iced Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Μηπως ειναι 1η Απριλιου? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordZnake Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Στην τιμή φαντάζομαι είναι μαζί και η νιτρογλυκερίνη που περιέχει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Θελω να παω Ιαπωνια, φαινετε πολυ ενδιαφερον μερος, πρεπει κυριολεκτικα να ζουνε σε καποιο παραλληλο κοσμο. Ιαπωνια;;;;. Κορεατικη ειναι φιλε μου... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δεν δικαιολογεί τα λεφτά του με τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μαύρη Χήρα Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Καλά specs αλλά αν η τιμή του είναι αυτή σε ευρώ και όχι σε γιεν τότε κλάφτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Καλά specs αλλά αν η τιμή του είναι αυτή σε ευρώ και όχι σε γιεν τότε κλάφτα. Σε Japanese Yen η τιμή που διάβασες είναι 23 euro... Σε South Korean Won είναι 2.10 euro... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mustercoo Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Νομίζω πώς όσα λεφτά και να σε περισσεύουν πρέπει να είσαι πολύ βλάκας για να το πάρεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 χαχαχαχαχαχαχαχα παλι με εκανες να γελασω σαμυ.οκ NEXT?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsortis2929 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Τι πίνουν εκεί ρε? Ωραίο κινητό με κορυφαία χαρακτηριστικά αλλά την τιμή πως την έβγαλαν?? Προσπαθεί να βγάλει τα σπασμένα του note 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tableto Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 απευθύνεται στον επιχειρηματικό κόσμο του Hong Kong , Shenzhen κτλπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bearwolf Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Από χρυσό είναι μάλλον εξου και η τιμή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drmanakias Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 τι να σου πω τρομερή πρωτοπορία...απορώ πως το σκέφτηκε http://www.gsmarena.com/gionee_w909-8006.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valkon Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Να και κάτι που ειναι εντελως αχρηστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrhstos1974 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά επειδή είμαι νότια Κορέα αυτές τις μέρες παρακαλώ πείτε μου τις εντυπώσεις σας να πάω από εκεί να τους τα πω ενα χεράκι! Ακριβό πολύ αν όντως θα είναι αυτή η τιμή του. Η μπαταρία θα κλατάρεθα με 2 οθόνες. Μας θυμίζει αλλες εποχές βέβαια αλλά τι να το κάνεις? Ας μείνει σε αυτή την παλιά εποχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rocco84 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Θα πάρω 2. Ήθελα ενα για να του κανω ρουτ και να περασω αλλη ρομ. Φοβαμαι ομως οτι μπορει να το μπρικαρω γιαυτο θα εχω το αλλο για καβατζα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα