JohnVani18 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Φινίτο και Ευρώπη η παραγωγή παίδες. Ήδη στο eBay οι τιμές είναι στον Θεό.. http://busted.gr/telos-ke-gia-tin-evropi-paragogi-tou-nes-classic-mini/ http://busted.gr/xefigan-times-sto-evropaiko-ebay-gia-nes-classic-mini/
Damachi Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μη χειρότερα με τα 300 στο eBay υπάρχει και το pstv με 29,90 .... και τόσα emu box - κατά τα άλλα δεν θα έβγαζαν και snes από περιέργεια τα original nes και snes πόσο πιάνουν ?
lak10 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 ειχα σκοπο να το παρω αλλα δεν το βισκω σε λογγικη τιμη 2 καταστηατα στο skroutz το εχουν 200 ευρω. το εδωσα παραγγελια στα public της περιοχης μου μηπως και το φερουν
Nick77 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Φήμες για snes minihttps://mynintendonews.com/2017/04/19/eurogamer-nintendo-to-release-snes-mini-this-year/ Edit: Ουπς, τώρα είδα ότι το έχει ποστάρει ήδη ο Deghinsea.
Fulgore Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 ειχα σκοπο να το παρω αλλα δεν το βισκω σε λογγικη τιμη 2 καταστηατα στο skroutz το εχουν 200 ευρω. το εδωσα παραγγελια στα public της περιοχης μου μηπως και το φερουν Πιο πολυ τυχη θα εχεις αν πας απο τις κοντινες αλυσιδες μπας και τους εχει μεινει στα ραφια κανενα παντως. Βλεπω και στις αγγελιες δυστηχως ορισμενοι ''εμποροι'' που εχουν ανεβασει φωτογραφιες με μπολικα κομματια(ε ρε ενας Σδοε που τους χρειαζεται...). Ελεος που κανανε το nes classic μαυρη αγορα.
Mazinga Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Τελικα περισσοτερο ενδιαφερον βλεπω γυρω απο την κατοχη - μη κατοχη, παρα την χρηση. Παντως επαναλαμβανω για οποιον δεν το εχει διαβασει... το nes mini when hacked υποστηρίζει SNES games και πολλα αλλα.... Και εαν καποιος καιγεται τοσο πολυ πια, ανταλλαζω το δικο μου με το nintendo switch...any takers? Και να μην ξεχασω...μιας και το εχω ακουμπισει το πουλαω μονον 1001 ευρω. (για πολλες (ξε)νυχτες). Επεξ/σία 19 Απριλίου 2017 από Mazinga
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Πιο πολυ τυχη θα εχεις αν πας απο τις κοντινες αλυσιδες μπας και τους εχει μεινει στα ραφια κανενα παντως. Βλεπω και στις αγγελιες δυστηχως ορισμενοι ''εμποροι'' που εχουν ανεβασει φωτογραφιες με μπολικα κομματια(ε ρε ενας Σδοε που τους χρειαζεται...). Ελεος που κανανε το nes classic μαυρη αγορα. Έχω κατάστημα αλυσίδας κοντά μου με πέντε κομμάτια στο ράφι. Για να είμαι ειλικρινής με τρώει η τσέπη μου να τα αγοράσω όλα και να τα πουλήσω για τα τριπλά σε κανά εξάμηνο. Τελικα περισσοτερο ενδιαφερον βλεπω γυρω απο την κατοχη - μη κατοχη, παρα την χρηση. Παντως επαναλαμβανω για οποιον δεν το εχει διαβασει... το nes mini when hacked υποστηρίζει SNES games και πολλα αλλα.... Ένα guide, πρόσφατο, ανανεωμένο (με λέξεις, όχι βίντεο) που να τα έχει όλα σε ένα νοικοκυρεμένα και με απλά λόγια έχεις; Μέχρι πού φτάνει ένα χακεμένο NES mini εκτός από NES και SNES games; Gameboy, GBA, Mega Drive, N64 emulators υπάρχουν;
Mazinga Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Έχω κατάστημα αλυσίδας κοντά μου με πέντε κομμάτια στο ράφι. Για να είμαι ειλικρινής με τρώει η τσέπη μου να τα αγοράσω όλα και να τα πουλήσω για τα τριπλά σε κανά εξάμηνο. το πυρ το εξωτερο.... Ένα guide, πρόσφατο, ανανεωμένο (με λέξεις, όχι βίντεο) που να τα έχει όλα σε ένα νοικοκυρεμένα και με απλά λόγια έχεις; Μέχρι πού φτάνει ένα χακεμένο NES mini εκτός από NES και SNES games; Gameboy, GBA, Mega Drive, N64 emulators υπάρχουν; ΟΛΑ https://www.reddit.com/r/nesclassicmods/comments/63f7hv/everything_you_need_to_know_about_modding_the_nes/ Δες τι εχω αναρτησει κατα καιρους. Ειδαλλος ψαξιμο εδω μιας και πλεον ο καθενας επιλεγει τι θελει να υποστιριζει.... https://www.reddit.com/r/nesclassicmods/
Fulgore Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Έχω κατάστημα αλυσίδας κοντά μου με πέντε κομμάτια στο ράφι. Για να είμαι ειλικρινής με τρώει η τσέπη μου να τα αγοράσω όλα και να τα πουλήσω για τα τριπλά σε κανά εξάμηνο. Κοιτα να δεις στο εξωτερικο απο οτι διαβαζω(και αρχες του χρονου καλη ωρα)αυτα ολα πουλαγαν. Αλλα Ελλαδα ποιος θα δωσει 150+ευρω για το nes classic πραγματικα δεν καταλαβαινω.
Fulgore Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 ελπίζω τι snes mini να έχει wifi Για ποιο λογο να το εχει αυτο?Αν ακολουθει την ιδια φιλοσοφια με την προηγουμενη κονσολα,τοτε το πιο πιθανο να μην υπαρχει υποστηριξη για αγορα παιχνιδιων απο το eshop,αρα τι να το κανει το wifi?
Nick77 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Καλύτερα να μην έχει καθόλου wi-fi και πρόσθετες αγορές, αλλά να χακάρεται εύκολα όπως το nes classic
Mazinga Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Με δεδομενο το τι ειδαμε απο χακαρισμα - δυνατοτητες υλικου - διαθεσιμοτητα υλικου στην αγορα, θα δουμε ΟΛΟΙΔΙΟ μηχανακι με το NES mini Classic. Απλα αλλο κουτι, και χειριστηριο τυπου wii classic controller στην πλακετα (ακομη και εαν ολα τα κουμπια στην πλακετα δεν θα ειναι σε χρηση). Το χακαρισμα μαλλον ΔΕΝ ενδιαφερει την εταιρια, μιας και ειμαστε μειονοτητα μεγαλη (σε σχεση με τους αγοραστες των 1,7 εκ. μοναδων παγκοσμιως) ενω η οικονομια φορτιστη ειναι μεγαλη πατεντα. Απο την αλλη το σκότωμα των 2ds/3ds αφηνει στοκ φορτιστες με εξοδο 4.5v / 900 mA αρα μια χαρα κανουν για τους Α8 επεξεργαστες που ειδαμε....... Παντως σχετικα με το σκαλπινκ και τις ανεβασμενες τιμες σε μεταπωληση, ας μην γελιωμαστε. Ναι θα γινει, απλα στο οριο ηλιθιοτητας των συλλεκτων. Το μεγαλο κοινο ΧΡΗΣΗΣ απεκτησε ηδη το μηχανημα (και η γκρινια στο ιντερνετ δεν δειχνει το συνολο της αγορας οσο και να θελει καποιος να το πιστευει). Μετα, στα 200 ευρω αγοραζεις wii u αρα... (και οπως ελεγα μοναδικη ευκαιρια μην την χασετε προλαβετε πριν την αγγελια ανταλλαζω το nes mini classic με ps4 pro / nintendo switch / proliant server τωρα και με thinkpad notebook X1 lenovo η Porsche CAYENNE μοντελο με υβριδικό κινητήρα μονον δηλαδη το δινω ΤΖΑΜΠΑ απλα στειλτε ΠΜ) (επισης σε αλλη μοναδικη ευκαιρια προσφερω και το δευτερο χειριστηριο νιντεντο απσολουτ οριτζιναλ μονο σε οποιον εχει να μου προσφερει δυο σκλαβες σεξουαλικου αντικειμενου χρησης για το εξοχικο μου, μαθημενες να καθονται ησυχα οταν ειναι δεμενες, η μια καταγωγης μαυρη καλλίπυγης εξ αφρικης, απαιτειται ο πλειοδότης να προσκομισει καρτα μελους της χρυσης αυγης καθως και αποδεικτικο συνδρομης στην εφημεριδα τους απο το 1980, μαζι με το παραστατικο υγειας και αγορας των σκλαβων απο την σαουδικη αραβια, ευχαριστω) (για καποιον λογο η αγγελια μου διαγραφεται συνεχως και με επισκεπτεται η ΕΛ.ΑΣ....) Επεξ/σία 20 Απριλίου 2017 από Mazinga 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα