isim Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δεν καταλαβαινω γιατι τρελαινεστε τοσο για την χαζομαρα που εβγαλε η Nιntendo για να εχει να πουλησει κατι στις γιορτες. Αν πραγματικα θες να παιξεις τα παιχνιδια που επαιζες πιτσιρικος τοτε παρε ενα refurbished NES και εισαι μια χαρα. Το ebay εχει πολλα τετοια πακετα πχ http://www.ebay.co.uk/itm/Original-Nintendo-Nes-Console-Games-Bundle-All-Tested-Retro-Gamer-/112221791695?hash=item1a20f0a5cf:g:jwcAAOSw4GVYP3tB ποιο ρετρο πεθαινεις.
giwrgosd Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Ήρθε καινούργια παρτίδα στο Πλαίσιο ,με πήραν τηλέφωνο οτι παραλαμβάνω την Δευτέρα.
Mazinga Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Ήρθε καινούργια παρτίδα στο Πλαίσιο ,με πήραν τηλέφωνο οτι παραλαμβάνω την Δευτέρα. Τελεια! Με γιιες! Καλοχριστουγεννιατικο. Ειχες προπαραγγειλει; Δεν καταλαβαινω γιατι τρελαινεστε τοσο για την χαζομαρα που εβγαλε η Nιntendo για να εχει να πουλησει κατι στις γιορτες. Αν πραγματικα θες να παιξεις τα παιχνιδια που επαιζες πιτσιρικος τοτε παρε ενα refurbished NES και εισαι μια χαρα. Το ebay εχει πολλα τετοια πακετα πχ http://www.ebay.co.uk/itm/Original-Nintendo-Nes-Console-Games-Bundle-All-Tested-Retro-Gamer-/112221791695?hash=item1a20f0a5cf:g:jwcAAOSw4GVYP3tB ποιο ρετρο πεθαινεις. Εαν το θελεις για πιτσιρικια βολευει πιο πολυ-βγαινει φθηνοτερα-χρεισιμοποιειται ευκολοτερα-ειναι πιο ανθεκτικο. Ειναι καλο για μελλοντικο modding. Ειναι κουκλιστικο κ παει με τον καναπε. Το γουσταρει η συζυγος.... Γιατι πιστευεις οτι δεν εχουμε και το αρχικο....; Εχει παρει χαμπαρι κανεις οτι το ΣΚ στο Ταεκ βο ντο το ATHENSCON ΕΧΕΙ retrogaming ::::::............... 2
livefreeordie Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δεν καταλαβαινω γιατι τρελαινεστε τοσο για την χαζομαρα που εβγαλε η Nιntendo για να εχει να πουλησει κατι στις γιορτες. Αν πραγματικα θες να παιξεις τα παιχνιδια που επαιζες πιτσιρικος τοτε παρε ενα refurbished NES και εισαι μια χαρα. Το ebay εχει πολλα τετοια πακετα πχ http://www.ebay.co.uk/itm/Original-Nintendo-Nes-Console-Games-Bundle-All-Tested-Retro-Gamer-/112221791695?hash=item1a20f0a5cf:g:jwcAAOSw4GVYP3tB ποιο ρετρο πεθαινεις. καταρχάς δεν κάνουμε όλοι παραγγελίες από εξωτερικό. Επίσης Είναι και φθηνό κι έχει τα περισσότερα γνωστά παιχνίδια οπότε γιατί όχι ; Ήρθε καινούργια παρτίδα στο Πλαίσιο ,με πήραν τηλέφωνο οτι παραλαμβάνω την Δευτέρα. το πλαίσιο τελικά τους έβαλε όλους τα γυαλιά. κι Εγώ από εκεί το πήρα εδώ και 2 βδομάδες ενώ η παραγγελία στα public είναι ακόμη υπό επεξεργασία.
dimyok Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Πολυ τσιμπημενες τιμες και στο uk αλλα αν το θελετε για παιδια εχει ενδιαφερον η all in one κινεζια απομιμηση που τα παιζει ολα . Γιατι σε πιτσιρικια αν τα αφησεις παει το συλλεκτικο nes ....
Bourdoulas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δεν καταλαβαινω γιατι τρελαινεστε τοσο για την χαζομαρα που εβγαλε η Nιntendo για να εχει να πουλησει κατι στις γιορτες. Αν πραγματικα θες να παιξεις τα παιχνιδια που επαιζες πιτσιρικος τοτε παρε ενα refurbished NES και εισαι μια χαρα. Το ebay εχει πολλα τετοια πακετα πχ http://www.ebay.co.uk/itm/Original-Nintendo-Nes-Console-Games-Bundle-All-Tested-Retro-Gamer-/112221791695?hash=item1a20f0a5cf:g:jwcAAOSw4GVYP3tB ποιο ρετρο πεθαινεις. Καλά περίμενε να τελειώσει η δημοπρασία και θα δεις ότι η τιμή θα είναι τουλάχιστον πενταπλάσια.
26ska Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Σινεμαδακι στο mall σημερα με την κορουλα μου,βολτα μετα στα μαγαζια και αποπειρα μπας και εχει κανενα απο τα καταστηματα κανενα nes.Ξεκιναω με public τζιφος,συνεχιζω με γερμανο τζιφος,παω και απο κοτσοβολο,μια απο τα ιδια.Λεω δεν περναω και μια απο το πλαισιο,σιγουρος οτι ουτε εκει θα το εβρισκα.Ρωταω τον πωλητη αν τυχον υπαρχει κανενα nes και μου απανταει μισο λεπτο.Επειτα με φωναζει κοντα του,μου λεει σημερα παραλαβαμε 2,το ενα ειναι προπαραγγελια,το αλλο αν το θελετε δικο σας.Ετσι λοιπον απο σημερα ειμαι και γω ξανα κατοχος της πρωτης κονσολας που ειχα εν ετει 1989!!! 5
Mazinga Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Σινεμαδακι στο mall σημερα με την κορουλα μου,βολτα μετα στα μαγαζια και αποπειρα μπας και εχει κανενα απο τα καταστηματα κανενα nes.Ξεκιναω με public τζιφος,συνεχιζω με γερμανο τζιφος,παω και απο κοτσοβολο,μια απο τα ιδια.Λεω δεν περναω και μια απο το πλαισιο,σιγουρος οτι ουτε εκει θα το εβρισκα.Ρωταω τον πωλητη αν τυχον υπαρχει κανενα nes και μου απανταει μισο λεπτο.Επειτα με φωναζει κοντα του,μου λεει σημερα παραλαβαμε 2,το ενα ειναι προπαραγγελια,το αλλο αν το θελετε δικο σας.Ετσι λοιπον απο σημερα ειμαι και γω ξανα κατοχος της πρωτης κονσολας που ειχα εν ετει 1989!!! Μην λετε ημερομηνίες μπρε...... Αλλοι εχουν ακομη το ATARI...
Deghinsea Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Ο μεσαίος δίνει μαζί και 2 cable extensions (που κοστίζουν 2€ το καθένα από ebay) και είναι να έρθουν από την Κίνα μέχρι τέλη Δεκέμβρη γι'αυτό είναι αυξημένη η τιμή και καθυστερεί η παράδοση.
Mazinga Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Εδω εχει το βιβλιο οδηγιων για το The Legend of Zelda, εκ του ιστου http://legendsoflocalization.com/the-legend-of-zelda/manuals/
paylidis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 To public μας δουλευει ψιλο γαζι, παρελαβε και εστειλε οσες προ-παραγγελίες ήταν με κουριερ και ας εγιναν μεταγενεστερα και εμεις που παραλαμβάνουμε απο καταστημα στο γραψιμο ακομα...
Nick77 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Γενικά τα καταστήματα έχουν συμπεριφερθεί απαράδεκτα σε πολλές περιπτώσεις. Από τη μια αυτό που πολλοί αναφέρετε με το public και από την άλλη εγώ έχω διαβάσει εδώ μέσα αλλά και ακούσει από κόσμο ότι ο Κωτσόβολος έβγαλε σε καταστήματά του προς πώληση ελάχιστα κομμάτια από προπαραγγελίες που ακυρώθηκαν, αντί να τα προωθήσει στους αμέσως επόμενους επιλαχόντες που είχαν προπαραγγείλει και δεν παρέλαβαν. Εγώ γενικά έχω αρχίσει να ξενερώνω άσχημα, τόσο με την διαχείριση της κατάστασης από τα μαγαζιά αυτά όσο και με την γελοιότητα της nintendo που "δεν μπορεί" να ανταποκριθεί στην ζήτηση και δημιουργεί τεχνητά αυτήν την εικόνα. Αν δεν μπορείς να ανταποκριθείς στις 11 Νοεμβρίου να διαθέσεις τον απαραίτητο αριθμό κομματιών για να καλύψεις την ζήτηση, σπρώξε το release date εγκαίρως 2 μήνες μπροστά. Τα υπόλοιπα είναι μαρκετινίστικα παιχνιδάκια πρώτης δημοτικού. Αν μέχρι 15 Δεκέμβρη δεν με εξυπηρετήσουν θα ακυρώσω την παραγγελία και δεν πρόκειται να το προμηθευτώ καθόλου. Θα γλυτώσω και 80 ευρώ μαζί με το χειριστήριο, θα τα διαθέσω σε κάτι πιο χρήσιμο.
p.t Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 παρήγγειλα 15/11 απο Κωτσοβολο, σήμερα έλαβα μήνυμα οτι θα καθυστερήσει λόγω αναβολής παραλαβής απο τον προμηθευτή. έκανα και το λάθος να μην πάρω δέυτερο χειριστήριο. έχει καποιος άλλο νέο απο public ή αλλού ? 05 / 12 έλαβα καινούργιο μήνυμα απο Κωτσοβολο, ίδιο με το προηγούμενο ότι , θα καθυστερήσει λόγω αναβολής παραλαβής απο τον προμηθευτή. έχει κάποιος παραλάβει απο Κωτσοβολο ? τελείως λάθος χειρισμός απο ΝΙNTENDO.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα