο.. και το πιο κυριότερο, τι να το κανεις;; κινητό το οποίο το μπλόκαρε να φορτίζει μέχρι 60% και εκτός από αυτό δεν θα πάρει ποτέ αναβάθμιση;; 800€ με μια βόμβα, που θα παραμείνει στοκος για τα επόμενα έτη αφού δεν θα ασχοληθεί κανείς μαζί του.. δωστο πισω και εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που δίνει η σαμμυ: λεφτά πίσω, s7 edge, s8 με έκπτωση όταν βγει κλπ(αν κάτι από αυτά ισχύει Ελλάδα βέβαια). Αλλιώς πάρε κανένα άλλο κινητό, τα κινητά των 800€ είναι άψογα.. 3
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 H αλλαγη ΙΜΕΙ ειναι περιεργη διαδικασια που φλερταρει με τα ορια του παρανουμου (αν δεν τα ξεπερναει κιολας) και θα παρακαλουσα να μη συζητησουμε για αυτο. Ευχαριστω. δώσ το σε κανέναν μάγκα να σου αλλάξει τον imei και γράψε στα @@ την σαμσουνγκ 2
punkioraki Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω μερικά άτομα με τίποτα . το απέσυρε σε περνούν τηλέφωνο να το γυρίσεις σου δίνουν και τα λεφτά δηλαδή ήμαρτον τη άλλο πρέπει να κάνει η εταιρία για να σου πει πως έχει πρόβλημα ?σε 2 - 3 εργάσιμες μέρες θα έχεις τα λεφτά σου πίσω 1
seller2 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Σοβαρά τώρα;; υπάρχει τέτοιο ζήτημα, θέτεις σε κίνδυνο τους γνωστούς σου και τον κόσμο γύρω σου επειδή αγαπάς ένα κινητό κυριολεκτικά; Μα καλά δεν σκέφτηκες ότι ενώ το έχεις καμία μέρα να φορτίζει η να το έχεις σε μια τσάντα να σκάσει;; αν είσαι σε κανένα μμμ τι θα κανείς;; θα πεις στον λεφοριατζη μισό ψηλε να πετάξω από το παράθυρο το κινητό γιατί πήρε φωτιά;; τώρα θα πείτε ότι τα λέω τραβηγμένα όλα και είναι η άλλη άκρη, αλλά μην μου πείτε ότι είναι απίθανο.. και το πιο κυριότερο, τι να το κανεις;; κινητό το οποίο το μπλόκαρε να φορτίζει μέχρι 60% και εκτός από αυτό δεν θα πάρει ποτέ αναβάθμιση;; 800€ με μια βόμβα, που θα παραμείνει στοκος για τα επόμενα έτη αφού δεν θα ασχοληθεί κανείς μαζί του.. δωστο πισω και εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που δίνει η σαμμυ: λεφτά πίσω, s7 edge, s8 με έκπτωση όταν βγει κλπ(αν κάτι από αυτά ισχύει Ελλάδα βέβαια). Αλλιώς πάρε κανένα άλλο κινητό, τα κινητά των 800€ είναι άψογα.. Τελικά σήμερα το έστειλα πίσω. δεν μπορούσα να το διακινδυνεύσω, οχι τοσο για το αν μου καει, γιατι ειμαι βεβαιος πως δεν θα υπηρχε τετοιο θεμα, οσο για τις αναβαθμισεις και λοιπα. ηδη το vr oculus πλεον δεν δουλευε, στην νεα ζηλανδια θα κλειδωσουν το σημα, ειναι ενα κινητο που για την samsung δεν υπαρχει. δεν ξερω τι αλλο θα σκεφτει να κανει για να τα παρει πισω, αν σε αυτα προσθεσουμε οτι ειναι ενα παρα πολυ ακριβο κινητο και κατα πασα πιαθνοτητα αν ηθελα του χρονου να το πουλησω δεν θα το επαιρνε κανεις, πηρα την αποφαση να το δωσω πισω. παντως ηταν οτι καλυτερο εχω δουλεψει ποτε και εχω πιασει στα χερια μου ειλικρινα. Πάντως σε μέσα μαζικης μεταφορας δεν μπαινω γενικα, και οσον αφορα την αναβαθμιση και το 60% μπστσριας το ειχα κανει ρουτ και δεν ειχα τετοιο θεμα. βεβαια μεσα μου παντα υπηρχε ο κινδυνος να συμβει κατι, και για αυτο και δεν το κρατησα τελικα. πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω μερικά άτομα με τίποτα . το απέσυρε σε περνούν τηλέφωνο να το γυρίσεις σου δίνουν και τα λεφτά δηλαδή ήμαρτον τη άλλο πρέπει να κάνει η εταιρία για να σου πει πως έχει πρόβλημα ? σε 2 - 3 εργάσιμες μέρες θα έχεις τα λεφτά σου πίσω Το έδωσα... και ξαναεπεστρεψα στο note μου 5. 1
Alex21121988 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Σηκώνει πολύ συζήτηση το θέμα. Εγώ θα πω την γνώμη μου χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω. Υπάρχει όντως θέμα ασφαλείας της δικής σου και των άλλων γύρω σου. Οκ, αυτά με τις εκρήξεις είναι υπερβολές, αλλά και την φωτιά δεν την λες και μικρό πράγμα. Μέχρι τώρα δεν έπαθε κάτι άνθρωπος με το note 7 επισήμως τουλάχιστον δεν έγινε θέμα ή δεν δημοσιοποιήθηκε. Μόνο υλικες ζημιές είχαμε ευτυχώς. Αντιθέτως αν ψάξουμε άλλες συσκευές στο παρελθόν που δεν ανακλήθηκαν ποτέ από τις εταιρίες τους, υπήρξαν και μικροτραυματισμοι σε ανθρώπους. Η Samsung δεν ρίσκαρε και καλά έκανε ότι έκανε με την ανάκληση που τις κόστισε οικονομικά και φυσικά στο image/prestige της.Δεν παίζουμε με τέτοια θέματα, ορθώς και ζητά τις συσκευές πίσω. Φυσικά και μπορεί και έχει και το δικαίωμα να σου κλειδώσει IMEI η Samsung, ή να σου κόψει ο πάροχος της κινητής το σήμα. Οποτε θα έχεις ένα τουβλάκι για συσκευή και θα εξαρτηθείς από custom roms ή κάποιον "μάγκα" που θα σου βάλει άλλο IMEI. Πας αυτομάτως σε άλλες ιστορίες. Είναι και δεν είναι επιλογή σου να την κρατήσεις και δεν ξέρουμε νομικά πως μπορεί να κινηθεί η Samsung εναντίον αυτών που δεν επιστρέφουν τις συσκευές τους. Καταρχήν έχουν εικόνα τι και πως; Δεν μπορώ να το γνωρίζω. Καταλαβαίνω ότι θέλεις να την κρατήσεις γιατί όντως είναι εξαιρετική συσκευή πέρα του μεγάλου αυτου θέματος που προέκυψε, αλλά είναι ανευθυνότητα σου αν πχ γίνει κάτι την ώρα που το έχεις δίπλα στο κομοδίνο σου ξέρω γω και μετά ποιος ξέρει τι μπορεί να συμβεί. Οι πιθανότητες είναι μικρές προφανώς αλλά δεν παύουν να υπάρχουν. Αν έχεις και παιδιά ειδικά στο χώρο και το εχεις να είναι δίπλα τους, εκεί πάμε και σε άλλες περιπτώσεις ακόμα και εγκληματικής αμέλειας, καθώς φίλε μου γνωρίζεις τι υπάρχει περίπτωση να συμβεί και το αγνοείς για τους δικούς σου λόγους. 1
ziaba Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Τελικά σήμερα το έστειλα πίσω. δεν μπορούσα να το διακινδυνεύσω, οχι τοσο για το αν μου καει, γιατι ειμαι βεβαιος πως δεν θα υπηρχε τετοιο θεμα, οσο για τις αναβαθμισεις και λοιπα. ηδη το vr oculus πλεον δεν δουλευε, στην νεα ζηλανδια θα κλειδωσουν το σημα, ειναι ενα κινητο που για την samsung δεν υπαρχει. δεν ξερω τι αλλο θα σκεφτει να κανει για να τα παρει πισω, αν σε αυτα προσθεσουμε οτι ειναι ενα παρα πολυ ακριβο κινητο και κατα πασα πιαθνοτητα αν ηθελα του χρονου να το πουλησω δεν θα το επαιρνε κανεις, πηρα την αποφαση να το δωσω πισω. παντως ηταν οτι καλυτερο εχω δουλεψει ποτε και εχω πιασει στα χερια μου ειλικρινα. Πάντως σε μέσα μαζικης μεταφορας δεν μπαινω γενικα, και οσον αφορα την αναβαθμιση και το 60% μπστσριας το ειχα κανει ρουτ και δεν ειχα τετοιο θεμα. βεβαια μεσα μου παντα υπηρχε ο κινδυνος να συμβει κατι, και για αυτο και δεν το κρατησα τελικα. Το έδωσα... και ξαναεπεστρεψα στο note μου 5. παίζει να μην σου δώσουν τα λ7 πίσω αφού το χεις κάνει ρουτ
EvilEyes Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 παίζει να μην σου δώσουν τα λ7 πίσω αφού το χεις κάνει ρουτ Αλήθεια πιστεύεις ότι θα κάτσουν να κοιτάξουν εάν το κινητό το έχει κάνει root; Παίζει όπως το πάρουν να πάει απευθείας για ανακύκλωση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις