livefreeordie Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Καλα ανουσιο ειναι ως ενα σημειο αλλα δεν κρατιεσαι οταν τα βλεπεις αυτα. Επισης μπορει καποιος να τα διαβασει αυτα που λεμε και να μην κανει την αγορα ενω μπορει να σκεφτοταν να την κανει (δεν ξερεις ποτε) 1
JohnVani18 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Για όποιον τυχόν ενδιαφέρεται, είχα κάνει παραγγελία και απο public (Θεσ/νικης, Τσιμισκή παραλαβή). Δεν έχω ιδέα πότε παίζει να έρθει. Αν ενδιαφέρεται κανείς και μπορεί να περιμένει, ας επικοινωνήσει μαζί μου να το παραλάβουμε μαζί πριν το ακυρώσω.
Mazinga Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Προς το παρον περιμενω να ηρεμησει η φαση, και μετα οταν η κονσολα υπαρχει παντου μαλλον θα παρω αλλη μια για χακοπαιχνιδι. Τωρα θα ηταν αδικο, θα την στερουσα απο καποιον. Οχι οτι ειναι δυσκολο να τη βρει κανεις εαν ψαχνεται... Χειριστηρια δεν υπαρχουν. Καλα ανουσιο ειναι ως ενα σημειο αλλα δεν κρατιεσαι οταν τα βλεπεις αυτα. Επισης μπορει καποιος να τα διαβασει αυτα που λεμε και να μην κανει την αγορα ενω μπορει να σκεφτοταν να την κανει (δεν ξερεις ποτε) Μη σκας, οποιος φτασει εδω ηδη αγορασε/θα αγορασει το μηχανακι.
26ska Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Ωραίο ρετρό το νιτεντακι μας,αλλα να παίξεις δεν μπορείς με τίποτα με τόσο κοντό καλώδιο που έχει!Έχετε κατά νου καμιά λύση;
paparoupas11 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Αν δεν θέλεις να συμβεί κάτι τέτοιο, υπάρχουν πολύ απλές λύσεις. Θέλεις να βγάλεις μια ρετρό κονσόλα στην αγορά. Υπολογίζεις στο περίπου την ζήτηση που θα έχεις και ρωτάς τα εργοστάσια που στο κατασκευάζουν πότε μπορούν να σου έχουν έτοιμο ένα ικανοποιητικό στοκ της κονσόλας για να κάνεις launch. Μπράβο βρε Νίκο. Διαβολικα έξυπνο αυτό που λες. Ολόκληρη εταιρεία να μην μπορεί να υπολογίσει πόσα περίπου θα πουλήσει. Μα είναι τόσο απλό...
Deghinsea Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Ωραίο ρετρό το νιτεντακι μας,αλλα να παίξεις δεν μπορείς με τίποτα με τόσο κοντό καλώδιο που έχει!Έχετε κατά νου καμιά λύση; Προέκταση: http://www.ebay.com/itm/2M-6-56FT-Extension-Cable-Cord-For-Nintendo-Classical-Mini-NES-Controllers-/122263134682?hash=item1c777361da:g:lmIAAOSwcUBYSnQo Ασύρματο third party χειριστήριο σε τσουχτερή τιμή: https://www.amazon.com/gp/product/B01MTQ9QPB?tag=nintlife00-20 1
theoritikos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Καλα ανουσιο ειναι ως ενα σημειο αλλα δεν κρατιεσαι οταν τα βλεπεις αυτα. Επισης μπορει καποιος να τα διαβασει αυτα που λεμε και να μην κανει την αγορα ενω μπορει να σκεφτοταν να την κανει (δεν ξερεις ποτε) Είμαι ένας από αυτούς που περιμένει να σπάσει η κονσόλα για να την αγοράσει Έχω nes (και famicom), αλλά δεν θα έλεγα όχι σε μια έκδοση του μηχανήματος που έχει hdmi και παίζει όλα τα παιχνίδια
Fulgore Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Μπράβο βρε Νίκο. Διαβολικα έξυπνο αυτό που λες. Ολόκληρη εταιρεία να μην μπορεί να υπολογίσει πόσα περίπου θα πουλήσει. Μα είναι τόσο απλό... Καλα εως ενα βαθμο δεν εχει αδικο.Δεν ειναι καμια καινουργια στο χωρο η Nintendo και σιγουρα η διαθεσιμοτητα του nes classic δεν την δικαιωνει για αυτο. Μεχρι και με τα amiibo εφαγε αρκετο κραξιμο που ειδαμε αναλογα σκηνικα σπανιοτητας απο amiibo με χαμηλη διαθεσιμοτητα και στην περιπτωση αυτη γνωριζε πολυ καλυτερα τι πωλησεις και ζητηση παιζανε.
26ska Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Κάτι από ελληνικό κατάστημα δεν έχουμε για επέκταση καλωδίου;
paparoupas11 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Καλα εως ενα βαθμο δεν εχει αδικο.Δεν ειναι καμια καινουργια στο χωρο η Nintendo και σιγουρα η διαθεσιμοτητα του nes classic δεν την δικαιωνει για αυτο Δύο λέξεις μόνο. Wii U
Deghinsea Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Ε ναι. Αν καείς από το γάλα, φυσάς και το γιαούρτι μετά.
livefreeordie Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Είμαι ένας από αυτούς που περιμένει να σπάσει η κονσόλα για να την αγοράσει Έχω nes (και famicom), αλλά δεν θα έλεγα όχι σε μια έκδοση του μηχανήματος που έχει hdmi και παίζει όλα τα παιχνίδια Καλα εως ενα βαθμο δεν εχει αδικο.Δεν ειναι καμια καινουργια στο χωρο η Nintendo και σιγουρα η διαθεσιμοτητα του nes classic δεν την δικαιωνει για αυτο. Μεχρι και με τα amiibo εφαγε αρκετο κραξιμο που ειδαμε αναλογα σκηνικα σπανιοτητας απο amiibo με χαμηλη διαθεσιμοτητα και στην περιπτωση αυτη γνωριζε πολυ καλυτερα τι πωλησεις και ζητηση παιζανε. καλά θα κάνεις κι εγώ την πήρα. απλά λέμε να μην την πάρετε 200 ευρω απο τους έξυπνους που τις πουλάνε τόσο.
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 καλά θα κάνεις κι εγώ την πήρα. απλά λέμε να μην την πάρετε 200 ευρω απο τους έξυπνους που τις πουλάνε τόσο. Το NES Mini είναι προϊόν που απευθύνεται σε niche αγορά. Επομένως, όποιος σκέφτεται να το αγοράσει ξέρει εκ των προτέρων πόσο κοστίζει και δεν θα το αγοράσει για 200 ευρώ ή καίγεται να το αγοράσει και θα δώσει συνειδητά 200 ευρώ. Δεν έχει καν νόημα να επαναλαμβάνονται συνεχώς τα ίδια για να προστατευτούν οι ανίδεοι, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν ανίδεοι για να προστατευτούν. Από εκεί και πέρα ο καθένας πουλάει όσο θέλει, αν του πουληθεί το προϊόν είναι έξυπνος, αν του μείνει αμανάτι είναι χαζός. Ας ανοιχτεί νέο νήμα που να εντοπίζονται υπερβολικές αγγελίες και θα είμαι ο πρώτος που θα postάρει με τα όσα έχω δει στο συγκεκριμένο forum από αυτούς που πουλάνε games και νομίζουν ότι πουλάνε κοσμήματα. Αλλά μην το διαλύουμε το συγκεκριμένο νήμα εντελώς, no; 1
livefreeordie Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Το NES Mini είναι προϊόν που απευθύνεται σε niche αγορά. Επομένως, όποιος σκέφτεται να το αγοράσει ξέρει εκ των προτέρων πόσο κοστίζει και δεν θα το αγοράσει για 200 ευρώ ή καίγεται να το αγοράσει και θα δώσει συνειδητά 200 ευρώ. Δεν έχει καν νόημα να επαναλαμβάνονται συνεχώς τα ίδια για να προστατευτούν οι ανίδεοι, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν ανίδεοι για να προστατευτούν. Από εκεί και πέρα ο καθένας πουλάει όσο θέλει, αν του πουληθεί το προϊόν είναι έξυπνος, αν του μείνει αμανάτι είναι χαζός. Ας ανοιχτεί νέο νήμα που να εντοπίζονται υπερβολικές αγγελίες και θα είμαι ο πρώτος που θα postάρει με τα όσα έχω δει στο συγκεκριμένο forum από αυτούς που πουλάνε games και νομίζουν ότι πουλάνε κοσμήματα. Αλλά μην το διαλύουμε το συγκεκριμένο νήμα εντελώς, no; καλά αμα άνοιγε τέτοιο θρεντ θα έμενε δεν θα έμενε ανοιχτό 3 λεπτά :ρ
Mazinga Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 καλά αμα άνοιγε τέτοιο θρεντ θα έμενε δεν θα έμενε ανοιχτό 3 λεπτά :ρ 1 min
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα