khr1s Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δηλαδη ουτε εμεις που το προπαραγγειλαμε δεν εχουμε ελπιδα?
Deghinsea Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δηλαδη ουτε εμεις που το προπαραγγειλαμε δεν εχουμε ελπιδα? Εγώ το είχα προπαραγγείλει από τον Ιούλιο από τα public και πριν λίγο μου είπαν ότι θα εκτελεστούν κανονικά. Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να μην είναι ενημερωμένος ο υπάλληλος βέβαια. Θα δούμε.
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Εγώ το είχα προπαραγγείλει από τον Ιούλιο από τα public και πριν λίγο μου είπαν ότι θα εκτελεστούν κανονικά. Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να μην είναι ενημερωμένος ο υπάλληλος βέβαια. Θα δούμε. Κι εγώ με το που ανέβηκε στο public.gr έβαλα κατευθείαν προ-παραγγελία τον Ιούλιο. Ελπίζω να μην ξενερώσουμε τη ζωή μας. :/
Mazinga Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Παντα με μεγαλη επιφυλαξη.... Το Public απο τα 14000 τεμαχια παραγγελιας nes mini θα πρεπει να παραλαβει - παραδωσει 50 με 60...see you in december....
Deghinsea Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Κατάλαβα..... Τι να κάνουμε. Ας το φέρουν κι ας είναι κι ένα μήνα αργότερα. Δε χάθηκε ο κόσμος. 1
Mazinga Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Ευχομαι να εχω λαθος πληροφορια αλλα φοβαμαι πως οχι... Να πω οτι εχοντας βιωσει nintendo στον μαπα προγραμματισμο διαθεσης εδω και πολλλλλα χρονια, ΔΕΝ προπαρηγγειλα το μηχανακι... θα το παρω στο καταστημα εν καιρω (ελπιζω). Στο μεταξυ ιδου ρετρο παιχνιδι για να περασει η προσμονη μου: πρωτο χερι το δικο μου (λιγο μεγαλωσε) s/n 45105110 made in japan 1983 (Romantics-That's just the way it is baby!) Αυτα...
Mazinga Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Τιμολογιακα βεβαια ειναι ακομη γδαρτης στην Ευρωπη η νιντεντο... 59.9 δολάρια (54 ευρω) εναντι 69.9 ευρω η κονσολιτσα 9.9 δολάρια (8.9 ευρω) εναντι 14.9 ευρω το χειριστηριο Currency Exchange Rates 1 US Dollar equals 0.90 Euro χμμμμμμ
duende Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 πολλα χρηματα για εναν emulator ουσιαστικα με μερικες ρομ περασμενες. βεβαια ειναι original, αλλα και παλι..
Nick77 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Το καλύτερο για εμένα θα ήταν να υπήρχε η επιλογή μέσω ενός eshop να αγοράζεις κι άλλα παιχνίδια nes ή έστω μετά από ένα διάστημα (π.χ. ένα χρόνο) δίνοντας ένα ποσό (π.χ. 30-40 ευρώ) να παίρνεις άλλα 30 παιχνίδια. Απλά μια τέτοια δυνατότητα προσθέτει σίγουρα κάτιτις παραπάνω στο κόστος κατασκευής σε περίπτωση που γίνεται online (ethernet ή wi-fi και φυσικά servers για eshop) ή αυξάνει τις δυνατότητες για χακάρισμα της κονσόλας. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Τιμολογιακα βεβαια ειναι ακομη γδαρτης στην Ευρωπη η νιντεντο... 59.9 δολάρια (54 ευρω) εναντι 69.9 ευρω η κονσολιτσα 9.9 δολάρια (8.9 ευρω) εναντι 14.9 ευρω το χειριστηριο Currency Exchange Rates 1 US Dollar equals 0.90 Euro χμμμμμμ Η τιμολογιακή πολιτική οποιασδήποτε εταιρείας δεν έχει καμία σχέση με το exchange rate...
isim Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Εγω εχω το original NES απο τα νιατα μου ακομα. Πολυ αρπαχτη μου μυριζει
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Επικοινώνησα με τα public και μου είπαν ότι η παραγγελία θα εκτελεστεί κανονικά. 2
Socratis_g Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 ποτε βγαίνει ρε παιδιά? εχει κανείς ημερομηνία?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα