Mazinga Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Απορω ενω ξερω οτι σε λιγο θα εξαντληθουν παλι πως κρατηθηκα και πηρα μονο 2...πετυχα κι εναν που πηρε 14...ενταξει ρε φιλε ειπαμε μαυρη αγορα αλλα οχι κι ετσι. Αλλα μου αρεσε η απαντηση του οταν τον ρωτησε ο υπαλληλος γιατι τοσα και ειπε ξερεις εσυ κι εννουσε οτι απο μεσα γινεται η δουλεια. Εδω δεν τα εχουν καν στα ραφια...καλα εκανε και πηρε τοσα λοιπον. Επειδη ειναι χαμενος χωρος στο νημα αυτη η συζητηση (repeat....until (boredom=TRUE)) Συνοπτικα παντα θα υπαρχουν διαφοροι που για κερδοσκοπία θα καμουν κουφα πραγματα. (Καποτε ειχα αναφερει εξεπίτηδες σε φορουμ παιχνιδιων οτι η χορευτρια μπαλετου playmobil ειναι υπερσυλλεκτικη γερμανια. Ρωτησα μια γνωστη μου εργαζομενη στην playmobil Ελλαδας και μου ειπε οτι πηγε ιδιώτης (5 μερες μετα την αναρτηση) και αγορασε σε τιμη ΛΙΑΝΙΚΗΣ -βλεπετε για τι κορόιδο μιλάμε- 120 κομματια του κωδικου. Φυσικα μετα απο 1,5 ετη εβλεπα XE.gr με τίτλο: πωλειται σετ 3 χορευτριων playmobil σε τιμη μιας.... ) Καντε υπομονη σε 3 ετη τα χειριστηρια θα τα δινουν 2 για 13 ευρω και θα το φυσανε.... Ακομη και οι αμερικανοι δεν θα ειναι τοοοοοοσο κορόιδα. Η ακομα χειροτερα θα αποφασισει η νιντεντο να τα ξαναβγάλει και θα τους τσακισει την πραγματεία.... Οσο για την κονσολα, υπομονη 5 χρονια, θα βγει παλι...θυμηθειτε κατι "σπανια" amiibo. Και φυσικα μπορει να καμω λαθος αλλο εδω μιλαμε για την εξωγηινη νιντεντο......Αρα....ειδομεν. Εγω λυπαμαι οτι πηγα και πηρα αλλο ενα χειριστηριο για να καλυψω το βαφτιστηρι, και ακομη περιμενω να μου ερθει απο Αμαζον το δικο μου, ξεροντας οτι ενα σωρο παιδακια απο 10 μεχρι 45 ετη δεν θα βρουν να παιξουν χαρη ηλιθιων που ανακαλυψαν τον Μαρξ, τον Ροκφελλερ και τον Μπιλ Γκειτς σε συστηματα παιχνιδιου.... ΑΑΑχ και για τους επιχειρηματιες που με διαβαζουν, απο Πανορμου και Μενιδι πιο συγκεκριμενα, και επαρχια... Εσεις καλα κανετε που τα παιρνετε με επιστροφη ΦΠΑ σε 6 μηνες (αμα δεν στα παρουν ομως..............) αλλα τα κοροϊδάκια που ψωνιζουν με ολο το ΦΠΑ στο public, δεν τα λυπαστε;....Τεσπα. Ελλαντισταν, τσιπρας, χρυση αυγουλιαση και νιντεντο,,,,,α ρε γλεντια.... ΚΑποτε καναμε χακιν και παιζαμε....τωρα κανουμε χρηματιστηριο.......(παλι)
theoritikos Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Στο public Συντάγματος είχαν καμιά 30αριά χειριστήρια στις προπαραγγελίες εχθές. Ευτυχώς που πρόλαβα και αγόρασα ένα..
Mazinga Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Και το θεατρο του παραλογου συνεχιζεται.... Δειτε τα ρημασι...... NES MINI CONTROLLER OFFICIAL - €150 Poulao (0) - εμφανίσεις: 115 Περιγραφή: NES MINI CONTROLLER OFFICIALΜε απόδειξη εγγυήσεως. Αθηνα χερι με χερι. Για συλλεκτες. Nes Mini Controller - €30 Tolisk13 (2) - εμφανίσεις: 110 Περιγραφή: Πωλείται γνήσιο και σφραγησμένο χειριστήριο για το Mini NES. Εχω δύο τέτοια χειριστήρια,αλλα δίνω μόνο το ένα,μιάς και δέν υπάρχουνστην αγωρά πλέον. Ανταλλαγή κάνω μόνο με μοχλό Pacman ή Tonahack για Amiga που ψάχνω. Είμαι Νίκαια για κάθε έλενχο. παρεμπιπτόντως, Εγω δινω το nes mini classic μου σε ανταλλαγη με nintendo SWITCH / playstation 4 pro και 4 παιχνιδια για την καθε κονσολα. Δεχομαι και porsche (after 2010 model only). Το χειριστηριο το ανταλλαζω με δυο χειριστηρια ps4-switch pro controller καινουργια η Playstation VR. hand stuff in athens....
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δεν βλέπω πουθενά το παράλογο. Ο καθένας βάζει ό,τι τιμή θέλει...
Mazinga Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Εχεις δικιο.... και ο βασιλιας Μινωας ζητα ακομη 7 κόρες και 7 κούρους ετησίως απο την πολη μας....κακως θυμωνει ο μελλοντικος βασιλιας μας ο Θησεας, ε..... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Ζούμε σε κάτι που ονομάζεται ελεύθερη αγορά. Deal with it. Αφού εσύ δεν θα αγοράσεις, τι σε πειράζει ακριβώς;
Mazinga Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Ζουμε σε κατι που λεγεται κοινωνια, οπου υπαρχει και ελεύθερη αγορά, Dealing with it, χαρακτηρίζω τις μισάνθρωπες δραστηριωτητες που φανταζονται οτι ολα δικαιολογουνται. Αλλο το εννομο, αλλο το εντιμο, αλλο το ευγενες. Ζιγκ χαιλ ελεύθερη αγορά! 3
Fulgore Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 https://www.skroutz.gr/s/9526224/Nintendo-NES-Classic-Edition.html?from=catspan&keyphrase=nes+classic Το παραπανω σκηνικο καταστηματων και τιμων εχει παραμεινει ετσι εδω και ποσο καιρο. Θα τους μεινουν στα ραφια και τελος. Τα ιδια εκανε και αλλο σκρουτζομαγαζο προσφατα με παιχνιδι και επιτηδες το εβγαλε απο σκρουτζ http://www.gameexplorers.gr/6056057/persona-5-steelbook-edition-ps4.html https://www.skroutz.gr/c/1413/playstation_4_games.html?from=autocomplete&keyphrase=persona+5
Getta Robo Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Τα ιδια εκανε και αλλο σκρουτζομαγαζο προσφατα με παιχνιδι και επιτηδες το εβγαλε απο σκρουτζ http://www.gameexplorers.gr/6056057/persona-5-steelbook-edition-ps4.html https://www.skroutz.gr/c/1413/playstation_4_games.html?from=autocomplete&keyphrase=persona+5 Δεν ειναι και να πεφτεις απο τα συννεφα με τους συγκεκριμενους. 1
christos_75 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Αυτην την καραμελα με την ελευθερη αγορα πως με εκνευριζει οταν το διαβαζω σαν φραση.... εδω πλεον μιλαμε για ΚΑΡΤΕΛ το οποιο ειναι χειροτερο και απο μονοπωλιο. Πιστευω οτι τα ακομα και τα ιδια τα σκρουτζομαγαζα θα παρουν οτι στοκ βρουν σε Public και Κωτσοβολο, που εχουν πλεον το μεγαλυτερο κομματι της αγορας σε χειριστηρια για να τα μεταπωλησουν στις τιμες που βλεπετε. Καλο θα ηταν απο ολους αυτους Gamescom, Gamesexplorers κτλ κτλ κτλ που λειτουργουν μεσω σκρουτζ να ψηφισουμε με το πορτοφολι μας και εγω προσωπικα δεν αγοραζω ΤΙΠΟΤΑ απο κει. Α και οταν λεμε οτι πρεπει να εχουμε την καλυτερη τιμη να την εχουμε σε ολα τα προιοντα Ε??? Γιατι οταν βγαινει πχ. Mario Kart 8 ολοι αυτοι ειναι 10 € κατω απο το Public ενω σto controller ειναι ολοι στην διπλη τιμη του Public? Δηλαδη και το Public εαν ηθελε δεν το εβαζε και αυτο 30€ αφου εχει το μεγαλυτερο κομματι της αγορας στα χερια του (βαση προπαραγγελων).
Fulgore Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Καλο θα ηταν απο ολους αυτους Gamescom, Gamesexplorers κτλ κτλ κτλ που λειτουργουν μεσω σκρουτζ να ψηφισουμε με το πορτοφολι μας και εγω προσωπικα δεν αγοραζω ΤΙΠΟΤΑ απο κει. Ε μην τα τσουβαλιαζουμε ολα κιολας? Αν δεν υπηρχαν τα σκρουτζομαγαζα τοτε παιχνιδια θα αγοραζαμε καθε Πασχα και γιορτες με τα 70ρια των αλυσιδων ή απο εξωτερικο αναγκαστικα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Ζουμε σε κατι που λεγεται κοινωνια, οπου υπαρχει και ελεύθερη αγορά, Dealing with it, χαρακτηρίζω τις μισάνθρωπες δραστηριωτητες που φανταζονται οτι ολα δικαιολογουνται. Αλλο το εννομο, αλλο το εντιμο, αλλο το ευγενες. Ζιγκ χαιλ ελεύθερη αγορά! Ποια είναι η μισάνθρωπη δραστηριότητα; Μια υπερκοστολόγηση ενός κοντρόλ μιας κονσόλας; Ούτως ή απλώς η πλειοψηφία δεν θα αγοράσει σε αυτήν την τιμή και αυτός που θα αγοράσει δεν ανήκει στην πλειοψηφία ούτως ή άλλως. Υ.Σ Οι ναζιστικοί χαιρετισμοί θα ήταν καλύτερο να αποφεύγονται
christos_75 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Παντα εαν ψαξεις βρισκεις λυση, ειδικα σε τετοια προιοντα. Δεν ειπα οτι το Public ειναι μονοδρομος, αλλα ειδικα εαν πχ. δεν καιγεσαι να παρεις το προιον day1, μεσα σε 1-2 μηνες απο τα release ολο και καποιο προσφορα παιζει στα μεγαλα καταστηματα. Απο εκει και περα ναι προτιμω να παρω χιλιες φορες απεξω, ειναι κατι που το κανω πολλα χρονια 13-14 το λιγοτερο απο το PS2,
Nick77 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Τσίμπησα κι εγώ ένα χειριστηριάκι από Public. Ευτυχώς που το γράψατε εδώ και το πήρα πρέφα ότι φτάσανε. Έχω τσαντιστεί κι εγώ πάρα πολύ με το φαινόμενο των scalpers γενικά. Το θέμα είναι ότι προκαλούν τεχνητή έλλειψη στην αγορά. Πάει ένας καραγκιόζης (πολλοί δυστυχώς) και παίρνει 20-30 χειριστήρια για να τα πουλήσει 5 και 10 φορές πάνω και έτσι δεν μπορεί ένας φυσιολογικός άνθρωπος να πάει να πάρει το 1 τεμάχιο που θέλει.Ωστόσο δεν φταίει αποκλειστικά αυτός που μπαίνει στην μαυραγορίτικη λογική. Ίσως φταίει λιγότερο κιόλας αν το δει κανείς συνολικά. Πιο πολύ φταίει αυτός που καταδέχεται να αγοράσει κάτι από ανεπίσημο πωλητή σε αξία έστω και μισό ευρώ πάνω από την τιμή των καταστημάτων. Αν δεν αγόραζε κανείς σε αυτές τις εξωφρενικές τιμές, δεν θα πήγαινε ο "καραγκιόζης" που έγραψα παραπάνω να τα αγοράσει με το τσουβάλι.Την επόμενη φορά που θα βγει κάτι σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων ή συλλεκτικό ή δεν ξέρω εγώ τι, ας υπήρχε μια παγκόσμια συννενόηση να μην αγοράσει κανείς από scalpers. Ας πάει μετά ο άλλος να πάρει 100 τεμάχια nes classic ή ότιδήποτε άλλο θα είναι αυτό το "συλλεκτικό" δίνοντας 60 ευρώ ανά τεμάχιο για να οικονομήσει από την υπεραξία και να του μείνουν όλα στο ράφι να μην έχει τι να τα κάνει. Μόνο έτσι λύνεται το πρόβλημα. Πιο πολύ λοιπόν καταλήγω στο ότι χρειάζεται λοβοτομή όποιος μπαίνει στη διαδικασία να αγοράσει το nes classic σε τιμή άνω των 70 ευρώ στην Ελλάδα, 60 ευρώ στην Ευρώπη, 60 δολλάρια στο Αμέρικα.
Fulgore Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Οταν βλεπεις τα ιδια τα καταστηματα να το κανουν αυτο(και μαλιστα να σου κοβουν και αποδειξη στα 200ευρω πχ για την κονσολα....) ε λογικο ειναι να το δουμε και σε μικροτερη κλιμακα απο ιδιωτες. Παντως να τονισω κατι που ειχε αναφερθει πιο πισω οσον αφορα γενικα την ολη κατασταση. Αν καποιος παρει δυο controller ή κονσολες και θελει να πουλησει το ενα απο αυτα για δικους του λογους και σε οτι να ναι τιμες,φυσικα και μπορει να το κανει. Το να πουλησει ομως 8-10(δηλαδη ποσοτητα) απο αυτα και να την δει σαν εμπορος φυσικα δεν μπορει να το κανει κανονικα και ειναι παρανομος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα