Προς το περιεχόμενο

Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και Ελλαδα διαθεσιμο ειναι...ο Ελληναρας χτυπησε διπλη/τριπλη τιμη....

https://www.game-show.gr/shop/official-nintendo-mini-nes-controller-%CE%B3%CE%BD%CE%AE%CF%83%CE%B9%CE%BF-%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-nintendo-classic-mini/

Περασα χτες απο Media Markt Περιστερι, μολις ειχαν παραλαβει κομματια, λογικα θα εχει παρει και Public, Κωτσοβολος επομενως ΝΤΟΥ για να προλαβετε... 

και οσοι ειχατε pre order λογικα θα σκασει και μνμ σημερα/αυριο...

Δημοσ.

οποιοι καιγονται....προλαβετε.....

nes_controller.jpg

Και...

Date de livraison estimée :  9 juin 2017
514d3-f2vgL._SS100_.jpg
Manette pour Nintendo NES Classic Mini
EUR 20,81
Peut bénéficier d'Amazon Premium Inscrivez-vous maintenant
En stock le 25 mai 2017.
Quantité : 1
Vendu par : Amazon EU S.a.r.L.

Choisissez votre mode de livraison:
 Livraison Rapide - Recevez-le vendredi 9 juin
 Éclair - Recevez-le entre le 29 mai et le 1 juin

Récapitulatif de Commande

Articles : EUR 20,81 Livraison : EUR 7,55 Montant total : EUR 28,36
Le total de la commande inclut la TVA.

Εγω παντως απο amazon.de αυτη τη στιγμη, τον παραπανω κωδικο τον βλεπω στα 24.99, χωρις να παραδιδει Ελλαδα. Αντιθετα, απο amazon.fr ειναι στα 38,95 συν τα μεταφορικα... Οποτε συμφερουν οι τιμες απο skroutz για την ωρα...

Δημοσ.

lZ3pdoql.jpg

Νατα νατα...

12 EURO Public... Σωστοι το λιγοτερο!..κρατανε την αρχικη τιμη τουλαχιστον. Οχι σαν τα Σκρουτζομαγαζα που το πηγαν στο ΘΕΟ! 

http://www.public.gr/product/gaming/accessories/nes-classic-edition/nintendo-nes-classic-controller-heiristirio-nintendo-nes-classicwiiwii-u-gkri/prod8221369pp/

99qUh70.png

• Like 1
Δημοσ.

Ωραια!

Περασα παντος απο public και ρωτησα, μου λενε εχουμε παραλαβει αλλα ειναι κρατημενα....

Ρωτάω λεπτομεριες--

Εχουμε 17 κομματια σε προπαραγγελια...

Για ποσους πελατες;

Εναν.

Ευχαριστω ειπα και εφυγα....

Greece, your &%^kin*&&^ majestic being you.....

Και μην κακολογουμε μονον εμας-

Αμαζον γαλλια - γερμανια 20 ευρω απο αυτους τους ιδιους οχι τους χρηστεσ της πλατφορμας τους (ενω το ειχε η νιντεντο 10....)

Δημοσ.

Παντα ρωτάω απο περιέργεια τι γίνεται απο παραγγελιες σε πολλα καταστηματα, για να εκτιμω την αγορα, απλα μενω κοκκ. οταν βλεπω τετοια πεποιθηση στο business plan....

Δημοσ.

Απλα θα επρεπε τα καταστηματα σε ορισμενα προιοντα να βαζουν περιορισμο 1-2,τεμαχια ανα πελατη...τι 17 σε 1 να πουμε; κερδιζεις 1 πελατη αλλα παραλληλα χανεις 16. Δηλαδη οι πωλητες δεν ξερουν το προιον που πουλανε?

• Moderators
Δημοσ.

Ωραια!

Περασα παντος απο public και ρωτησα, μου λενε εχουμε παραλαβει αλλα ειναι κρατημενα....

Ρωτάω λεπτομεριες--

Εχουμε 17 κομματια σε προπαραγγελια...

Για ποσους πελατες;

Εναν.

Ευχαριστω ειπα και εφυγα....

Greece, your &%^kin*&&^ majestic being you.....

Σε ποιό κατάστημα αυτό;

Εγώ έχω ένα κρατημένο στα Public, αλλά δεν ξέρω αν θέλω να το τσιμπήσω. Μου ήρθε το παπαράκι της 8bitdo και παίζουν όλα τα bluetooth gamepads που έχω με το NES mini πλέον.

Δημοσ.

Σε ποιό κατάστημα αυτό;

Εγώ έχω ένα κρατημένο στα Public, αλλά δεν ξέρω αν θέλω να το τσιμπήσω. Μου ήρθε το παπαράκι της 8bitdo και παίζουν όλα τα bluetooth gamepads που έχω με το NES mini πλέον.

Nεο κοσμο.

Για το παπαράκι της 8bitdo για πες για πες, ποια εκδοχη του λογισμικου εχει;

Ποσο σου ηρθε τιμη με τα μεταφορικα-φορους; Σκετο το πηρες η με το χειριστηριο ;

Και πως το βιωνεις με το wii u pro controller εαν το εχεις;

Εαν τελικα δεν τσιμπισεις το χειριστηριο πες μου γιατι μαλλον τελικα το βαφτιστιρι ενδιαφερεται να παιζει με τον αδελφο του (και μονο ενα θα εχω) αν και δεν εχω ζητησει να αγορασω για να κοψω τι παιζει στην αγορα εδω και εκει...

Και μια γενικη ερωτηση.

Το pacman δεν σας κανει να νιωθετε οτι δεν δουλευει καλα ο σταυρος του χειριστηριου, η εγω εχω σκουριασει (τηλ. ρυθμισμενη σε game mode);

• Moderators
Δημοσ.

Nεο κοσμο.

Για το παπαράκι της 8bitdo για πες για πες, ποια εκδοχη του λογισμικου εχει;

Ποσο σου ηρθε τιμη με τα μεταφορικα-φορους; Σκετο το πηρες η με το χειριστηριο ;

Και πως το βιωνεις με το wii u pro controller εαν το εχεις;

Εαν τελικα δεν τσιμπισεις το χειριστηριο πες μου γιατι μαλλον τελικα το βαφτιστιρι ενδιαφερεται να παιζει με τον αδελφο του (και μονο ενα θα εχω) αν και δεν εχω ζητησει να αγορασω για να κοψω τι παιζει στην αγορα εδω και εκει...

Και μια γενικη ερωτηση.

Το pacman δεν σας κανει να νιωθετε οτι δεν δουλευει καλα ο σταυρος του χειριστηριου, η εγω εχω σκουριασει (τηλ. ρυθμισμενη σε game mode);

Δεν έχει την τελευταία έκδοση, αλλά είναι απλούστατο να την περάσεις. Απλά το συνδέεις σε πισί και κάνεις δυο κλικς όλα κι όλα. Το τσίμπησα σκέτο μαζί με το MK8Dx από εγγλέζικο amazon και τα μεταφορικά ήταν 3,5 λίρες. Με Wii U pro controller δεν το δοκίμασα ακόμα, αλλά με NSw Pro controller και με joycons παίζει κομπλέ.

Δεν έχω καταλήξει ακόμα αν θα το κρατήσω ή όχι, αν δεν το κρατήσω πάντως, θα το δώσω όσο το αγοράσω. Θα σου πω με ΠΜ εάν και εφόσον.

Δημοσ.

Απορω ενω ξερω οτι σε λιγο θα εξαντληθουν παλι πως κρατηθηκα και πηρα μονο 2...πετυχα κι εναν που πηρε 14...ενταξει ρε φιλε ειπαμε μαυρη αγορα αλλα οχι κι ετσι. Αλλα μου αρεσε η απαντηση του οταν τον ρωτησε ο υπαλληλος γιατι τοσα και ειπε ξερεις εσυ κι εννουσε οτι απο μεσα γινεται η δουλεια. Εδω δεν τα εχουν καν στα ραφια...καλα εκανε και πηρε τοσα λοιπον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...