Προς το περιεχόμενο

Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ισως να μην εχει προλαβει να το ανεβασει.

Πλαισιο εχει δει κανεις;

Δεν εχει.

Δόξα το Θεό πρόλαβα παράγγειλα καμία 25αρια!

Καλοριζικα, ποιο καταστημα εχεις στο σκρουτζ;

Α ναι ξεχασα, εγω πηρα 666 κομματια χειριστηρια. Τα δινω 55,65 ευρω το κομματι συν φπα. Για χονδρικη, μονο απο 20 κομματια και πανω.

I want to believe...

Δημοσ.

Δεν βαριέσαι...κάλιο αργά....

Τουλάχιστον το 2 player είναι πια γεγονός....

Νομιζα οτι θα το ελαβες απο κοτσοβολο, μιας και ακοοοομη να παραλάβω απο εκει (5 μηνο και εγω το εχω αφησει).......

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για ρετρο αισθηση, ιδου πως να εχετε σε ΟΛΑ τα παιχνιδια (χακαρισμενης κονσολας) το φιλτρο CRT και να εχετε το φλου της παλιας καλης μας καθοδικής τηλεορασης....

https://youtu.be/lU4XIWDfEBA

https://github.com/hizzlekizzle/glsl-shaders/blob/master/crt/shaders/crt-nes-mini.glsl

https://www.reddit.com/r/nesclassicmods/comments/6eb4gn/lets_take_the_default_mini_nes_crt_filter_and/

Command lines and info necessary to do this process:)
clovershell pull "/bin/retroarch-clover" retroarch-clover
clovershell pull "/etc/libretro/shaders/scanline.glsl" scanline.glsl
clovershell push retroarch-clover "/bin/retroarch-clover"
clovershell push scanline.glsl "/etc/libretro/shaders/scanline.glsl"
These above commands are for the clovershell client, while active in CMD Prompt Window. I show how to do each of these in the video. The following link contains the code that you will need to overwrite scanline.glsl code with.
Optionally, you can use
clovershell push retroarch.cfg "/etc/libretro/retroarch.cfg" retroarch.cfg
clovershell pull "/etc/libretro/retroarch.cfg" retroarch.cfg
To change true or false for overscan. But, this can also be applied, real easily, via retroarch options:) So, I would recommend that way instead:)
Δημοσ.

Σήμερα το πρωί πέρασα από τον Κωτσόβολο στην Καβάλα, όπου μένω. Έχει αρκετό απόθεμα από nes classic controllers (5-6 κομμάτια), αλλά τα πουλάει στα 25 Ευρώ, πιο ακριβά και από τα διάφορα skroutz-o-μάγαζα! Νόμιζα ότι ο πωλητής έκανε λάθος γιατί θυμάμαι ότι πριν από 1-2 εβδομάδες στην ιστοσελίδα του τα είχε στα 12 Ευρώ, όπως και το Public, και του ζήτησα να το διπλοελέγξει (η τιμή ήταν όντως στα 25 Ευρώ)!

Δημοσ.

Σήμερα το πρωί πέρασα από τον Κωτσόβολο στην Καβάλα, όπου μένω. Έχει αρκετό απόθεμα από nes classic controllers (5-6 κομμάτια), αλλά τα πουλάει στα 25 Ευρώ, πιο ακριβά και από τα διάφορα skroutz-o-μάγαζα! Νόμιζα ότι ο πωλητής έκανε λάθος γιατί θυμάμαι ότι πριν από 1-2 εβδομάδες στην ιστοσελίδα του τα είχε στα 12 Ευρώ, όπως και το Public, και του ζήτησα να το διπλοελέγξει (η τιμή ήταν όντως στα 25 Ευρώ)!

Ελεος βρε παιδι μου σοβαρολογεις;

Παρε το φωτο!

Μια τετοια αλυσίδα.

Ημαρτον πια.

Δημοσ.

Ελεος βρε παιδι μου σοβαρολογεις;

Παρε το φωτο!

Μια τετοια αλυσίδα.

Ημαρτον πια.

Κάποιοι​ Κωτσόβολοι είναι κάπως σαν ανεξάρτητα καταστήματα. Δεν ξέρω πως ακριβώς λειτουργούν αλλά δεν ισχύουν όλες οι τιμές, προσφορές κλπ.

Δημοσ.

Κάποιοι​ Κωτσόβολοι είναι κάπως σαν ανεξάρτητα καταστήματα. Δεν ξέρω πως ακριβώς λειτουργούν αλλά δεν ισχύουν όλες οι τιμές, προσφορές κλπ

Η χαρα του φραντσαιζ.....

• Like 1
Δημοσ.

Eδώ και χρόνια ψωνίζω από τον Κωτσόβολο Καβάλας και ό,τι τιμές έχει στο site του ισχύουν κανονικά και στο κατάστημα, εκτός από web-only προσφορές, άρα δεν νομίζω να ισχύει αυτό περί "αυτόνομου" καταστήματος. Μπορεί να έπεσα και σε άσχετο υπάλληλο που δεν ξέρει τι του γίνεται, διόλου απίθανο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...