Mazinga Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Πουντα στα νησια...ντυθειτε αθηναιοι.... Σχετικα με τα χακαρισματα, το ΝΕS Mini υποστιριζει πλεον 600 ρομακια και autofire και ρεσετ εκ του αρχικου χειριστηριου... Παντα με τις σχετικες επιφυλαξεις και οχι πειρατείες... https://github.com/ClusterM/hakchi2/releases (2.11 βητα) 2
Mazinga Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 600 χωρίς θέμα και με save; Και παραπάνω, σιγουρα πλεον 730, ολα με 4 σημεια σωσιματος, αρκει να οργανωθουν τα ρομακια σε φακελους. Οι παραπομπες που εχω στο νημα εχουν ολη την λεπτομερια, στα εγγλεζικα και τα ρωσικα. Εφόσον ενδιαφερεται κανεις, προτεινω να διαβασει λεπτομερως τι αναφερεται για να αποφευγονται εκπληξεις. Να θυμησω οτι ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ μετα το χακαρισμα (μην αρχισουμε τωρα τα περι αντιστροφης του χακ, εγω βλεπω οτι με την επαναγκατασταση του αρχικου συστηματος το κερνελ σε μεταφορα βγαζει αλλο hash, αρα). Υπαρχει η δυνατοτητα για επεκταση εγγυησεως (εγω πηρα για 4 ετη) με την αγορα σε καποιους πωλητες.
Nick77 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 600 χωρίς θέμα και με save; Το μηχάνημα σύμφωνα με τα specs έχει 512 mb μνήμη. Συνεπώς χωράει άνετα όλη τη βιβλιοθήκη του nes και από δύο φορές μη σου πω. Δεν νομίζω ότι έχει ακουστεί τούβλιασμα της κονσόλας μέχρι στιγμής από το συγκεκριμένο hack... Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Επίσης για 70 ευρώ που κάνει στο Ελλάντα, νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να πειραματιστεί κανείς, δεν είναι ότι θα σου χαλάσει η κονσόλα των 400 ευρώ και δεν θα σε καλύπτει η εγγύηση. Γιατί να περιοριστείς στα 30 παιχνίδια και να μην βάλεις μερικά ακόμα από τα αγαπημένα σου μέσα?
Mazinga Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Το μηχάνημα σύμφωνα με τα specs έχει 512 mb μνήμη. Συνεπώς χωράει άνετα όλη τη βιβλιοθήκη του nes και από δύο φορές μη σου πω. Δεν νομίζω ότι έχει ακουστεί τούβλιασμα της κονσόλας μέχρι στιγμής από το συγκεκριμένο hack... Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Επίσης για 70 ευρώ που κάνει στο Ελλάντα, νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να πειραματιστεί κανείς, δεν είναι ότι θα σου χαλάσει η κονσόλα των 400 ευρώ και δεν θα σε καλύπτει η εγγύηση. Γιατί να περιοριστείς στα 30 παιχνίδια και να μην βάλεις μερικά ακόμα από τα αγαπημένα σου μέσα? To συγκεκριμενο χακ ειναι εως αποδειξεως του αντιθετου 100% ασφαλες. Οσοι πιστοι...Δειτε τις παραπομπες (RTFM). Απλα ΔΕΝ γινεται σε homebrew να δωσει ουδεις εγγυηση. Και για να ειμαι ξεκαθαρος και για τους αδαεις (υπαρχουν) : εαν τουβλιαστει η κονσολα φανταζομαι πως δεν ειναι το πιο εξυπνο να την στειλει καποιος στην επισημη αντιπροσωπεία ΕΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ να διαγραψει - προσθεσει αρχεια, εχοντας αξιωσεις εγγυήσεως, με τα στοιχεία του, και να του ζητηθεί μετα, με εξώδικο, να δικαιολογησει την κατοχη του licence για την ΚΑΘΕ rom που ειναι εγκατεστημενη στο μηχανημα.....
Livagoth Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Φίλε mazinga το reset εκ του αρχικού χειριστηρίου που λες πώς γίνεται; Υποστηρίζεται σίγουρα; Γιατί έχω πάρει expansion cable και θα με βόλευε πολύ!
Deghinsea Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Μέσω το hack ενεργοποιείται. Χωρίς hack μόνο από το home button όταν παίζεις με wii classic controller ή wii classic controller pro.
Livagoth Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Πέρασα το χακ, δυστυχώς ο συνδυασμός για το reset από το χειριστήριο δεν μου δουλεύει. Το έχει κάνει κανείς; Edit: Ξαναπέρασα και όλα οκ! Πολύ βολικό. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2017 από Livagoth
darksoho33 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) guys διαβαζω σε ξενα sites οτι παιζουν κυριως τα αμερικανικα ρομς. εσεις εχετε περασει ευρωπαικα? Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2017 από darksoho33
orck Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Αμφιβαλλω εντονα εαν στο σερβις μπορουν να καταλαβουν και εαν μπορουν εαν προλαβαινουν να ελεγξουν ολες τις χαλασμενες κονσολες με hash για να δουν εαν τις εχει πειραξει καποιος. Τις βιδες κοιτανε εαν εχει ανοιχτει, εαν ειναι ζορισμενα τα βυσματα και εαν εχουν αλλαξει χρωμα τα αυτοκολλητα που ειναι ευαισθητα στην υγρασια (εαν υπαρχουν). 1
Mazinga Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) guys διαβαζω σε ξενα sites οτι παιζουν κυριως τα αμερικανικα ρομς. εσεις εχετε περασει ευρωπαικα? Tο συστημα τρεχει usa / J roms το θεμα στα ευρωπαικα ειναι οι mappers εαν δεν υπαρχει θεμα γλωσσας, τρεχεις καλυτερα usa / J roms Αμφιβαλλω εντονα εαν στο σερβις μπορουν να καταλαβουν και εαν μπορουν εαν προλαβαινουν να ελεγξουν ολες τις χαλασμενες κονσολες με hash για να δουν εαν τις εχει πειραξει καποιος. Τις βιδες κοιτανε εαν εχει ανοιχτει, εαν ειναι ζορισμενα τα βυσματα και εαν εχουν αλλαξει χρωμα τα αυτοκολλητα που ειναι ευαισθητα στην υγρασια (εαν υπαρχουν). οχι αδιαφορο υπαρχει ενα στην πλακετα (ΗΠΑ) αλλα οχι σε ολες Σε μηχανηματα (switch/router/console enabled machines/NAS/RAID) χωρις εσωτερικα κινουμενα μερη - μετασχηματιστη, δοκιμη στο boot γινεται ΠΑΝΤΑ με συνδεδεμενο καλωδιο δεδομενων για να δεις εαν φορτωνει, εαν εχει carrier το καλωδιο κλπ, ιδιαιτερα εαν το screen output ειναι DOA. Ο πρωτος ελεγχος ΠΑΝΤΑ ειναι το .REV .VER /hashcheck για να διαπιστωθει πιθανο corruption. Αυτα γινονται σε IBM/ERICSSON/Baynetworks/Cisco/Juniper/Nokia/HP/Samsung/Siemens/.... H N. μπρικια κολλαει; Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2017 από Mazinga
theoritikos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δοκίμασα να δώσω ρεύμα στο classic μέσω powerbank. Έχει πολύ μικρή κατανάλωση. Μπορείς άνετα να το κάνεις portable !
zio10 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δοκίμασα να δώσω ρεύμα στο classic μέσω powerbank. Έχει πολύ μικρή κατανάλωση. Μπορείς άνετα να το κάνεις portable ! Έχει νόημα όμως; Αφού η τηλεόραση θέλει πρίζα! Εγώ σκεφτόμουν σήμερα πως να νιώθουν όσοι το πήραν 200 και 300€ ενώ τώρα το βρίσκεις παντού...από τις πιο fail κινήσεις που μπορούσε να κάνει κάποιος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα