Προς το περιεχόμενο

Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου ήρθε ειδοποίηση να πάω να το παραλάβω από το Public Γλυφαδας. Επειδη το αγορασα ηδη από αλλού όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει να του δώσω κωδικό παραγγελίας να πάει να το παραλάβει. Η τιμή είναι στα 69.99€ με πληρωμη κατευθειαν στο κατάστημα.

Δημοσ.

Δευτερο γνησιο χειριστηριο; Μπορεις να δωσεις λινκ;

Όχι γνήσιο. Τα γνήσια κάνουν κοντά στα 12€.

Link.png Site: eBay

Ποιος ηταν ο κυριοτερος λογος  που σας εκανε να αγορασατε το nes classic mini?

1. Για να παιξετε καποια απο τα 30 παιχνιδια.

2. Απλα για να το προσθεσετε στην συλλογη σας.

3. Επειδη μπορειτε. :-D

4. Να σπασουμε τα νευρα καποιων δογματικων στο ινσομνια. (δεν ανεφερομαι σε εσενα)

Βασικά επειδή μας γυρίζει αρκετά χρόνια πίσω και φέρνει μνήμες, αισθήσεις του παρελθόντος!

Θεωρώ πως για κάποιους από τους κατόχους, ήταν από τις λίγες αγορές που δεν τις σκέφτεσαι και πολύ.

Απλά πας, αγοράζεις και τέλος.

• Like 2
Δημοσ.

Κατα 95% το 2ρο κλασσικα.Δεν ειναι για τιποτα περισσοτερο αυτη η κονσολα παρα για νοσταλγια.Κατι σαν τις διαφορες εικονες που εχουμε σπιτι.

Η για να ειμαι αντικειμενικος,μονο το controller ειναι που αξιζει που ειναι το κλασσικο ρετρο.Προσωπικα ουτε η κονσολα μαρεσει γιατι ειναι emulator.

• Like 1
Δημοσ.

Μ'αρέσει που όλοι εξακολουθούν να τονίζουν ότι δεν υπάρχει σε κανένα κατάστημα ενώ όπως είδαμε υπάρχουν διαθέσιμα σε καταστήματα πλέον.

• Like 1
Δημοσ.

Το σλόγκαν των ημερών:

"Στην ελληνική αγορά, αν το ψάξετε, είναι διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας (οπότε πρακτικά δεν είναι διαθέσιμο αφού εξυπηρετούνται οι προπαραγγελίες)"

Δημοσ.

Δεν είχα ποτέ NES.

Nintendo fan.

Να παίξω κάποια (Metroid).

Για συλλογή.

______

Έφτασε και η δική μου παραγγελία στα public Τσιμισκής, μόνο που είμαι εκτός Θεσ/νικης.

Αν κάποιος ενδιαφέρεται, ας μου πεί να του δώσω τον κωδικό της παραγγελίας να το πάρει.

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω  το πηρα σημερα απο Κωτσο.

Ως display mode εχω επιλεξει το CRT το οποιο το βρισκω καταπληκτικο και δεν μπορω να καταλαβω την αρνητικη κριτικη που του εχουν κανει πολλοι.

Δημοσ.

εχθες ετσιμπηθει απο πλαισιο καλαμαριας/θεσσαλονικη.Ομως κωτσο , παμπλικ , και τα υπολοιπα πλαισιο δεν ειχα τιποτα απο τμχ... 3 Τελευταια το πλαισιο καλαμαριας...Και απ οτι μου ειπε το παλικαρ , αρχες τουυ ετους θα χουυν καλη παραλαβη.

Δημοσ.

εχθες ετσιμπηθει απο πλαισιο καλαμαριας/θεσσαλονικη.Ομως κωτσο , παμπλικ , και τα υπολοιπα πλαισιο δεν ειχα τιποτα απο τμχ... 3 Τελευταια το πλαισιο καλαμαριας...Και απ οτι μου ειπε το παλικαρ , αρχες τουυ ετους θα χουυν καλη παραλαβη.

Μα ουτως ή αλλως δεν ειναι κανονικη κονσολα που να παιρνει δηλαδη κασετες,να πεις οτι ''θα τρεξω να την αγορασω day one επειδη θα ξανακυκλοφορησουν οι παλιες κασετες''.

Ενας emulator ειναι(κυριολεκτικα)με ενα ενσυρματο,μικρο σε μηκος καλωδιο απλα για λογους νοσταλγιας. Αμφιβαλλω ποσοι απο τους αγοραστες εχουν αφιερωσει πανω απο 1-2ωρες στην εν λογω κονσολα για τον πανικο που εχει επικρατησει αυτες τις μερες.

Εκει πηγαινε και το πιο παλιο μου σχολιο που ελεγα οτι λυπαμαι για τα ατομα που εδιναν ειτε απο Ελλαδα ειτε απο εξωτερικο(γιατι απο εξωτερικο εχει επιβεβαιωθει οτι υπηρχε κοσμος που εδινε μια περιουσια να το αγορασει απο ebay),130+ευρω για μια κονσολα που αντικειμενικα θα την τρωει η σκονη.

• Like 2
Δημοσ.

Fulgore είπαμε να τα βλέπεις όλα με κριτικό μάτι αλλά μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια ρε φίλε. Δεν ξέρεις πόσες ώρες έχει αφιερώσει ή θα αφιερώσει ο καθένας στην κονσόλα. Σε μία ώρα που λες ούτε να παίξεις 5 λεπτά τα μισά παιχνίδια που περιέχονται δεν προλαβαίνεις.

Και αυτό που λες ότι δεν υπάρχει λόγος να τρέξει κανείς να την αγοράσει day 1 επειδή δεν είναι "κανονική" κονσόλα, ισχύει μόνο το πρώτο σκέλος. Όντως δεν υπάρχει λόγος να την πάρεις day 1, όχι, όμως επειδή δεν είναι κανονική κονσόλα αλλά επειδή γενικότερα δεν υπάρχει κάτι (ούτε οι "κανονικές" κονσόλες) που να αξίζει να πληρώσει κάποιος διπλά και τριπλά χρήματα για να το πάρει 1-2-3 ημέρες νωρίτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που λέει ο Fulgore και συμφωνώ είναι ότι δεν αξίζει τόσο hype .γμτω τόσο υπερτιμημένο και ουτε ενα κωλοκαλωδιο χειρηστηριου  δεν βαζουν για να το παρεις extra και αυτο  Αν σας έχει πιάσει τέτοια retroμανια υπάρχουν πολύ πιο τίμιες προτάσεις στο ebay 

Αν είναι για δώρο στα παιδιά το καταλαβαίνω , άλλα πάω στοίχημα ότι σε 30+ απευθύνεται σαν trophy για το ραφι .

• Like 1
Δημοσ.

Fulgore είπαμε να τα βλέπεις όλα με κριτικό μάτι αλλά μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια ρε φίλε. Δεν ξέρεις πόσες ώρες έχει αφιερώσει ή θα αφιερώσει ο καθένας στην κονσόλα. Σε μία ώρα που λες ούτε να παίξεις 5 λεπτά τα μισά παιχνίδια που περιέχονται δεν προλαβαίνεις.

Αγαπητε ας μην κοροιδευομαστε τωρα.Σχεδον αποκλειστικα για συλλογη παει η κονσολα,ποιος θα κατσει να ασχοληθει με το mario που εχει ηδη παιξει ποσες φορες εδω και ποσα χρονια.

Το ιδιο παει και για τα περισσοτερα αλλα παιχνιδια.Δεν κατακρινω τα παιχνιδια οτι δεν τα παιζουν λογω των γραφικων,αλλα οτι δεν θα τα παιξουν γιατι πολυ απλα τα εχουν παιξει ηδη απειρες φορες(ή μερικοι τα παιζουν ακομα και σημερα σε κινητα/pc/tablet κλπ).

Η ολη νοσταλγια αλλωστε θα χτυπησει μολις ενεργοποιησεις την κονσολα με τα πρωτα γραφικα και πιασεις το nes controller και παιξεις την πρωτη μια ωρα.Απο εκει και μετα οπως ειπα λιγοι ειναι αυτοι που θα αφιερωσουν(με 1 controller μαλιστα)παραπανω χρονο.

Δεν ειμαι κατα της κονσολας απλα ειμαι ρεαλιστης για την Ελλαδα που ειμαστε παντα. 

Αν είναι για δώρο στα παιδιά το καταλαβαίνω , άλλα πάω στοίχημα ότι σε 30+ απευθύνεται σαν trophy για το ραφι .

Προσωπικα το θεωρω ως ενα απο τα καλυτερα δωρα για τα Χριστουγεννα(βεβαια με 2ρο controller που δεν βρισκεις ευκολα και χρεωνεται παραπανω)απο πλευρας gaming σαν συμβολικο.

Αλλα αντικειμενικα ακριβως για τις παραπανω ηλικιες ειναι που δεν θα πολυ ασχοληθουν με αυτο.

• Like 2
Δημοσ.

Μα ουτως ή αλλως δεν ειναι κανονικη κονσολα που να παιρνει δηλαδη κασετες,να πεις οτι ''θα τρεξω να την αγορασω day one επειδη θα ξανακυκλοφορησουν οι παλιες κασετες''.

Ενας emulator ειναι(κυριολεκτικα)με ενα ενσυρματο,μικρο σε μηκος καλωδιο απλα για λογους νοσταλγιας. Αμφιβαλλω ποσοι απο τους αγοραστες εχουν αφιερωσει πανω απο 1-2ωρες στην εν λογω κονσολα για τον πανικο που εχει επικρατησει αυτες τις μερες.

Εκει πηγαινε και το πιο παλιο μου σχολιο που ελεγα οτι λυπαμαι για τα ατομα που εδιναν ειτε απο Ελλαδα ειτε απο εξωτερικο(γιατι απο εξωτερικο εχει επιβεβαιωθει οτι υπηρχε κοσμος που εδινε μια περιουσια να το αγορασει απο ebay),130+ευρω για μια κονσολα που αντικειμενικα θα την τρωει η σκονη.

όντως ,εγώ ασχολήθηκα πολύ την 1η βδομάδα αλλα τώρα το εχω αφήσει εντελώς. Ήταν δλδ να μου φύγει η κάψα μάλλον :Ρ Εκτός αυτού δεν έχει πολλά παιχνίδια που θα ήθελα. υπερβολικός ενθουσιασμός τελικά,όχι πως το μετάνιωσα βεβαια γτ μπηκε και στη συλλογη αλλα δεν ήταν και κάτι το τρομερό.
Δημοσ.

όντως ,εγώ ασχολήθηκα πολύ την 1η βδομάδα αλλα τώρα το εχω αφήσει εντελώς. Ήταν δλδ να μου φύγει η κάψα μάλλον :Ρ Εκτός αυτού δεν έχει πολλά παιχνίδια που θα ήθελα. υπερβολικός ενθουσιασμός τελικά,όχι πως το μετάνιωσα βεβαια γτ μπηκε και στη συλλογη αλλα δεν ήταν και κάτι το τρομερό.

Οπως και οι περισσοτεροι και δεν βγαζω hate προς την ''κονσολα''(επειδη στην ουσια ειναι emulator),απλα ειμαι ρεαλιστης και λεω τα πραγματα ως εχουν. Εκει αλλωστε πηγαινε και αυτο ακριβως που εγραψες παραπανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...