Damachi Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Την περασμένη βδομάδα έτυχε να ψάχνω στον κοτσοβολο για service και είχε μια στοίβα στα 69,90 με κανένα ενδιαφέρον - δεν είδα κάνα μικρό να παίρνει πλην των κοράκων που περιγράφεις - μετά είδα που καταλήγουν .
Mazinga Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Την περασμένη βδομάδα έτυχε να ψάχνω στον κοτσοβολο για service και είχε μια στοίβα στα 69,90 με κανένα ενδιαφέρον - δεν είδα κάνα μικρό να παίρνει πλην των κοράκων που περιγράφεις - μετά είδα που καταλήγουν . ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !
orck Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Ανταλλασω το δικο μου με wii u, σε αριστη κατασταση. Με επιασε το καλο μου και δεν ζηταω το switch
Mazinga Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Ανταλλασω το δικο μου με wii u, σε αριστη κατασταση. Με επιασε το καλο μου και δεν ζηταω το switch Μηπως αντι για porsche επρεπε να το ανταλλαζω με lamborghini; με εβαλες σε σκεψεις, φτηνα το προτεινω... Ζεις!; Σε αφησε η γυναικα να βγεις απο την ντουλαπα; Το γεγονος οτι καποιος το πουλαει 350ευρω οταν την ιδια στιγμη στο ραφι εχει 70 δεν σημαινει κατι, αυριο βαζω το δικο μου για 500, και τι εγινε; Ειπα στην γυναικα μου οτι εαν σταματησει η παραγωγη θα γινουν συλλεκτικα αμεσα και θα ακριβυνουν πολυ, χαρηκε και με ρωτησε εαν θα πουλησω αυτο που εχω, της απαντησα πως θα παω να αγορασω αλλα δυο-τρεια για να τα κρατησω στην ντουλαπα. Τωρα κρυβομαι στην ντουλαπα, με ψαχνει. Εαν δεν ξαναγραψτω ειδοποιηστε την αμεση δραση.
orck Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Μηπως αντι για porsche επρεπε να το ανταλλαζω με lamborghini; με εβαλες σε σκεψεις, φτηνα το προτεινω... Ζεις!; Σε αφησε η γυναικα να βγεις απο την ντουλαπα; Ναι ολα καλα. Φωναξε και την αστυνομια αλλα ουτε αυτοι με βρηκαν Σοβαρα τωρα θελω να παρω ενα σφραγισμενο κομματι, που θα βρω;
Mazinga Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Ναι ολα καλα. Φωναξε και την αστυνομια αλλα ουτε αυτοι με βρηκαν Σοβαρα τωρα θελω να παρω ενα σφραγισμενο κομματι, που θα βρω; Εχει διπλα του ο malthador.
christos_75 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Κατσε να δουμε τι θα γινει οταν ερθουν και τα γνησια χειριστήρια..
Mazinga Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Κατσε να δουμε τι θα γινει οταν ερθουν και τα γνησια χειριστήρια.. Θα εχει σπρωξιδια στα μαγαζια οπως στην φλοριδα οταν κυκλοφορησε η κονσολα...
emmanuel5 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Παιδιά, ψυχραιμία. Ασχολούμαι πολλά χρόνια με το ebay, και συγκεκριμένα με παλιά videogames και κονσόλες της δεκαετίας του ’90, σαν χόμπι, και και σας βεβαιώνω ότι οι τιμές στο ebay όσο γρήγορα ανεβαίνουν, τόσο γρήγορα κατεβαίνουν. Αμέτρητες φορές έχω δει αντικείμενα να πωλούνται πανάκριβα για ένα σύντομο χρονικό διάστημα και έπειτα από έναν-δυο μήνες οι «αγορές» να χάνουν το ενδιαφέρον τους και το ίδιο αντικείμενο να μένει στα αζήτητα. Ένα πρόσφατο παράδειγμα: Το ίδιο ακριβώς πράγμα που συμβαίνει αυτήν τη στιγμή με το NES mini έγινε πριν 2 χρόνια με τα amiibos, τα οποία στην B. Αμερική πωλούνταν σε τρελές τιμές σε amazon και ebay λόγω «περιορισμένης διαθεσιμότητας» και σήμερα η αμερικάνικη αγορά έχει πλημμυρίσει από amiibos όλων των ειδών. Θέλετε και άλλο παράδειγμα; Πριν πολλά χρόνια, όταν πρωτοξεκίνησε τη λειτουργία του το ebay, παρατήρησα ότι ένα από τα πιο hot αντικείμενα στην κατηγορία των videogames ήταν το SNES το οποίο πωλούνταν γύρω στα 300-400 δολάρια! Μέχρι κι εγώ είχα μπει στον πειρασμό να πουλήσω το δικό μου! Μέσα σε έναν-δυο μήνες, η τιμή τους έπεσε στα 40-50 δολάρια!! Θέλετε και τρίτο παράδειγμα; Πριν από δέκα χρόνια, το 2007, κυκλοφόρησε ένα adventure για PC με όνομα Limbo of the Lost. Τον επόμενο χρόνο αποσύρθηκε από την κυκλοφορία λόγω κλοπής πνευματικής ιδοκτησίας (οι δημιουργοί του είχαν αντιγράψει τα backgrounds από παιχνίδια όπως το Unreal Tournament!! ) με αποτέλεσμα η τιμή του στο ebay να εκτιναχθεί στα 200-300 δολάρια. Το 2009, το παιχνίδι ξανακυκλοφόρησε κανονικά στην budget τιμή των... 12.99 δολαρίων! Όπως σας είπα, τέτοια παραδείγματα υπάρχουν άπειρα και το συμπέρασμά μου, έπειτα από πολλά χρόνια αγοραπωλησιών σε ebay και amazon, είναι ότι είναι αδύνατον να προβλέψεις τι πραγματικά θα έχει συλλεκτική αξία στο μέλλον και τι όχι. Αυτοί που είναι πρόθυμοι να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη για να αποκτήσουν ένα σπάνιο, «συλλεκτικό» κομμάτι είναι στην πραγματικότητα πολύ λίγοι, και μόλις εξαντληθούν οι υποψήφιοι αγοραστές με τις βαθιές τσέπες, η τιμή ενός αντικειμένου πέφτει απότομα.’Ενας πραγματικός (και έξυπνος) συλλέκτης που μπορεί να ξοδέψει 200-300 Ευρώ για να ικανοποιήσει τη... nintendo-καύλα του θα προτιμούσε με τα χρήματα αυτά να αγοράσει κάτι που έχει αποδεδειγμένη συλλεκτική αξία, π.χ. ένα-δυο σπάνια αυθεντικά παιχνίδια για το SNES, όπως π.χ. το Super Metroid, Castlevania 4, τα οποία δεν υπάρχει φυσικά περίπτωση να ξανακυκλοφορήσουν, ούτε και θα πάψουν ποτέ να είναι δημοφιλή. Πώς είναι δυνατόν να θεωρείται συλλεκτικό κάτι που μέχρι πριν λίγες ημέρες μπορούσες να το βρεις στα περισσότερα ελληνικά καταστήματα στα 70 Ευρώ; Σε μερικά χρόνια από τώρα, αν τελικά δεν κυκλοφορήσει ξανά η κονσόλα και στο ebay εμφανίζονται λίγα κομμάτια τον μήνα που πωλούνται σταθερά σε υψηλές τιμές, τότε ναι, μπορείς να πεις ότι το NES Classic mini έχει πραγματική αξία και αξίζει όντως να ξοδέψεις χρήματα για να το αγοράσεις. Η Nintendo όμως εδώ και καιρό δεν ξέρει τι της γίνεται. Μπορεί σε λίγους μήνες να της «τη δώσει» και να επανακυκλοφορήσει τo NES Classic mini, ή να κυκλοφορήσει κάποια βελτιωμένη έκδοση με διαφορετικά παιχνίδια, ή να βγάλει SNES mini ή ένας Θεός ξέρει τι άλλο θα σκεφτούν οι γιαπωνέζοι. Από την άλλη πλευρά, όπως είναι λίγοι οι συλλέκτες με βαθιές τσέπες, είναι επίσης λίγα και τα κορόιδα με βαθιές τσέπες. Μόλις τελειώσουν και αυτά, τελείώνει και το πανηγύρι των scalpers - «σφάχτηδων» - αετονύχηδων – «επενδυτών» ή όπως θέλετε πείτε τους. Σε κάθε περίπτωση, παιδιά, απλά περιμένετε και μην κάνετε το χατίρι στους αετοχύνηδες, είτε καταστήματα είτε ιδιώτες, που πιθανότατα αγόρασαν 15-20 κομμάτια NES Classic, ελπίζοντας να τα κονομήσουν χοντρά. Αυτήν τη στιγμή όντως έχει επικρατήσει μία υστερία στο ebay και στο amazon, λόγω της επίσημης ανακοίνωσης για διακοπή της κυκλοφορίας της κονσόλας. Τέτοιες υστερίες έχουν υπάρξει πολλές στο παρελθόν. Δεν θα διαρκέσει πολύ και όταν περάσει, οι παραπάνω «επενδυτές» θα μείνουν με μια ντουλάπα γεμάτη κονσόλες που το πολύ-πολύ να πωληθούν λίγο πιο ακριβά από όσο τις αγόρασαν. Ειδικά στο ebay, με τις κρατήσεις (winning fees) από ebay και paypal, στο τέλος θα έχουν και χασούρα! 6
Mazinga Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 μην γινεις..... Εμενα παντως καποιος μου προτεινε ενα XT 660 για το NES ΜΙΝΙ....
Damachi Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Αν ποσταρεις και άλλο κουτί θα πάω να το πάρω και ας μείνει ντουλάπι μαζί με το original
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Εχει διπλα του ο malthador. Το Μ. Σάββατο που λέτε, ο Κωτσόβολος εδώ πέρα είχε πέντε κομμάτια στο ράφι. Πάω χτες μπας και τσίμπαγα κανένα για να εξυπηρετούσα εδώ στο φόρουμ κανά δυο άτομα (και για σπάσιμο σε αυτούς που τα πουλάνε όσο ένα PS4 στις αγγελίες) και δεν υπήρχε ούτε για δείγμα. Πιστεύω ότι πήγαν σε εσωτερική κατανάλωση του καταστήματος. Πάντως, μόλις κυκλοφορήσει το SNES mini θα αναπροσαρμοστούν οι τιμές του NES mini, μην αγοράζετε από τους πονηρούς.
Mazinga Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Σωστα πολλη ωρα χανουν τυχάρπαστοι γυρω απο μια κονσολα παιχνιδιου. Υπαρχουν πολυ καλυτεροι τροποι να βγαλεις χρηηηηημα.
zio10 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Παιδιά, ψυχραιμία. Ασχολούμαι πολλά χρόνια με το ebay, και συγκεκριμένα με παλιά videogames και κονσόλες της δεκαετίας του ’90, σαν χόμπι, και και σας βεβαιώνω ότι οι τιμές στο ebay όσο γρήγορα ανεβαίνουν, τόσο γρήγορα κατεβαίνουν. Αμέτρητες φορές έχω δει αντικείμενα να πωλούνται πανάκριβα για ένα σύντομο χρονικό διάστημα και έπειτα από έναν-δυο μήνες οι «αγορές» να χάνουν το ενδιαφέρον τους και το ίδιο αντικείμενο να μένει στα αζήτητα. Ένα πρόσφατο παράδειγμα: Το ίδιο ακριβώς πράγμα που συμβαίνει αυτήν τη στιγμή με το NES mini έγινε πριν 2 χρόνια με τα amiibos, τα οποία στην B. Αμερική πωλούνταν σε τρελές τιμές σε amazon και ebay λόγω «περιορισμένης διαθεσιμότητας» και σήμερα η αμερικάνικη αγορά έχει πλημμυρίσει από amiibos όλων των ειδών. Θέλετε και άλλο παράδειγμα; Πριν πολλά χρόνια, όταν πρωτοξεκίνησε τη λειτουργία του το ebay, παρατήρησα ότι ένα από τα πιο hot αντικείμενα στην κατηγορία των videogames ήταν το SNES το οποίο πωλούνταν γύρω στα 300-400 δολάρια! Μέχρι κι εγώ είχα μπει στον πειρασμό να πουλήσω το δικό μου! Μέσα σε έναν-δυο μήνες, η τιμή τους έπεσε στα 40-50 δολάρια!! Θέλετε και τρίτο παράδειγμα; Πριν από δέκα χρόνια, το 2007, κυκλοφόρησε ένα adventure για PC με όνομα Limbo of the Lost. Τον επόμενο χρόνο αποσύρθηκε από την κυκλοφορία λόγω κλοπής πνευματικής ιδοκτησίας (οι δημιουργοί του είχαν αντιγράψει τα backgrounds από παιχνίδια όπως το Unreal Tournament!! ) με αποτέλεσμα η τιμή του στο ebay να εκτιναχθεί στα 200-300 δολάρια. Το 2009, το παιχνίδι ξανακυκλοφόρησε κανονικά στην budget τιμή των... 12.99 δολαρίων! Όπως σας είπα, τέτοια παραδείγματα υπάρχουν άπειρα και το συμπέρασμά μου, έπειτα από πολλά χρόνια αγοραπωλησιών σε ebay και amazon, είναι ότι είναι αδύνατον να προβλέψεις τι πραγματικά θα έχει συλλεκτική αξία στο μέλλον και τι όχι. Αυτοί που είναι πρόθυμοι να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη για να αποκτήσουν ένα σπάνιο, «συλλεκτικό» κομμάτι είναι στην πραγματικότητα πολύ λίγοι, και μόλις εξαντληθούν οι υποψήφιοι αγοραστές με τις βαθιές τσέπες, η τιμή ενός αντικειμένου πέφτει απότομα.’Ενας πραγματικός (και έξυπνος) συλλέκτης που μπορεί να ξοδέψει 200-300 Ευρώ για να ικανοποιήσει τη... nintendo-καύλα του θα προτιμούσε με τα χρήματα αυτά να αγοράσει κάτι που έχει αποδεδειγμένη συλλεκτική αξία, π.χ. ένα-δυο σπάνια αυθεντικά παιχνίδια για το SNES, όπως π.χ. το Super Metroid, Castlevania 4, τα οποία δεν υπάρχει φυσικά περίπτωση να ξανακυκλοφορήσουν, ούτε και θα πάψουν ποτέ να είναι δημοφιλή. Πώς είναι δυνατόν να θεωρείται συλλεκτικό κάτι που μέχρι πριν λίγες ημέρες μπορούσες να το βρεις στα περισσότερα ελληνικά καταστήματα στα 70 Ευρώ; Σε μερικά χρόνια από τώρα, αν τελικά δεν κυκλοφορήσει ξανά η κονσόλα και στο ebay εμφανίζονται λίγα κομμάτια τον μήνα που πωλούνται σταθερά σε υψηλές τιμές, τότε ναι, μπορείς να πεις ότι το NES Classic mini έχει πραγματική αξία και αξίζει όντως να ξοδέψεις χρήματα για να το αγοράσεις. Η Nintendo όμως εδώ και καιρό δεν ξέρει τι της γίνεται. Μπορεί σε λίγους μήνες να της «τη δώσει» και να επανακυκλοφορήσει τo NES Classic mini, ή να κυκλοφορήσει κάποια βελτιωμένη έκδοση με διαφορετικά παιχνίδια, ή να βγάλει SNES mini ή ένας Θεός ξέρει τι άλλο θα σκεφτούν οι γιαπωνέζοι. Από την άλλη πλευρά, όπως είναι λίγοι οι συλλέκτες με βαθιές τσέπες, είναι επίσης λίγα και τα κορόιδα με βαθιές τσέπες. Μόλις τελειώσουν και αυτά, τελείώνει και το πανηγύρι των scalpers - «σφάχτηδων» - αετονύχηδων – «επενδυτών» ή όπως θέλετε πείτε τους. Σε κάθε περίπτωση, παιδιά, απλά περιμένετε και μην κάνετε το χατίρι στους αετοχύνηδες, είτε καταστήματα είτε ιδιώτες, που πιθανότατα αγόρασαν 15-20 κομμάτια NES Classic, ελπίζοντας να τα κονομήσουν χοντρά. Αυτήν τη στιγμή όντως έχει επικρατήσει μία υστερία στο ebay και στο amazon, λόγω της επίσημης ανακοίνωσης για διακοπή της κυκλοφορίας της κονσόλας. Τέτοιες υστερίες έχουν υπάρξει πολλές στο παρελθόν. Δεν θα διαρκέσει πολύ και όταν περάσει, οι παραπάνω «επενδυτές» θα μείνουν με μια ντουλάπα γεμάτη κονσόλες που το πολύ-πολύ να πωληθούν λίγο πιο ακριβά από όσο τις αγόρασαν. Ειδικά στο ebay, με τις κρατήσεις (winning fees) από ebay και paypal, στο τέλος θα έχουν και χασούρα! Ωραίο και χρήσιμο το ποστ σου. Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι το κοιτάνε βραχυπρόθεσμα και με τον τρόπο αυτό θα έχουν κέρδος πιστεύω. Αργότερα το τι αξία θα έχουν δεν ξέρω, αλλά τώρα σίγουρα βγαίνει κέρδος! Να πω την αλήθεια μου φαινόταν κι εμένα κάπως που το κάνανε αυτό αλλά πλέον δεν τους κατηγορώ. Μιλάμε για κάτι συλλεκτικό (για κάποιους) ούτε καν είδος πολυτελείας, οπότε καλά κάνουν και το πουλάνε ακριβά.
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Σωστα πολλη ωρα χανουν τυχάρπαστοι γυρω απο μια κονσολα παιχνιδιου. Υπαρχουν πολυ καλυτεροι τροποι να βγαλεις χρηηηηημα. Πορνοστάρ στην Ιαπωνία; Το σκέφτηκες καλά αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα