Προς το περιεχόμενο

Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει νόημα όμως; Αφού η τηλεόραση θέλει πρίζα!

Εγώ σκεφτόμουν σήμερα πως να νιώθουν όσοι το πήραν 200 και 300€ ενώ τώρα το βρίσκεις παντού...από τις πιο fail κινήσεις που μπορούσε να κάνει κάποιος!

Θα μπορούσε να γίνει mod για φορητή συσκευή με ενσωματωμένη οθόνη και χειριστήριο, σαν τις μόντες που φτιάχνει ο Ben Heck.

Την ίδια απορία έχω και εγώ για τα 200άρια που έδωσε ο κόσμος ..

• Like 1
  • Απαντ. 663
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στους 2 μήνες που κυκλοφόρησε πoύλησε περισσότερα κομμάτια από όσα πούλησε το WiiU σε ολόκληρο το 2016.

350 $ + games + controllers  / 60 $.....

Δημοσ.

Και εντάξει, το Wii U είναι στη δύση της κυκλοφορίας του, το 2016 είχε μόνο 2-3 αξιόλογους τίτλους (Star Fox Zero, Tokyo Mirage Sessions, Paper Mario Color Splash), όποιος ήταν να το πάρει το πήρε τα προηγούμενα χρόνια.

Εδώ μιλάμε για κονσόλα που αν και ρετρό επανακυκλοφορία, τώρα πρωτοκυκλοφόρησε. Και σε αρκετά δελεαστική τιμή.

Δημοσ.

Υπαρχει και το ελλιπως πληροφορημενο για την ημερομηνια του, αχρηστο review του ocelote για τους αναγνωστες του νηματος.

http://www.insomnia.gr/review/_/gadgetsvarious/nes-classic-mini-review-r892

Αμα ηξερα οτι ετσι κανουν blog εδω θα ειχα γραψει ενα review της προκοπης απο το νοεμβρη. Ουτε αναλυση λειτουργειων ουτε δοκιμες ακριβεις, γενικοτητες διαδικτυου. Ας διαβαζαν εστω τα νηματα του inzomnia...

• Like 1
Δημοσ.

Ε καλα τι περιμενες. Εδω προτεινει αφοβα την κονσολα λες και πολλοι ειναι αυτοι που θα κατσουν εν ετη 2017 να παιξουν κοντα στην τηλεοραση(λογω καλωδιου)και σε τετοια γραφικα(για να μην αναφερω δυσκολια παιχνιδιων οπως Ghosts and Goblins και οχι μονο).

Γελαω επισης και με τον σχολιασμο για ποιοτητα κατασκευης και θερμοκρασιες σε emulator....

Δημοσ.

Έχουμε κατι νεώτερο για wirelles control; ή καμιά μοντα;

Υπαρχει απο τριτη εταιρια την Nyko, υπαρχει ομως και της 8bitdo και συνδεεται με ειδικο μετατροπεα.

Δημοσ.

Για την Νyko από κάτι reviews που είδα λένε ότι χάνει σε απόκριση δεν έχει τα καλύτερα σχόλια, και για το 8bitdo λενε τα καλυτερα αλλα το βρίσκω ακριβό σε σχέση με τα 70 ευρώ του Nes γι αυτό λέω μήπως έχουμε βρει κάτι άλλο.

Δημοσ.

Ναι οντως υπαρχουν αρκετες αναφορες για την αποκριση του miniboss της Nyko αλλα επειδη συλλεγω χειρηστηρια μπορω να σου πω οτι αυτο εχει να κανει και με τις αναγκες του καθενος. Πχ εχω δει γραφηματα για το ibuffalo οπου και καλα το εβγαζαν σχεδον αχρηστο, πραγμα που δεν ισχυει σε καμια περιπτωση.

Απο εκει και περα τωρα, επιλογες υπαρχουν αρκετες, ανεξοδη ομως δεν ειναι καμια. Αν θες την καλυτερη επιλογη παντως πας για το nes30 της 8bitdo. Στη τελικη συνδεεται με υπολογιστη/κινητα και μπορεις να το χρησιμοποιεις εκει αν βαρεθεις το nintendo mini.

Δημοσ.

Φαίνεται ότι ξεκινάει να γίνεται αυτό που από την αρχή περίμενα με μεγάλη ανυπομονησία.

Retroarch στο Nes Classic, δηλαδή snes, genesis, game boy, neo geo κτλ emulation.

https://youtu.be/i0tYig8SnU8

Πάντα καποιος με προλαβαινει σε αυτο το θέμα!!

Πάντως μου φαινεται καπως εκτος κλιματος.. να τρέχεις snes μεσα από nes! Δεν μου πάει για emulation αυτή η κονσόλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...