graphist83 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Παιδια ειναι γνωστό το θεμα. Οπως αναφέρω εδω ΥΠΟΜΟΝΗ. Οσοι εχετε αγαπημενες εκπομπες στιν Alpha δειτε τον σε SD. Αναμονη λιγο να δουμε αν θα ενδιεφερθουν να το φταιξουν συντομα. Παντως αντιστοιχο θεμα με NOBA λυθηκε. Ναι ειναι γνωστο το προβλημα σε πολλα μοντελα. Οχι μονο Samsung. Το εχω αντιμετωπισει με πολλους πελατες μου (με samsung). Σε συνεργασια με τεχνικους τους εμαθα οτι το προβλημα θα λυθει συντομα με αναβάθμιση. Εχει να κανει με την φερουσα της συχνοτητας. Ευκολο να λυθει. Υπομονη.
delpro Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 http://www.e-shop.gr/matel-an-digital-b-outdoor-antenna-for-digital-signal-black-p-PER.603747 δοκιμασα και με κανουργια κεραια παλι τα ιδια .
Diamondd Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Eixa ki egw auto to thema edw k 2 mhnes se samsung tv kollouse o hxos kai shmera diapistwsa pws to provlhma luthike ston alpha HD ki eipa na enhmerwsw..Tsekare te to!!!
Boulas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Eπιβαιβαιώνω ότι και σε μένα λύθηκε το θέμα με τον Alpha HD σε Samsung KU6000
luckysluckys Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Το πρόβλημα αν και είχε διορθωθεί όπως είχε αναφερθεί, ξαναεμφανιστηκε σήμερα. Δεν ξέρω αλλα μάλλον κάποιος ευθύνεται και θα πρέπει να ενημερωθεί.
Diamondd Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Ισχυει τα ιδια παλι..ποιος ξερει τι κανουν
panos- Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Εμένα πάντως δεν εξαφανίστηκε. Αλεξανδρούπολη με κεραία σε Πλάκα, όλα τα κανάλια τέλεια ο Alpha HD κολλάει όπως και το Ε HD. Τηλεόραση LG 32H2000 Καλή χρονιά <3
luckysluckys Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Παιδια ειναι γνωστό το θεμα. Οπως αναφέρω εδω ΥΠΟΜΟΝΗ. Οσοι εχετε αγαπημενες εκπομπες στιν Alpha δειτε τον σε SD. Αναμονη λιγο να δουμε αν θα ενδιεφερθουν να το φταιξουν συντομα. Παντως αντιστοιχο θεμα με NOBA λυθηκε. Φίλε μου το πρόβλημα επανήλθε στις 30/12/2016 είχε διορθωθεί για περίπου 20 μέρες, μήπως πρέπει να ενημερώσεις πάλι αυτούς που το είχαν επιλύσει, στην DIGEA ή απ' όπου αλλού είχες τις πληροφορίες για το πρόβλημα; Μάλλον έγινε κάποια επανεκκίνηση στα συστήματά τους και πρέπει να ξαναγίνει αυτή η απλή ρύθμιση που λες.
socmaster Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Εχω το ιδιο προβλημα με διακοπές ήχου μονο στον Alpha HD με τηλεόραση Samsung EU65KS7000. (μια LG με ιδια κεραία δεν εχει προβλημα) Υπάρχει κάποια νέα ενημέρωση? Ευχαριστώ
socmaster Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Για οποιον ενδιαφερεται τελευταια τηλεφωνική ενημέρωση απο Digea: το πρόβλημα ειναι του καναλιού Alpha (οχι digea η Samsung TV), ειναι ενήμεροι και προσπαθούν να το διορθώσουν. Θά δείξει ,,,,,
bsp Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Τα ιδια και σε εμενα, στον ALPHA HD και στο E HD εχει θεμα η εικονα.
socmaster Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Παραθέτω την απάντηση της Samsung, χλωμο το βλεπω να φτιαξει κατι:"Κατανοώντας το προβληματισμό σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι τελευταίο διάστημα ανά τακτά χρονικά διαστήματα παρατηρείται διακοπή του ήχου της τάξεως μερικών ms στην εκπομπή του Alpha HD. Έπειτα από ανάλυση στην εκπομπή του καναλιού που πραγματοποιήθηκε στο εργαστήριό μας, προκύπτει ότι το πρόβλημα δεν οφείλετε στις τηλεοράσεις μας αλλά στην διαφορά του PTS μεταξύ της εκπομπής του Alpha HD και της κανονικής, σύμφωνα με τα standard εκπομπής (90KHz). Από τη πλευρά μας έχουμε ενημερώσει το συγκεκριμένο κανάλι και το τεχνικό του τμήμα για το ζήτημα που έχει προκύψει."
group131 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Εδώ στην Κρήτη το χουμε λύσει το θέμα. Δεν έχουμε πολύ απλά HD κανάλια... 1
Ison_ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Όσοι είχατε αυτό το πρόβλημα, το έχετε ακόμη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα