Προς το περιεχόμενο

Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα χθες στο Πλαισιο Γλυφαδας και μου ειπαν οτι θα φερουν καποια κομματια, εκανα μια κρατηση και βλεπουμε. Πριν ξεκινησω θα παρω ξανα τηλεφωνο να μου πουνε οτι οντως βλεπουν τα κουτια και οτι εχουν ενα κουτι με το ονομα μου επανω, μετα θα ζητησω ονομα αυτου που μου το επιβεβαιωνει.

Παντως το θεμα το εχετε ξεσκισει με την διαμαχη εαν ειναι νομιμο η οχι η πωληση εξοπλισμου. Σιγα μην επρεπε να ανοιξει και βιβλια στο ΤΕΒΕ, αμαν πια.

Δημοσ.

Πηρα χθες στο Πλαισιο Γλυφαδας και μου ειπαν οτι θα φερουν καποια κομματια, εκανα μια κρατηση και βλεπουμε. Πριν ξεκινησω θα παρω ξανα τηλεφωνο να μου πουνε οτι οντως βλεπουν τα κουτια και οτι εχουν ενα κουτι με το ονομα μου επανω, μετα θα ζητησω ονομα αυτου που μου το επιβεβαιωνει.

Παντως το θεμα το εχετε ξεσκισει με την διαμαχη εαν ειναι νομιμο η οχι η πωληση εξοπλισμου. Σιγα μην επρεπε να ανοιξει και βιβλια στο ΤΕΒΕ, αμαν πια.

εχει μπει σε πολλά μαγαζιά πλέον.

https://www.skroutz.gr/s/9526224/Nintendo-NES-Classic-Edition.html?from=most-popular&keyphrase=nes+classic

Δημοσ.

Τελικα απλα περασα απο το Πλαισιο Συνταγματος, πηγα και ρωτησα και ειχε 3 συσκευασιες ο υπαλληλος, μου εδωσε την μια και πληρωσα. Τοσο απλα. Στο Public μου λεγαν οτι μπαινεις λιστα και παραλαβη το 2017.
Δεν κρατιεμαι, θελω να το ανοιξω.

• Like 3
Δημοσ.

Τελικα απλα περασα απο το Πλαισιο Συνταγματος, πηγα και ρωτησα και ειχε 3 συσκευασιες ο υπαλληλος, μου εδωσε την μια και πληρωσα. Τοσο απλα. Στο Public μου λεγαν οτι μπαινεις λιστα και παραλαβη το 2017.

Δεν κρατιεμαι, θελω να το ανοιξω.

Έτσι απλά. Καλοπαίχνιδο φίλε.

• Like 1
Δημοσ.

Μου ειπαν και διαβαζω απο πολλους, πως διαφοροι εμπορακοι ακυρωσαν τις προπαραγγελιες πελατων τους, ωστε να το μεταπουλησουν σε διπλασια η και τριπλασια τιμη.

Ανεπιτρεπτο.

Πηρα προχθες λοιπον για λογαριασμο του κολλητου, προς την κανονικη τιμη του πωλησης το Nes Mini. Οσοι αισχροκερδουν, απλα μην ξαναπαρετε ποτε, να κλεισουν, γιατι μονο κακο κανουνε στο χωρο.

Δημοσ.

Μου ειπαν και διαβαζω απο πολλους, πως διαφοροι εμπορακοι ακυρωσαν τις προπαραγγελιες πελατων τους, ωστε να το μεταπουλησουν σε διπλασια η και τριπλασια τιμη.

Ανεπιτρεπτο.

Μέσα σε αυτούς είναι ο γνωστός στους Αμπελόκηπους ;

• Like 1
Δημοσ.

Μέσα σε αυτούς είναι ο γνωστός στους Αμπελόκηπους ;

Ετσι λεγανε. Στη σελιδα του δεν υπαρχει προς πωληση η προπαραγγελια παντως.

Το καλο ειναι πως η Nintendo υποτιθεται πως θα εχει πολλα περισσοτερα τεμαχια στην αγορα πριν το νεο χρονο. Αρα αν δεν το προλαβε κανεις ουτε τωρα, λογικα θα το εχει αυτο το μηνα.

Δημοσ.

πάντως σήμερα πήγα κύριος από πλαίσιο βενιζέλου θεσσαλονίκης και πήρα ένα (η κοπέλα μου βασικά το πήρε) χωρίς κράτηση ή κάτι άλλο

• Like 2
Δημοσ.

Και στον Κωτσοβολο φαινεται πλεον αμεσα διαθεσιμο για online παραγγελια ..

Ας κατεβασουν τις τιμες τους τωρα στις αγγελιες  γιατι αν δεν τα πουλησουν τωρα , σε λιγο θα τα δινουν κανα 50αρικο

Δημοσ.

Χαχαχαχαχα, βλέπω κόσμο στις αγγελίες που προσπαθεί πλέον να τα δώσει 100 ευρώ! Αρκετοί έχουν στοκάρει και θα μείνουν με το ... nes στο χέρι!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...