Προς το περιεχόμενο

Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 663
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πόσα πήρες ρε φίλε;

Βρε δεν ειναι δικα μου, απλα βρηκα την φωτο απο αμερικανικο τυπο που τα εμπορευεται και την εβαλα για να δειτε τι εχει να γινει οταν ξανακυκλοφορησει.

Mazinga 24 Σεπτεμβρίου έχω τα γενέθλιά μου.Σε ευχαριστώ πολύ :P

Παιζω λαχειο αυριο. Σε εχω υπ οψιν!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

To NES και το SNES ειναι η καταστροφη της κοινωνιας μας, βαλαμε τους σαταναδες στο σπιτι μας
Τα γκομπιουτερς κανουν κακο, και προκαλουν και επιληψια :)

Δημοσ.

Δε πειράζει.Για τη συλλογή το θέλω.Ας ελπίσουμε να έχει την παλιά τιμή και όχι κανένα καπέλο.

Και εγώ. Δεν με ενδιαφέρει το Hack. Αυτό που φοβάμαι είναι να μην έχει αύξηση στην τιμή. Αν και εγώ στην θέση τους θα έβγαζα έκδοση με 2 χειριστήρια με μεγαλύτερο καλώδιο. Εκεί να δεις πανικός που θα γίνει..

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Για οποιον ψαχνει ακομα την Παρασκευη στο Public στο Mall πετυχα αυτο....δεν ξερω εαν υπαρχουν ακομα αλλα πιστευω ειναι πολυ πιθανο....

3Seit4G.jpg

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιτούσα τις τιμές για τα 3DS στο σίτε του Κωτσόβολου και πρόσεξα αυτό! :o

Δεν ξέρω, μόνο εγω σοκαρίστηκα βλέποντας τέτοια αισχροκέρδια σε κατάστημα τόσο μεγάλης αλυσίδας?

Δεν είναι σκρουτζομάγαζο να πείς οτι εκμεταλλεύεται καταστάσεις, όπως επίσης δεν είναι σε ΄έλλειψη για να πείς οτι έμεινε η καταχώρηση εκεί με μια random τιμή, αλλά ετοιμοπαράδοτο και άμεσα διαθέσιμο ακόμα και σε πολλά καταστήματα! :angry:

Επεξ/σία από bad_freddy
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...