Mazinga Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Ισως να μην εχει προλαβει να το ανεβασει. Πλαισιο εχει δει κανεις; Δεν εχει. Δόξα το Θεό πρόλαβα παράγγειλα καμία 25αρια! Καλοριζικα, ποιο καταστημα εχεις στο σκρουτζ; Α ναι ξεχασα, εγω πηρα 666 κομματια χειριστηρια. Τα δινω 55,65 ευρω το κομματι συν φπα. Για χονδρικη, μονο απο 20 κομματια και πανω. I want to believe...
kajwbtfe Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Εμένα μου ήρθε σήμερα από παραγγελία που είχα κάνει το Σάββατο από Public.Πολυ μικτό κουτάκι έχει. 1
livefreeordie Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 μου ηρθε το χειριστηριο μετα απο 5 μηνες παραγγελιας χαχα !
Mazinga Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 μου ηρθε το χειριστηριο μετα απο 5 μηνες παραγγελιας χαχα ! XA xa απο που;......
livefreeordie Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 XA xa απο που;...... public. μονο 5 μηνες εκανε να το φερει
Mazinga Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δεν βαριέσαι...κάλιο αργά.... Τουλάχιστον το 2 player είναι πια γεγονός.... Νομιζα οτι θα το ελαβες απο κοτσοβολο, μιας και ακοοοομη να παραλάβω απο εκει (5 μηνο και εγω το εχω αφησει).......
Mazinga Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Για ρετρο αισθηση, ιδου πως να εχετε σε ΟΛΑ τα παιχνιδια (χακαρισμενης κονσολας) το φιλτρο CRT και να εχετε το φλου της παλιας καλης μας καθοδικής τηλεορασης.... https://youtu.be/lU4XIWDfEBA https://github.com/hizzlekizzle/glsl-shaders/blob/master/crt/shaders/crt-nes-mini.glsl https://www.reddit.com/r/nesclassicmods/comments/6eb4gn/lets_take_the_default_mini_nes_crt_filter_and/ Command lines and info necessary to do this process:) clovershell pull "/bin/retroarch-clover" retroarch-clover clovershell pull "/etc/libretro/shaders/scanline.glsl" scanline.glsl clovershell push retroarch-clover "/bin/retroarch-clover" clovershell push scanline.glsl "/etc/libretro/shaders/scanline.glsl" These above commands are for the clovershell client, while active in CMD Prompt Window. I show how to do each of these in the video. The following link contains the code that you will need to overwrite scanline.glsl code with. https://github.com/hizzlekizzle/glsl-shaders/blob/master/crt/shaders/crt-nes-mini.glsl Optionally, you can use clovershell push retroarch.cfg "/etc/libretro/retroarch.cfg" retroarch.cfg clovershell pull "/etc/libretro/retroarch.cfg" retroarch.cfg To change true or false for overscan. But, this can also be applied, real easily, via retroarch options:) So, I would recommend that way instead:)
emmanuel5 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Σήμερα το πρωί πέρασα από τον Κωτσόβολο στην Καβάλα, όπου μένω. Έχει αρκετό απόθεμα από nes classic controllers (5-6 κομμάτια), αλλά τα πουλάει στα 25 Ευρώ, πιο ακριβά και από τα διάφορα skroutz-o-μάγαζα! Νόμιζα ότι ο πωλητής έκανε λάθος γιατί θυμάμαι ότι πριν από 1-2 εβδομάδες στην ιστοσελίδα του τα είχε στα 12 Ευρώ, όπως και το Public, και του ζήτησα να το διπλοελέγξει (η τιμή ήταν όντως στα 25 Ευρώ)!
Mazinga Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Σήμερα το πρωί πέρασα από τον Κωτσόβολο στην Καβάλα, όπου μένω. Έχει αρκετό απόθεμα από nes classic controllers (5-6 κομμάτια), αλλά τα πουλάει στα 25 Ευρώ, πιο ακριβά και από τα διάφορα skroutz-o-μάγαζα! Νόμιζα ότι ο πωλητής έκανε λάθος γιατί θυμάμαι ότι πριν από 1-2 εβδομάδες στην ιστοσελίδα του τα είχε στα 12 Ευρώ, όπως και το Public, και του ζήτησα να το διπλοελέγξει (η τιμή ήταν όντως στα 25 Ευρώ)! Ελεος βρε παιδι μου σοβαρολογεις; Παρε το φωτο! Μια τετοια αλυσίδα. Ημαρτον πια.
zio10 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Ελεος βρε παιδι μου σοβαρολογεις; Παρε το φωτο! Μια τετοια αλυσίδα. Ημαρτον πια. Κάποιοι Κωτσόβολοι είναι κάπως σαν ανεξάρτητα καταστήματα. Δεν ξέρω πως ακριβώς λειτουργούν αλλά δεν ισχύουν όλες οι τιμές, προσφορές κλπ.
Mazinga Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Κάποιοι Κωτσόβολοι είναι κάπως σαν ανεξάρτητα καταστήματα. Δεν ξέρω πως ακριβώς λειτουργούν αλλά δεν ισχύουν όλες οι τιμές, προσφορές κλπ Η χαρα του φραντσαιζ..... 1
emmanuel5 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Eδώ και χρόνια ψωνίζω από τον Κωτσόβολο Καβάλας και ό,τι τιμές έχει στο site του ισχύουν κανονικά και στο κατάστημα, εκτός από web-only προσφορές, άρα δεν νομίζω να ισχύει αυτό περί "αυτόνομου" καταστήματος. Μπορεί να έπεσα και σε άσχετο υπάλληλο που δεν ξέρει τι του γίνεται, διόλου απίθανο. 1
orck Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Εχετε δει τι παρτυ με τρολο-αγγελιες γινεται στις αγγελιες;
NickTG Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Αν ενδιαφέρεται κανείς για χειριστήριο έχει κάμποσα στο Public Συντάγματος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα