Προς το περιεχόμενο

Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Δύο από τα τεράστια ατού του NES mini είναι ότι έχει το original gamepad και έχει εντελώς απλοποιημένο μενού. 

Οι περισσότεροι δεν μπορείτε να το αντιληφθείτε τώρα, αλλά βολεύει πάρα πολύ για να εισάγεις ένα μικρό παιδί στο gaming. Ένας σταυρός και δυο κουμπιά είναι ότι πιο απλό υπάρχει, μετά την touchscreen. 

• Απαντ. 663
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To retropie ειναι εξαιρετικο αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι ανταγωνιστικο προιον για το κλασικ της Nintendo, αλλο πραγμα να βαζεις κατι στο ρευμα και να πατας ενα κουμπι και να ξεκιναει και αλλο να αγοραζεις πλακετα κουτι και να φτιαχνεις την καρτα με τις rom.
Εξαιρετικη κατασκευη παντως. Το ψηνω να παρω ενα raspberry pi 3

Το πακμαν δεν παιζει με αυτο το gamepad, σαν χαζο παει και δεν πετυχαινει τις στροφες καλα.

Δημοσ.

Οποιος θελει να παιξει σχεδον ολα τα παιχνιδια του NES "φθηνα", προφανως καλυτερα να κοιταξει επιλογες τυπου raspberry.

Το Nes Mini κυκλοφορησε για να ξεζουμισει χρηματα η Nintendo γιαυτα που ειναι και προσφερει, βασιστηκε στον παραγοντα νοσταλγια και κερδισε πανηγυρικα.

Απο την στιγμη που το μηχανημα ΔΕΝ παιζει πιστα τους τιτλους που εξομοιωνει, πιστευω πως δεν υπαρχει νοημα να αναλυθει περαιτερω.

Απο εκει και περα, οποιος θελει ενα εναλλακτικο, και καινουργιο NES για να παιζει τα παλια αυθεντικα παιχνιδια του, κοιταει σε επιλογες οπως το Link.png Site: AVS η το Link.png Site: Analogue NT / Mini .

Δύο από τα τεράστια ατού του NES mini είναι ότι έχει το original gamepad και έχει εντελώς απλοποιημένο μενού.

Ακομα ποναω με την σκεψη του ποσες χιλιαδες ωρες επαιξα με το αθλιο χειρηστηριο και τις γωνιες του. Δεν βρηκα ποτε το NES Max η καποιο χειρηστηριο τριτης εταιριας στην Ελλαδα και υπεφερα με το κλασικο της Nintendo.

• Like 1
Δημοσ.

170 και $449 ! καπως πολλα δεν ειναι ρε γμτo για retro ... Και τα παλια τα αυθεντικα cartidges τα εχουνε φτυσει  πλεον :-D

Το Analogue NT ειναι γιαυτους που λεμε "εχοντες και κατεχοντες" αλλα το AVS εχει λογικη τιμη. Για μεταχειρισμενο NES σε μετρια κατασταση θα δωσεις καπου στα 50€ παντα σκετο. Αν βαλεις εξοδα/χρονο αλλαγης πυκνωτων και μικροεπιδιορθωσεων, μετατροπη για HDMI κτλ η τιμη στη πραγματικοτητα βγαινει πολυ παραπλησια.

Και μιλαμε για το AVS κατασκευης 2016 με πολυ καλα υλικα και χρονο ζωης.

Οι περισσοτερες κασετες παντως αντεχουνε ακομα, καλο καθαρισμα χρειαζοντε.

Δημοσ.

τα χουμε ξανα πει χιλιες φορες... Οποιος εσκασε πανω απο το retail price Που ειναι ηδη τσιμπημενο  και να τα χει τα λεφτα ειναι φαουλ. Απο κει και περα, εγω πιστευω οτι λιγα μικρα παιδια , αν εχουν ηδη επαφη με το συγχρονο gaming , θα κατσουν να παιξουν Ghost's n ghouls , castlevania , metroid , mario , Contra κλπ οταν αυτα τα παιχνιδια απαιτουν τρελο response και αντανακλαστικα (εξου και το κοντο καλωδιο) , για μενα ηταν το δωρο χριστουγεννων μου , καθως για καλο δωρο με φορτωσα με το ps4 pro.. οποτες.. Απο κει και περα ξερουμε ολοι την καταναλωτικη μανια που εχει ο μεσος ορος και ειδικα οταν παρει χαμπαρι οτι παιζει ελλειψη και δε βρισκεται ευκολα στην αγορα (και επειδη ειναι μοδα το gaming Πλεον) , το τσιμπανε ετσι για το θεαθηναι..

Υ.γ : Παντως ειδα πολυ κοσμο (FB μερια) να ανεβαζει φωτο με την κονσολιτσα , αλλα πριν απο αυτην να μην εχει σχεδον η καθολου επαφη με το gaming...

Δημοσ.

λιγα μικρα παιδια , αν εχουν ηδη επαφη με το συγχρονο gaming , θα κατσουν να παιξουν Ghost's n ghouls , castlevania , metroid , mario , Contra 

Αν σου βγαλω εγω ποσοστο(χοντρικα στο περιπου παντα)του ποιους θα κατσουν να παιξουν τα παραπανω παιχνιδια και να προσπαθησουν να τα τερματησουν κιολας,θα με πουν καποιοι κακο επειδη ειμαι ρεαλιστης.Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι κατω απο 10% απο τους κατοχους θα ασχοληθουν με τα παραπανω παιχνιδια σοβαρα.

Θα κατσουν τα μικρα παιδια που εχουν μαθει να πατανε στην οθονη του tablet να παιξουν Ghosts n Ghouls?Απο τα πιο δυσκολα παιχνιδια της εποχης του?Θα κατσουν να παιξουν metroid?Contra?Σε μιση ωρα θα κινδυνευει το controller να φυγει απο το παραθυρο απο τα νευρα τι να λεμε τωρα. Βασικα τα παραπανω παιχνιδια που αναφερθηκαν ακομα και μεγαλυτεροι σε ηλικια να κατσουν να ασχοληθουν θα τα βρουμ μπαστουνια.

Δημοσ.

ανετα.και γω ειμαι ενας απο αυτους....επαιξα κοντρα κανα 2ωρο και πηγα μεχρι την 3 πιστα....μετα απο καμια 40ρια αποτυχημενες προσπαθειες...

• Like 1
Δημοσ.

Χρονια πολλα!

Παντως εδω σημερα κατ οικον διεκοψα galaga / pacman γιατι τα 5 και 6 ετων επαιζαν ηδη 3 ωρες και φτανει για σημερα.

Αρα υπαρχει και κοινο στα 5 με 6 ετων (παρ οτι παιζουν disney infinity / batman arkham)

Δημοσ.

τα χουμε ξανα πει χιλιες φορες... Οποιος εσκασε πανω απο το retail price Που ειναι ηδη τσιμπημενο  και να τα χει τα λεφτα ειναι φαουλ. Απο κει και περα, εγω πιστευω οτι λιγα μικρα παιδια , αν εχουν ηδη επαφη με το συγχρονο gaming , θα κατσουν να παιξουν Ghost's n ghouls , castlevania , metroid , mario , Contra κλπ οταν αυτα τα παιχνιδια απαιτουν τρελο response και αντανακλαστικα (εξου και το κοντο καλωδιο) , για μενα ηταν το δωρο χριστουγεννων μου , καθως για καλο δωρο με φορτωσα με το ps4 pro.. οποτες.. Απο κει και περα ξερουμε ολοι την καταναλωτικη μανια που εχει ο μεσος ορος και ειδικα οταν παρει χαμπαρι οτι παιζει ελλειψη και δε βρισκεται ευκολα στην αγορα (και επειδη ειναι μοδα το gaming Πλεον) , το τσιμπανε ετσι για το θεαθηναι..

Υ.γ : Παντως ειδα πολυ κοσμο (FB μερια) να ανεβαζει φωτο με την κονσολιτσα , αλλα πριν απο αυτην να μην εχει σχεδον η καθολου επαφη με το gaming...

Σηκωνει αρκετη κουβεντα το παραπανω η αληθεια ειναι αλλα θα βγουμε και αρκετα εκτως θεματος(κυριως στο κομματι του facebook). :P

Δημοσ.

καλα εννοειται ρε παιδες.. δε βραζουν ολοι στο ιδιο καζανι. Και πιτσιρικια θα υπαρξουν και ατομα που την γουσταρουν θα υπαρξουν ως αγοραστες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...