Προς το περιεχόμενο

Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντα καποιος με προλαβαινει σε αυτο το θέμα!!

Πάντως μου φαινεται καπως εκτος κλιματος.. να τρέχεις snes μεσα από nes! Δεν μου πάει για emulation αυτή η κονσόλα.

Εμένα μου πάει με την έννοια "όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα" :P

Απλά με την χωρητικότητα σίγουρα θα έχουμε ένα θέμα...

Και λογικά N64, PS1, Saturn τα ξεχνάμε.

• Απαντ. 663
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν μου πάει γιατι πρέπει να αλλαξεις χειριστηριο που χαλάει το νόημα του 'classic' στο όνομα της κονσόλας. Εννοειται πως οσο περισσοτερα τοσο καλυτερα. Αλλά θα προτιμουσα να δω πραγματα οπως διαφορετικά μενου ή homebrew προγραμματα.

Καλα ναι ετσι και αλλιως η εξομειωση των N64 & Sega Saturn πάσχει στις περισσότερες κονσόλες.

• Like 2
Δημοσ.

Πολλά κολλήματα βλέπω στα 16bit μηχανήματα. Θέλει λίγο χρόνο ακόμα για να βελτιωθεί.

Η απορία μου όμως είναι πως χωράνε όλα αυτά στην περιορισμένη flash του classic;

Δημοσ.

Πολλά κολλήματα βλέπω στα 16bit μηχανήματα. Θέλει λίγο χρόνο ακόμα για να βελτιωθεί.

Η απορία μου όμως είναι πως χωράνε όλα αυτά στην περιορισμένη flash του classic;

512 mb flash / 6-12-318-464 k games

Ε καλά τώρα μην τα παραλέμε κιόλας  .... 

για καποιον που ειναι ετοιμος να ασχολειται με ΠΙΕ λογω παλαιων παιχνιδιων ειναι πλεον αξιος ανταγωνιστής, εαν διαθεσει και για αξια χειριστηρια. Μπαινουμε στα χωράφια του γουστου οπου η μετοχη της Ν. ειναι ακομα δυνατη... περαν τον τεχνικων χαρακτ.  

Δημοσ.

Κοίτα να δεις που με λίγο περισσότερη προσπάθεια από τις ομάδες το Mini NES θα γίνει ο παράδεισος των emulators!! ;-)

Για αυτο το υποστηριζα εξ αρχης το μηχανακι. Μεγαλη χαρα δινει. Καθε μερα αναβει εδω περα....

Δημοσ.

Εγώ επένδυσα πολύ χρόνο στο Final Fantasy. Πέρασα και μια στα γρήγορα τα Ghosts'N Goblins, Double Dragon, Bubble Bobble, Super Mario Bros 3. Τώρα τελειώνω το Metroid.

Δημοσ.

Εγώ επένδυσα πολύ χρόνο στο Final Fantasy. Πέρασα και μια στα γρήγορα τα Ghosts'N Goblins, Double Dragon, Bubble Bobble, Super Mario Bros 3. Τώρα τελειώνω το Metroid.

Δεν το τερματισες ομως εεεε....; (true ending)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...