Nick77 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Πάντα καποιος με προλαβαινει σε αυτο το θέμα!! Πάντως μου φαινεται καπως εκτος κλιματος.. να τρέχεις snes μεσα από nes! Δεν μου πάει για emulation αυτή η κονσόλα. Εμένα μου πάει με την έννοια "όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα" Απλά με την χωρητικότητα σίγουρα θα έχουμε ένα θέμα... Και λογικά N64, PS1, Saturn τα ξεχνάμε.
xaerialtwistx Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δεν μου πάει γιατι πρέπει να αλλαξεις χειριστηριο που χαλάει το νόημα του 'classic' στο όνομα της κονσόλας. Εννοειται πως οσο περισσοτερα τοσο καλυτερα. Αλλά θα προτιμουσα να δω πραγματα οπως διαφορετικά μενου ή homebrew προγραμματα. Καλα ναι ετσι και αλλιως η εξομειωση των N64 & Sega Saturn πάσχει στις περισσότερες κονσόλες. 2
lazaroslion Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 παιδες ειναι κλο αξιζει να το παρω ?
Mazinga Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 παιδες ειναι κλο αξιζει να το παρω ? Φυσικα. Δες ολο το νημα για να κρινεις.... 1
Mazinga Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Σε λίγο θα έχει πουλήσει συνολικά περισσότερα κομμάτια από το Wii U Εισαι κακος. (Τωρα το ειδα)
dimyok Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Basta θα το κάψεις απο τα 9 fps .... Ότι κάνει ένα tvbox/tablet android άνετα - με ασύρματο controller ds4 . Και που σώζεις ?
Mazinga Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Στα ιδια νεα... πλεον σε αυτες τις δυνατοτητες - τιμη κονταροχτυπιεται με pie....
theoritikos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Πολλά κολλήματα βλέπω στα 16bit μηχανήματα. Θέλει λίγο χρόνο ακόμα για να βελτιωθεί. Η απορία μου όμως είναι πως χωράνε όλα αυτά στην περιορισμένη flash του classic;
Galaxy Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 πλεον σε αυτες τις δυνατοτητες - τιμη κονταροχτυπιεται με pie.... Ε καλά τώρα μην τα παραλέμε κιόλας ....
Mazinga Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Πολλά κολλήματα βλέπω στα 16bit μηχανήματα. Θέλει λίγο χρόνο ακόμα για να βελτιωθεί. Η απορία μου όμως είναι πως χωράνε όλα αυτά στην περιορισμένη flash του classic; 512 mb flash / 6-12-318-464 k games Ε καλά τώρα μην τα παραλέμε κιόλας .... για καποιον που ειναι ετοιμος να ασχολειται με ΠΙΕ λογω παλαιων παιχνιδιων ειναι πλεον αξιος ανταγωνιστής, εαν διαθεσει και για αξια χειριστηρια. Μπαινουμε στα χωράφια του γουστου οπου η μετοχη της Ν. ειναι ακομα δυνατη... περαν τον τεχνικων χαρακτ.
Braveheart1980 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Κοίτα να δεις που με λίγο περισσότερη προσπάθεια από τις ομάδες το Mini NES θα γίνει ο παράδεισος των emulators!! ;-)
Mazinga Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Κοίτα να δεις που με λίγο περισσότερη προσπάθεια από τις ομάδες το Mini NES θα γίνει ο παράδεισος των emulators!! ;-) Για αυτο το υποστηριζα εξ αρχης το μηχανακι. Μεγαλη χαρα δινει. Καθε μερα αναβει εδω περα....
Deghinsea Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ επένδυσα πολύ χρόνο στο Final Fantasy. Πέρασα και μια στα γρήγορα τα Ghosts'N Goblins, Double Dragon, Bubble Bobble, Super Mario Bros 3. Τώρα τελειώνω το Metroid.
Mazinga Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ επένδυσα πολύ χρόνο στο Final Fantasy. Πέρασα και μια στα γρήγορα τα Ghosts'N Goblins, Double Dragon, Bubble Bobble, Super Mario Bros 3. Τώρα τελειώνω το Metroid. Δεν το τερματισες ομως εεεε....; (true ending)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα