Προς το περιεχόμενο

Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά κι εγω το ghosts'n goblins με save states κάθε λίγο και λιγάκι το πέρασα. Αλλιώς θέλει κάψιμο.

Επεσα και σ'ενα bug με ενα τσεκουρι στην προτελευταια πιστα και επρεπε να το ξαναπαιξω απο την αρχη.

Δημοσ.

Το Megaman υπαρχει ανθρωπος που μπορει να το τελειωσει; Οχι με την καβατζα των saves ετσι οπως ηταν τοτε

Το πάλευα ένα μεσημέρι , με πολλά μπινελίκια και κατάρες στο original nes.

Θα σέβεσαι  :-D 

Δημοσ.

Το καταφερες ομως;

Το πάλευα ένα μεσημέρι , με πολλά μπινελίκια και κατάρες στο original nes.

Θα σέβεσαι  :-D

Και τα καταφερες σε ενα μεσημερι; Ποσες τηλεορασεις εσπασες;

• Moderators
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια 2ο controller να αγορασω έχω καμμια ελπίδα να βρω? Ευχαριστώ!

Έχω τρεις παραγγελίες εδω και τρεις μήνες σε τρία διαφορετικά μαγαζιά κι ακόμα τζίφος. Δεν υπάρχει πουθενά.

Δημοσ.

Έχω τρεις παραγγελίες εδω και τρεις μήνες σε τρία διαφορετικά μαγαζιά κι ακόμα τζίφος. Δεν υπάρχει πουθενά.

Εγω παιζω με classic controller pro του wii παντως

Δεν εχει φερει ακομη η εισαγωγικη - αντιπ. χειρηστηρια. Υπομονη θα εχει καποια στιγμη. Λυση ιδανικη του Deghinsea. Παιχνιδομηχανη ειναι, μην κολλατε στο χειρηστηριο, ασε που το 4γονο κουραζει τα χερια.

• Like 1
Δημοσ.

Το καταφερες ομως;

Και τα καταφερες σε ενα μεσημερι; Ποσες τηλεορασεις εσπασες;

Το προσπαθούσα για πολύ καιρό (χρόνια μην σου πω). Εκείνο το μεσημέρι δεν είχα να κάνω τίποτα άλλο, και πήρα την απόφαση να το δοκιμάσω

Δημοσ.

προσωπικά τσίμπησα ενα απο aliexpress αλλα δεν εχω ανοιξει την κονσολα 1 μηνα τωρα για να το δοκιμάσω.... απο τον ιδιο πηρα και επεκταση για το original

Δημοσ.

Eδω περι χακ και ρετροαρκ

δεν προφαταινω να σας μεταφρασω τωρα

Beaucoup rencontre des problèmes pour installer Retroarch, c'est vrai que c'est pas très bien expliquer et j'ai du chercher beaucoup d'informations sur ce sujet

Voici les étapes pour installer Retroarch sur sa NES Mini

etape 0: Faire un BACKUP de la NAND de la Mini NES si vous l'avez pas encore faite et que vous avez évidement apporter encore aucune modification

etape 1: copier retroarch.hmod dans le dossier user_mod

etape 2: cliquer sur Modules, Install Extra Modules

etape 3: cocher la case retroarch puis OK

etape 4: suivre les étapes indiquer (même principe que quand ont install des jeux)

etape 5: cliquer sur ADD MORE GAMES et choisir le fichier CloverApp.zip pour l'intégrer dans le menu de la console

etape 6: Cliquer sur ADD MORE GAMES et choisir vos jeux. Les jeux dont les mappers ne sont pas supporter, vous aurez un message qui vous demandera si vous voulez quand même l'intégrer et le lancer à partir du MOD

etape 7: Dans Settings, Pages/Folders Structure choisir ce qui vous convient

etape 8: Cliquer sur Synchronize Selected Games With NES Mini

etape 9: Vous pouvez aussi supprimer le fichier .INI

ASTUCE: Si un jeu bug graphiquement (fonctionne pas pour tout les jeux malheureusement), vous pouvez lancer le jeu à partir de Retroarch et non à partir du Software de la console

Pour ce faire c'est très simple
1. Aller sur le jeu qui bug (ex: Captain American and the Avengers)
2. Dans la partie Command Line Arguments vous aurez --guest-overscan-dimensions 0,0,9,3 --initial-fadein-durations 10,2 --volume 75 --enable-armet
3. Suffit de d'ajoute --retroarch (ce qui nous donne: --guest-overscan-dimensions 0,0,9,3 --initial-fadein-durations 10,2 --volume 75 --enable-armet --retroarch)

Voilà le jeu se lancera avec Retroarch et le jeu en example ne bug plus wink.gif

TUTO que je viens de créer et en attente de validité en espérant que ça aide nombre d'entre vous

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σχετικα με τα χακ της κονσολας...

απο την εκδοση χακτσι2 2.13 υποστιριζονται πλεον και 3party χειριστηρια για το nesmini.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλημερα παιδια, εχω το μηχανηματακι με την νεα εκδοση απλα λογω original μοχλου δεν μπορω να παιξω ολους τους emulators, υπαρχει καποιο κοντρολερακι  δοκιμασμενο γι αυτη την περιπτωση? Αν ειναι και ασυρματο ακομη καλυτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...