Nick77 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ έχω παραγγείλει από 20/10 και δεν έχω λάβει καμία απολύτως ενημέρωση πέρα από ένα τυπικό τηλεφώνημα για να με ρωτήσουν αν εξακολουθώ να ενδιαφέρομαι...Τα ίδια φυσικά να περιμένενε να συμβούν και με το Switch.
moumias Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Εγω απο ιουλιο και ειναι σε εκτεταμενη αναζητηση ακομα,το πηρα απο αλλου και ησυχασα. Μεχρι και δευτερο βρηκα.
livefreeordie Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 τι να πει κανείς για τον μεσαίο http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/videogamesvarious/802737-nintendo-nes-mini/ τι να πεις και γιαυτον. 220 το δινει ,απλα την κονσολα! χαχαχα!! αναρωτιεμαι αν θα βρεθει θυμα να το παρει. Εγώ έχω παραγγείλει από 20/10 και δεν έχω λάβει καμία απολύτως ενημέρωση πέρα από ένα τυπικό τηλεφώνημα για να με ρωτήσουν αν εξακολουθώ να ενδιαφέρομαι... Τα ίδια φυσικά να περιμένενε να συμβούν και με το Switch. Ρε συ ψαξτο λιγο Και το πλαισιο εχει κι εδω μεσα δινουν καμια φορα σε λογικη τιμη. Μην περιμενεις απο αυτους στο ξαναειπα,οτι να ναι κανουν.
RHCP12 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Ειναι,σπανιο,συλεκτικο,εχει ζητηση,γιατι να μην το πουλησει καποιος ακριβα; αυτος που το αγοραζει τα εχει και τα δινει,αυτος που δεν εχει περιμενει.
livefreeordie Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Ειναι,σπανιο,συλεκτικο,εχει ζητηση,γιατι να μην το πουλησει καποιος ακριβα; αυτος που το αγοραζει τα εχει και τα δινει,αυτος που δεν εχει περιμενει. Γιατι δεν ειναι ουτε σπανιο ουτε συλλεκτικο. Δεν εχει εξανλτηθει,το αντιθετο μαλιστα αργα ή γρηγορα θα το ξανα προμηθευτουν και μεσα στο 2017 ειναι πολυ πιθανο να υπαρχει κι αποθεμα. Ακομη και τωρα αν ψαξεις λιγο βρισκεις,οπως πολλοι το βρηκαμε ηδη. Γιατι να πληρωσεις λοιπον 200 ευρω για κατι που κανει 70 και που υπαρχει και θα υπαρξει στην αγορα; ελεος δλδ. 3
majnun Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Μάγκες ΤΟ ΠΗΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Ψαχτειτε στο Πλαίσιο. Έχει στη μεταμόρφωση και στο σύνταγμα. Όταν κατεβαίνα με το νιτεντο και το χαμόγελο ο υπεύθυνος χτυπιοτανε πάντως.
livefreeordie Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Μάγκες ΤΟ ΠΗΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Ψαχτειτε στο Πλαίσιο. Έχει στη μεταμόρφωση και στο σύνταγμα. Όταν κατεβαίνα με το νιτεντο και το χαμόγελο ο υπεύθυνος χτυπιοτανε πάντως. Εγω τοσο καιρο τους λεω για το Πλαισιο,δεν με ακουνε
JohnVani18 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Μετά απο δύο μήνες που έκανα thn παραγγελία, έχει πρόοδο στο e-shop. Just saying μήπως το έχει και κάποιος άλλος κρατημένο απο εκεί.
NewGascp Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Το έχω απο Public εδώ και λίγο καιρό. Προπαραγγελία day one όταν ανέβηκε. Unboxing παραμονές Χριστουγέννων !!! 1
p.t Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Διάβασα τα σχόλια για πλαίσιο και μπήκα στο site, έλεγε παράδοση εντως 72 ωρών. επικοινώνησα να δω αν όντως υπάρχει και το αγόρασα τηλεφωνικώς, είπαν θα το στείλουν σε 2 εργάσιμες. αρχικά ήθελα παραλαβή απο κατάστημα αλλα σε 3 διαφορετικά που επικοινώνησαν, ενώ φαινόταν οτι υπήρχαν 1 ή 2 διαθέσιμα, τελικά ήταν κρατημένα. ίσως να έχει σε καλλιθέα , μεταμόρφωση, πειραιά, αγ. παρασκευή και τάυρο για όποιος ενδιαφέρεται, αλλιώς μέσω τηλεφώνου . εννοείται ακύρωσα την παραγγελία απο Κωτσόβολο
Nick77 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Και να το έπαιρνα στη ζούλα από το Πλαίσιο ή κάπου αλλού, δεν αλλάζει κάτι για το απαράδεκτο της κατάστασης. Και δεν φταίει η cdmedia σε αυτό, είναι καθαρά θέμα nintendo διότι το φαινόμενο είναι παγκόσμιο. Αυτές οι τεχνητές ελλείψεις ακολουθώντας το μοντέλο των amiibo είναι υποτίμηση της νοημοσύνης των καταναλωτών. Αφήνεις με τον τρόπο σου να πουλάνε δεξιά κι αριστερά ένα προϊόν που κάνει 60 ευρώ 100, 200 και 600 ευρώ εξαιτίας της έλλειψης. Δημιουργείς την εντύπωση σε κόσμο ότι είναι συλλεκτικό, σπάνιο και limited για να θέλουν να το πάρουν ενώ δεν είναι τίποτα από όλα αυτά. Γελοία κατάσταση. Βλέπετε καμία έλλειψη στο xbox one s, στο ps4 slim/pro που έχουν και πολύ μεγαλύτερη ζήτηση? Είναι καθαρά πολιτική της εταιρίας. Δεν είναι θέμα ότι δεν μπορεί να ικανοποιηθεί η ζήτηση. Αν δεν θέλεις να συμβεί κάτι τέτοιο, υπάρχουν πολύ απλές λύσεις. Θέλεις να βγάλεις μια ρετρό κονσόλα στην αγορά. Υπολογίζεις στο περίπου την ζήτηση που θα έχεις και ρωτάς τα εργοστάσια που στο κατασκευάζουν πότε μπορούν να σου έχουν έτοιμο ένα ικανοποιητικό στοκ της κονσόλας για να κάνεις launch. Η ζήτηση είναι π.χ. 10 και τον Νοέμβριο σου λένε θα έχω έτοιμα 3, αλλά τον Ιανουάριο 12? Ανακοινώνεις launch τον Ιανουάριο και είναι όλοι ευχαριστημένοι.Όταν η πολιτική σου είναι να τα βγάλεις με το σταγονόμετρο για να γίνει σούσουρο ότι δεν υπάρχει και έχει εξαντληθεί και ταυτόχρονα να το πουλάνε δεξιά κι αριστερά καλοθελητές σε τεράστια ποσά ώστε να νομίζει ο κάθε κακομοίρης ότι αν το πάρει θα κρατάει στα χέρια του κάτι ανεκτίμητο και πολύτιμο, βαδίζεις πολύ στραβά ως εταιρία.
livefreeordie Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Παιδια το πλαισιο εχει. Τωρα αν καθεστε κι ασχολειστε με την χαμηλη διαθεσιμοτητα τι να σας πω. Κοιταξτε να κανετε την δουλεια σας και μη σας νοιαζει τι γινεται γενικοτερα.
Fulgore Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Ειναι,σπανιο,συλεκτικο,εχει ζητηση,γιατι να μην το πουλησει καποιος ακριβα; αυτος που το αγοραζει τα εχει και τα δινει,αυτος που δεν εχει περιμενει. Ποιο ειναι σπανιο και συλλεκτικο μωρε θα τρελαθουμε τελειως?Με τα ιδια χρηματα βρισκεις το original με ποσες κασετες μαζι που αυτα ειναι οντως σπανια και συλλεκτικα γιατι εχει σταματησει η παραγωγη τους εδω και ποσα χρονια. Προσεχετε τι γραφετε σε τεχνολογικο forum ρε παιδια,ελεος δηλαδη..... Τωρα με την κριση και τα capital control αρκετοι Ελληναρες μονο απο τον αερα δεν εχουν καταφερει να σκεφτουν τροπο να βγαλουν κερδος...... 1
Mazinga Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Περισσότερο τα τεχνικά βρίσκω ενδιαφέροντα στο μηχανάκι. Τα περί διαθεσιμότητας τα είχα αναφέρει ξεκόβοντας το όλο νήμα αυτό. Γενικότερα με βάση τα όσα ανταλλάξαμε, θα έλεγα ότι: κουτσόβολος, περιμένει να λάβει ΟΛΗ τη προπαραγγελια του ακομα / public εξυπηρετεί μόνο προπαραγγελίες / πλαισιο, παραλαμβανει λιγο λιγο και οτι μπορει δινει. Να λέτε πάλι καλά που η cdmedia εξυπηρετεί όλα τα βαλκάνια, και έχει στοκ να δίνει που και που. Norway Uk Sweden France είναι sold out.μετά μην κοροϊδευομαστε, λιγοι αγοραστες ενδιαφέρονται για το μηχάνημα.απλά το φόρουμ είναι σχετικό. Δεν θα γεμίσει η αγορά το δεκέμβρη, αλλά από γενάρη θα το βρείτε να κάθεται στα ράφια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα